Hatırla Gönül (Dizi)

Diziler bir bir başlarken bir tane daha psiko manyak baş karakterli dizi başlamış bulunmakta.Eve Dönüş dizisinde ki Tardu Flordun'un oynadığı karakter, Onur Saylak'ın oynadığı karakterin yanında melek kalıyordu.Hele ki ilk bölümde Gökçe ile tartıştığı bir bölüm vardı ki ailecek ağzımız açık kaldı.Kadına şiddet temalı dizileri desteklemesem de çok sevdim ve bu dizi tutar gibi geliyor.Ana temasının yanı sıra konusu genel olarak çok güzeldi.İşleyiş yönünden hareketli bir diziydi akıcı ve seriydi.Sıkıldığım bir an olmadı hatta 2. sefer tekrarı verildiğinde tekrar izlediğim diziler arasında yerini aldı. Oyunculara gelince Onur Saylak oyunculuğu diye bir şeyin olduğunu uzun zaman sonra yeniden keşfetmemize sebep oldu.Gökçe Bahadır zaten efsaneydi, o kadar gerçekçi oynuyordu ki tüylerimi diken diken etti.Engin Öztürk'e gelince ben bu adamın oyunculuğunu sevmiyorum.Mimiklerini filan tam anlamıyla kullanamıyor gibi geliyor fakat başka biri onun rolünde olur muydu diye sorarsanız.Maalesef hayır derim çünkü tam anlamıyla rolüyle bağdaşmıştı bu yüzden başka bir oyuncuyu yerinde düşünemiyorum.Vaktiniz varsa Türk dizilerini seviyorsanız denemenizi tavsiye ederim.
Dizi reytingler yayın zamanı;10. sırada,tekrarı 15. sırada bitirdi.
HATIRLA GÖNÜL


Tür: Gizem,Dram,Romantik
Yapım: Most Production
Yönetmen: Gül Oğuz
Senaryo: Deniz Yeşilgün - Esra Çetek
Senaryo Danışmanı: Berkun Oya
Günü:Pazar
Saati:20.00
Kanal:Star Tv
Başlangıç Tarihi:11 Ekim 2015
Konu:
Aynı hastanede çalışan Gönül ve Tekin zamanla birbirlerinden hoşlanırlar ve evlenmeye karar verirler.Hastanede Gönül hemşire,Tekin ise cerrahtır.Her şey bir külkedisi masalı niteliğinde giderken evlilik zamanı iyice yaklaşır.Bu süreçte Gönül ters bir şeyler gittiğini sezmeye başlar ama konduramaz.Bu sezgiler devam ederken bir gün Gönül'e bir mektup gelir.Bu mektupla birlikte bütün gerçekler Gönül'ün yüzüne çarpar.Bunun üzerine Gönül, Tekin'den hesap sorar tartışırlar ve korkunç bir gece yaşarlar.O gecenin sonunda Gönül'ün yolu Yusuf ile kesişir.Dizi'de Gönül'ün  hayatının  nasıl biçimlendiğini izleyeceğiz.

Oyuncular:
Gönül Gökçe Bahadır
Yusuf Engin Öztürk
Tekin Onur Saylak
Figen Selen Öztürk
Mazhar Turgay Kantürk
Hilmi Cahit Gök
Özlem Özcan Tekdermir
Ali Tuğrul Tülek
Neşe Biğkem Karavuş
Aylin Ezgi Tombul
Lale Berrin Şeker Civil
Mahmut Süleyman Felek
Rıdvan Nedim Suri
Hatice Lila Gürmen
Kürşat Ali İpin

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Bende sonuna kadar izleyemesemde o kavga sahnesini izledim.Adam bildiğin manyak .Neyse vakit uyarsa tekrar bakmak isterim güzeldi gerçekten de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizde televizyona kilitlendik -''O neydi gızzz!'' olduk.İzlemelisin. :3

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)