Bir Deniz Hikayesi (Dizi)

Bu dizinin tekrarını izleme şansı buldum yayınlandığı gece.Aslında dizinin salı gecesi olacağını bilmiyordum.Tesadüf eseri başlarken yakaladım ve baba oğul ilişkisine bayıldım.Emir ve Emre'nin kimyaları o kadar birbirlerine uymuştu ki ancak bu kadar gerçekçi bir ilişki olabilirdi.Emir'in bir önceki dizisinde ailesini oynayan oyuncuları hiç yakıştıramıyordum.Çok uyumsuz geliyordu ilişkileri.Fakat bu dizi de Emir sanki gerçekte Begüm'ün oğluymuş gibi tipi benziyordu.Emre'ye sarışınlığı uymuştu ve bakışları aynı gibiydi.Dizi oyuncuları gerçek hayatta da ailelermiş gibi hissettirdi bana.10 numara 5 yıldız oyuncu seçimi yapmış cast diyebilirim.Dizi akıcı geldi.Başlarda hikayeyi nasıl oturtacaklar acaba diye düşünürken ortalara doğru dizinin ana konusu tam ortaya çıktı bu şekilde dizi daha seri hale geldi.Beni sıkmadı bilakis dizi izlenilecek biir kıvamda dizi bana göre.Bence kış sezonu için salı gecelerine diziniz yoksa bir göz gezdirin derim.Eminim pişman olmayacaksınız.
Dizi 1. bölüm yayınlandığı zaman diliminde reytinglerde 8. sırada tekrarı ise 13. sırada kapattı.
Bir Deniz Hikayesi

Tür:Melodram,Dram,Romantik
Yapım: Erler Film
Yapımcı : Türker İnanoğlu
Genel Koordinatör : Yılmaz Ekmekçi
Uygulayıcı Yapımcı : Cesur Koçak
Yönetmen : Aydın Bulut
Senaryo : Aylin Süer
Görüntü Yönetmeni : Durmuş Sorkut
Sanat Yönetmeni : Mayıs Sanat
Dizi çekim yeri: İstanbul Ağva,Marmaris Bozburun
Konu:
Hakan ve Zeynep   büyük bir aşka tutulurlar evlenmek isterler.Fakat Zeynep'in ailesi  bu evliliğe karşı gelir.Bunun üzerine Zeynep,Hakan'ı seçer ve evlenirler.Bir süre sonra Zeynep hamile kalır.Hamileliği sırasında bir takım olaylar olur ve Zeynep'le Hakan boşanırlar.Bir gece yarısı Hakan'ın kapısı çalar..Zeynep'in babası Hakan'a elinde bir bebekle Zeynep'in öldüğünü ve bu bebeğin ona ait olduğunu söyler.Bunun üzerine Hakan İstanbul'u terk eder.O günden sonra Hakan hiç evlilik düşünmez ve bir anne gibi kendini oğlu Deniz'e adar ta ki bir gerçek ortaya çıkana kadar.
Oyuncular  
Begüm Birgören (Zeynep) 
Emre Kızılırmak (Hakan)
Emir Berke Zincidi (Deniz)
Ozan Çobanoğlu (Ahmet) 
Başak Parlak (Reyhan) 
Simay Tuna Küçük (Mahide)
Cevdet Arıcılar (Aslan Bey)
Caner Kurtaran (Semih)
Nihal Koldaş (Sıdıka)
Beste Vural (Azra)
Duygu Boztepe (Sude)
Merve Kızıl (Hale)
Mehmet Şahin (Musa)
Tuba Kantoğlu (Müdire)

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Dizinin konusu güzel görünüyoor :) ama açıkçası bu çocuğu o kadar abarttılar ki anti bi şeyler oluştu içimde :ı belki diziyi izlersem geçer ama bilmiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok abarttıkları için bende sinir oluyordum ama bu diziye uymuş hani başka bir çocuk oyuncu olmazdı gibi geliyor.Çocuğa baktığımda da oyunculuğunu geliştirmiş zaten hakkını vererek oynuyordu.Bir dene bence zaten ilk bölümü oynadı daha baktın beğenmedin devam etmezsin. :3

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Melodram (İngilizce: melodrama), ağlatı ve dramın bozulmuş, karikatürleştirilmiş biçiminden ortaya çıkan sinema türü. Ağlatı gibi insanı öteden beri ilgilendiren sorunları, insanlığı altüst eden duyguları ele alır, ancak bunu yaparken son derece yalın, belirgin bir yol izler. Melodram her şeyi kalıplar içinde ele alır. Dünya, iyiler ve kötüler olarak kesinlikle ikiye ayrılmıştır. İyiler çok iyi, kötüler çok kötüdür. Her adımda beklenmedik bir rastlantı, kahramının işini kolaylaştırır.(Kaynak: Vikipedi)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)