U Prince Series: Gentle Vet / 2016 (Tayland)

-spoiler içermez-
Daha evvel 12 seriden oluşan bu dizinin ilk serisi olan U Prince Series: The Handsome Cowboy 'u blogumda yazmıştım. Dizinin ikinci serisi de final yapınca hemen bloguma yazmak istedim. Aslında çifti fotoğraflara göre soğuk bulmuştum. Ayrıca birazda uyumsuz bulmuştum. Fakat izleyince tüm ön yargılarım kırıldı yazabilirim. Tek kelimeyle başrol erkeğe bayıldım. Başrol erkek bana hep Koreli grup olan Boyfriend'in ikizlerini anımsattı. Güldüğünde Jo Kwangmin, Jo Youngmin kardeşler aklıma geldi hep. Bilmiyorum belki de benzemiyorlardır ama hep gözlerimde ikizler vardı. Kang Vorakorn sadece tipiyle değil tabi ki oyunculuğuyla da kalbimi kazandı. Bana oyunculuğu çok doğal geldi. Birde partneri Sutatta Udomsilp'i iyi taşıdı. Kang Vorakorn'a göre Sutatta Udomsilp'in oyunculuğu bana daha yapay geldi. Mimiklerini tam yerinde kullanmaması biraz rahatsız etse de Kang Vorakorn sayesinde hiç göze batmadı. Aslında bakıldığında Kang Vorakorn, Sutatta Udomsilp'e göre oyunculuk da daha çaylak ama demek ki doğuştan gelen bir durumu var diye düşünüyorum. Dizi 4 bölümcük olduğundan beni hiç sıkmadı. Tam bir çerezlik bir diziydi. Bu yüzden vakti olmayan okullu kimseler bu seriyi izlemek için seçebilirler. Bana göre çok güzel masum bir aşk vardı. Çift bu aşkı kimyaları uyuştuğu için çok güzel yansıttılar. Eğer ki vaktiniz varsa kaçırılmaması gerek bu seriye göz atmanızı tavsiye ederim. Eminim siz de benim kadar seveceksinizdir.
U Prince Series: Gentle Vet (นางสาวสวยใสกับคุณชายสะอาด)


Tür: Romantik, Komedi
Senarist: may112
Yönetmen: Siva Chatkaew
İçerik: Seri, Uyarlama (manga), Mini dizi
Kanal: Channel GMM25
Bölüm sayısı: 4
Günü: Pazar
Ülke: Tayland
Dil: Tayca
Yayın Tarihi: 17 Temmuz 2016 - 7 Ağustos 2016
Konu: Veterinerlik fakültesi 2. sınıf öğrencisi olan 2. prens Thesis, bir gün yağmurdan korkan bir kızla yağmur yağarken tanışır. Bu kızın adı Suaysai'dir. Temizlik delisi olan Thesis ve hayata karşı son derece rahat olan Suaysai tesadüf eseri bir kaç kez daha karşılaşırlar ve birbirlerini tanımaya başlarlar. Bu tanışma zamanla yakınlaşmaya ve başka duygulara doğru gider. Aşk bu ikilinin tüm korkularını yenmelerini sağlayacak mıdır?

Oyuncular: 
Kang Vorakorn 
Sutatta Udomsilp 
Silah Achirawich Saliwattana 
Plustor Pronpophat 
Sutthipha Kongnawdee 
Alice Tsoi 
Korawit Boonsri


Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Bu kızı severim ben filmini izlemiştim, bunu da izleyeyim. Klavyene sağlık.

    YanıtlaSil
  2. hımmm ilgimi çekti ... hiç tayland dizisi izlemedim şiveleri çok değişik geliyor diye ama sesi kısıp ızleyebilirim sanırım..kızları çok ınce sese sahıpler :) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben replik yapıyorum biliyorsun. Haliyle tüm ülkelerden replik çıkarıyorum. En çok zorlandığım Tayvan ve Kore oluyor dilleri yüzünden diziler gitmiyor. En basit Tayland oluyor. Aşırı akıcı ve çıkışları tatlı bir dil. Tepki verirken oiii demelerini ayrı seviyorum. 1 küsür saatlik dizisi bile nasıl geçiyor anlamıyorum. (Caps yapıldığı 60 dakikalık 1 dizi 120 dakika da bitiyor) Birde basit olan Çin ve Japonya oluyor süresi kısa olduğu için. Eğer bir dil öğrenmek isteseydim Japonca'nın yanında Tayca öğrenmek isterdim. Bence bu konuda ön yargını yıkmalısın. :)

      Sil
  3. Tek ısınamadığım dil tay dili galiba , bütün hepsine alıştım ama tayca ıh olmuyor ama kısaymış , izlerim bunu :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde en sevdiğim dildir. Bence ön yargısız bir iki bölüm izlersen kulağın alışır ve sorun yaşamazsın. Bu serinin hepsi kısa ilki 8 bölümdü bu 4. Üçüncü seri başladı o da 4 bölüm böyle işte. :)

      Sil
  4. bişey sormak istiyorum böyle bi seri olduğunu şimdi öğrendim ilk seri u prince gentle vet ikincisi the handsome cowboy başka çıkan varmı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hayır ilki bu değil bu ikinci serisi üstte sekmeler kısmında Asya& Dizi Film kısmi var oraya tıkla u prince series postu var orada izleme linklerini paylaşıyorum. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)