Hayat Bazen Tatlıdır ( Dizi)

Sevemedim kara gözlüm.  Tamamen diziyi Hayat Bilgisi dizisine benzettim. Gani Müjde'nin son yıllar yaptığı dizileri pek sevmediğimi artık biliyorsunuzdur ama bu bayağı bayağı Pis Yedili, Hayat Bilgisi karması bir dizi olmuş. Birce Akalay, Kanbolat Görkem Arslan ve Ufuk Özkan'ın başrol olduğu diziden pek tat alamadım. Bana göre dizi  tamamıyla  Gani Müjde'nin kendini tekrar etmesinden ibaret olmuş. Saçma sapan esprilerde bonusu. İşin özü;  oyuncular farklı hikaye aynı gibi geldi. Dizi hakkında pek yazacağım bir şey yok  usta oyuncular harici oyuncularını da sevemedim. Yine 20li yaşların ortalarında 30lu yaşlara  yakın kişileri lise öğrencisi olarak izleyeceğimiz dizinin, bir Hayat Bilgisi olabileceğini sanmıyorum ama yine de sizler bir şans verin derim. 18 yaş ve altı yaşa   hitap edecek bu diziyi belki sizler seversiniz. 
Dizi reytinglerde yayın zamanı  5. sırada, tekrarı ise 23. sırada tamamladı. 
HAYAT BAZEN TATLIDIR 

Tür: Okul, Gençlik
Senaryo: Gani Müjde
Yapım: Süreç Film
Yapımcı: Ali Gündoğdu
Yönetmen: Hamdi Alkan
Kanal: Star Tv
Günü: Pazar
Saati: 20.00
Başlangıç Tarihi: 16 Ekim 2016

Konu: Hayat Öğretmen, özel bir Lisede Edebiyat öğretmenliği yapmakta, kız kardeşi Gözde ise aynı okulda öğrenim görmektedir. Zengin ailelerin çocuklarının eğitim aldığı bu okulda eski bir mafya babası olan Cerrah’ın kardeşi Koray’ın, Gözde’ye olan takıntılı aşkı sonucu Hayat’ın işine son verilir. Hayat, kız kardeşini Koray’dan uzaklaştırmak için İstanbul’un diğer yakasındaki Gedikpaşa Anadolu Lisesi ile anlaşır. Müdür Şerif Bey’in meslek etiğine uymayan hareketleri ve öğrencilerin haylazlıklarıyla baş edip yeni yerleştiği evinin çatlak ev sahiplerine rağmen huzur bulmaya çalışan Hayat ve kardeşi için zor bir hayat başlayacaktır artık. 



Oyuncular: 
Birce Akalay
Kanbolat Görkem Arslan
Ufuk Özkan
Simay Barlas
Deniz Can Aktaş
Anıl Tetik
Sevda Erginci
Melis Sezen
Zeynep Alkan
İlayda Çengel
Elif Doğan
Alihan Aracı
Nedim Suri
Temmuz Uğur Yıldız
Gamze Topuz
Lale Başar

Yorum Gönder

20 Yorumlar

  1. Benim anlamadığım bu görseldeki oyuncular hayat bilgisi ile aynı senaryoya sahip olan bu saçma sapan dizidenoynamayı Nasıl kabul ettiler. Hala anlamış değilim

    YanıtlaSil
  2. Cidden Hayat Bilgisi'ne çok benziyor. Ben komedileri severim ama durumum dizi izlememe el vermiyor ^^ İzleyenlere iyi seyirler diyeyim :))

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, yeni başlayan dizilere şayet rastlamışsam bir bölüm şans veriyorum. TV de Hayat Bazen Tatlıdır filmine rastlayınca, başroldeki kadın oyuncuyu da sevdiğim için izleyeyim dedim. Filmde psikopat eski erkek arkadaş karakterini gördüğümde ise soğuyuverdim birden... Kısacası tutmadım bende. Sevgiler.:)

    YanıtlaSil
  4. Hiç Türk dizisi izlemediğim için bilemiyorum.Teşekkürler değerlendirmeniz için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, Türk dizileri izlemeniz dileğiyle. :)

      Sil
  5. Aslında 7 Numara'nın yeni versiyonu çıksa izlerdim ben o diziyi hala unutamam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayça Mutlugil, Nuray Uslu, Tuba Erdem, Volkan Girgin duyun kızın sesini. :D

      Sil
  6. fragmanlar bile hayat biilgisi havasını veriyordu. :) yalnız benim için efsane okul dizisi "Koçum Benim" dizisidir. hala tekrrına denk geldikçe bakarım :D

    YanıtlaSil
  7. madem hayat bilgisini tekrar çekeceklerdi o zaman en azından affet hocayla müdür aynı kişiler olup senaryoyu da aynı kalitede tutsalarmış :) oyuncular ve karakterleri çeşitli olsaymış kurtarılabilirmiş hiç beğenmedim ama :)

    YanıtlaSil
  8. Hayat bilgisinin kopyası Şimdi, Birce hanım ne kadar iyi bir oyuncu olursa olsun Perran Kutman'ın yerini dolduramaz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok doğru, bende böyle düşünüyorum. :)

      Sil
  9. Simay Barlas'ın snapchat adresi varmı?

    YanıtlaSil
  10. Bu dizinin çoğu kısmı Hayat Bilgisi gibu ismi bile. Kavga eden bir çift vardı bu dizide Zehra ve Erol adlarında aynı çiftten Hayat Bilgisi dizisinde de vardı ve daha çok soğudum. Ayrıca karakterleri çok saçma yapmışlar kimin iyi kimin kötü olduğu belli olmuyor. İyi olan karakter bana göre kötü. Bu diziyi daha çok Hayat Bilgisini izlememiş nesil izlemekte.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet hayat bilgisi ve pis yedili karışımı bir dizi. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)