Bir Garip Aşk Tekrar Başladı (Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon / Hindistan)

Bir çoğumuzun Hint dizilerini keşfetmesine sebep olan kanal 7'nin de ilk Hint dizisi olan Bir Garip Aşk dizisi tekrar başladı. Aslında dizi ilk yayınlandığı zaman hemen keşfedilmedi. Nereden baksanız kanal 7'ye  göre 20 bölüm yani 20 gün filan çok büyük bir patlama yapmadı. Fakat sonrasında ne oldu bilinmez tüm evlerde izlenmeye başladı. Yayınlandığı dönemde belli yaş üstü annelerimiz birlikte otururken bile bu diziyi açıp izler oldular. Kendimden örnek vermek gerekirse benim oturduğum apartmanda ve eski oturduğum mahallemde izlemeyen kimse yoktu. Hatta öyle ki günlerde dizinin bölümleri hakkında sohbetler bile edilir oldu. Dizinin oyuncularını ayrı ayrı sevdik. Hepimizin en büyük düşmanı Shyam'ı, dizinin saf ve çileden çıkarıcı kızları Anjeli ve Payal'ı, küçük canavar Bubbly'i, sinsi babaanne Subhadra Devi'yi, başlarda şımarık zengin kızı olan Lavanya Kashyap'ı, hatta dolandırıcı Sheetal Kapoor'u bile çok sevdik. Ne kadar ekran başında sinir krizi geçirsek de her birini izlemek günümüze renk kattı. Madhumati Gupta ve Devyani Raizada'nın dans kapışmaları, Akash Singh Raizada'nın gözlükleri ve aşkı, birde Manorama Raizada'nın çılgınlıklarını da unutmamak lazım. Dizinin sonlarına doğru gelen Nand Kishore (NK) ve Aarav Singh Raizada'nın yanaklarını da sıkmayı çok istedik. Sır dolu Garima Shashi Gupta'yı, tüm dizi boyunca oturan Shashi Gupta'yı ve bir gözüküp bir kaybolan Manohar Raizada'yı da sevmeyi ihmal etmedik. Esasında Arnav'ın odunluklarına, Khushi'nin aklına geldiği gibi davranmasına aşık olduk biz. Dizi o kadar içtendi ki gün geçtikçe büyüyen sevgimiz sayesinde Barun Sobti Türkiye'ye davet edildi ve daveti kırmayıp geldi. Geldiğinde bir çok olay yaşandı. Görmeye seçilen kişilerin acemilikleri yüzünden biz Türk kızlarını yanlış tanımasından korktuk ve tepkiler gösterdik. Çoğu gidemeyen hayran zaten mutsuzken yapılanları görünce ağladılar. Yetmedi bir de Barun'un beden dilini inceleyerek memnun kalıp kalmadığını tartıştık. Ve o sırada bir haber çıktı. Yalan yayılan, iftiralar yüzünden çoğu insan araştırmadan Barun'a kızdı ve sevmeme yemini etti. (Haberin açıklaması için tıklayın.)
Bu olayların yanı sıra gelmesi Türk hayranlarıyla buluşması ve alçak gönüllü bir adam olması çok büyük bir incelik olarak kaldı. Bu şekilde diziyi bitirmiştik. Ardından kanal 7 dört tane daha Hint dizisi yayınladı ama hiç biri Bir Garip Aşk dizisinin yerini tutmadı. Zaten çoğu kişi de yarısında izlemeye başladığı için akıllarında dizi kalmıştı. Neyse ki kanal 7 şimdi bu değerli diziyi tekrar yayınlamaya başladı. Şimdi tek bir sorun var akşam olması ama üzülmeyin sabah kuşağında da dizinin bölüm tekrarı yayınlanacak. İzlemek isteyip daha evvel izlemeyen, kaçıran ve tekrar izlemek isteyenler ekran başına.
Dizi Kanal 7'de 21 Kasım'da başladı. Dizi hafta içi her gün 21.25'de yayınlanıyor. Tekrarı ise; hafta içi her gün 12.40'da yayınlanıyor.


Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon? ( Bir Garip Aşk,What Shall This Love Be Named?, Bu Aşka Ne Ad Vermeli, Idhu KadhalaChuppulu Kalisina Shubhavela, Mounam Sammadham, Men Nazra Thanya, Mối Tình Kì Lạ, La Promesse)


Tür: Romantik,Komedi,Dram
Yönetmen: Arshad Khan,Lalit MohanSenarist:Aakash Pandey,Ved Raj,Sudhir Kumar ,Gautam hegde,Janaki V,Hitesh Kewalya,Jainesh Ejardar
Yapımcı: Gul Khan,Nissar Parvez,Rajesh Chadha
Yapım Şirketi: 4 Lions Films
Çekim yerleri: Delhi,Lucknow
Sinematografi: Hrishikesh Gandhi
Yayın Kanalı: Star Plus
Bölüm süresi: 20 dakika
Bölüm Sayısı: 398 ( kanal 7 final 102)
Yayın günü: Günlük dizi
Yayın tarihi: 6 Haziran 2011 - 30 Kasım 2012
Konu:
Kendi halinde,aile değerlerine bağlı,manevi ilkelerle hareket eden Ksushi,inandığı değerlerin arkasında duran,güçlü karakteri ile tüm zorlukların üstesinden gelebilen genç bir kızdır.Onun tam zıttı olan Arnav ise hırslı,ne olursa olsun amacına ulaşmak için çalışan,dünyada aşk dahil her şeyin satın alınabileceğine inanan bir adamdır.Farklı karakterlere sahip Kshushi ve Arnav’ın aşk ve nefrete dayalı ilişkilerinde Arnav,herkesi kontrol edebileceğini kanıtlamak için,Khushinin sarsılmaz ahlaki değerlerini sürekli yıkmaya çalışırken;diğer taraftan Khushi her zaman kendi değerlerini ve ilkelerini takip etmeye çalışır.(Konu Kaynak:Kanal 7)

Oyuncular:
Barun Sobti / Arnav Singh Raizada
Sanaya Irani / Khushi Kumari Gupta Singh Raizada
Vishesh Bansal / Aarav Singh Raizada (Arnav'ın çocuğu)
Daljeet Kaur / Anjali Jha
Abhaas Mehta / Shyam Manohar Jha
Deepali Pansare / Payal Gupta Singh Raizada 
Akshay Dogra / Akash Singh Raizada 
Karan Goddwani / Nanda Kishore 
Sanjay Batra / Shashi Gupta 
Tuhina Vohra - Pyumori Mehta / Garima Gupta 
Abha Parmar / Madhumati Gupta 
Jayshree T. / Devyani Raizada 
Utkarsha Naik / Manorama Raizada 
Rajesh Jais / Mahendra Raizada 
Sana Makbul / Lavanya Kashyap 
Swati Chitnis / Subhadra Devi 
Madhura Naik / Sheetal Kapoor

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Maalesef okuldan dolayı ilk bölümlerini yine izleyemeyeceğim.keşke yaza da verseler de doya doya izlesem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki izleme şansın olur kız karamsarlığa kapılma. :)

      Sil
    2. Belkiii ama saatleri bana uymuyor.sabahları okul var akşamları da tv izlemiyorum :( öyle yani, yaza diye ummuyorum :)

      Sil
  2. Ay gerçekten hint dizisi izleyeceğim asla aklıma gelmezdi. Ama bu dizi beni kendine bağladI. Ygs ye çalışacağıma dizi izliyorum. Arnav a da biraz vurulmuş olabilirim. Hatta yaz gelsin bait an izleyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hint dizilerine başlamana çok sevimdim çok hoş Hint dizileri var. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)