L'Oreal Paris Demaq Expert Süt+Tonik

Hafızamı yoklasam da nasıl elime geçtiğini hatırlamadığım bu ürünü geçenlerde yazdığım Diadermine Hassas Göz Makyaj Temizleyicisi postumda da bahsetmiştim. Sonrasında sosyal hesaplarımdan ne kullandığım merak edilince yazmak farz oldu. Aslında pek fazla makyaj yapmıyorum ben. Bu yüzden bir ürün bana 1 yıl yetiyor. Çoğunu maalesef bitirmeden atıyorum.
 Bitirdiklerimi de zaten sevdiğim için bitiriyorum. Bu üründe onlardan biri oldu. Bu ürün süt ve tonik olarak kullanılıyor, yüz, göz ve dudak için. Fakat ben gözlerime kullandığım zaman acayip bir yanma hissediyorum. Ertesi güne de çapaklanma oluyor. Belki kozmetik alerjim olduğundan kaynaklıdır bu durum, bilmiyorum ama göz için pek kullanışlı olduğunu yazmam.

 Bunun harici olumsuz bir yönünü görmedim. Makyajı hafifçe sildiğim de bile çıkarıyor. zaten bu nedenle seviyorum bu ürünü. Sonrasında alerji ve benzeri bir durumla karşılaşmadım. Ürün ne çok akışkan ne de çok katı tam yerinde bir sıvılığı var. Kullandığımda yağlılık hissi vermiyor. Bir kaç saniye içerisinde de cilt emerek kuruyor. Kokusuna gelince, farklı hoş hafif bir kokusu var, bu koku insanı baymıyor. Bulabilirseniz bu ürün piyasa da varsa deneyin derim.


Dikkat:

 Bu üründe methylparaben bulunmaktadır. 

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. hiç gözüme çarpmadı zira ambalajını çok beğendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir yılı geçkince elimde belki de satışı bile yoktur yani benimde gözüme hiç çarpmadı markalaşmış, kozmetik markalarının satıldığı dükkanlarda. :D

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)