Go, Single Lady/2014 (Tayvan)

Kızın kendini ezdirmediği dizileri ayrı bir seviyorum.O dizilerden biri de bu diziydi.Kızın yapışkan olmaması,hareketlerinin çok aşırı olmamasını sevdim. Bunun yanında dizi çok komikti.Yanlış anlaşılmalar,çekişmeler ara ara ders verici repliklerle dizi tamamlanmış gibiydi.Dizi de kızın karakterini çok sevdim.Asla haksızlığa gelememesi ve ön yargılara rağmen işini doğru dürüst severek yapması çok hoştu.Tek sorun başrol erkeğin saçlarıydı.gerçekten ne iğrenç bir saç tipiydi o arkadaş, imaj danışmanını merak ettim doğrusu.Bir insana o saç şekli o kadar iğrenç olabilirdi sanırım.Erkek yakışıklıydı fakat o emodan bozma saçları beni benden aldı.Birde zengin bir adamı oynuyordu,yakışmamıştı...Yakıştıramadım.Başrol oyuncular harici karakter olarak kızın babasını çok sevdim. Şenlikli yaşlıları seviyorum dizilere başka havalar katıyor.Birde dizide minik bir domuz vardı,ödüllü domuz o çok tatlıydı.Chihuahua köpekleri gibi duruyordu, kıyafet giydiriyorlardı.Pek tatlı bir şeydi,hatta ben izlemeden önce afişe baktığımda onu köpek sanmıştım. Diziye gelirsek;Son zamanlarda izlediğim asya dizileri içerisinde beni en çok saran bu dizi oldu.Farklı konuda izlediğim dizilerden biriydi.Klişe konulardan sıyrılmış orijinal, fakat temelinde bilindik bir konusu var.Hiç sıkılmadım hatta 2 günde bitirdim.Hiç bir oyuncuyu yadırgamadım,dil konusunda artık zorluk çekmediğimden mandarin beni hiç rahatsız etmedi.Komik ve eğlenceliydi,akıcılığının yanı sıra merakta uyandırıyordu.Bence izlenmesi gereken dizilerden biri, deneyin.
Go, Single Lady
(My Pig Lady, 真愛遇到他,Zhēn'ài yù dào tā,
上流俗女,Shàng liú sú nǚ)


Tür: Romantik ,Komedi, Dram,Aile
Senarist: Chen Xin Yi,Li Ting Yu,Shi Qi Pei
Yönetmen: Ke Han Chen
Ülke: Tayvan
Dil: Mandarin
Yayın Kanalları: ZJTV Çin ,CTV Tayvan
Yönetici yapımcı:Ke Yi-Qin,Chen Zhi Han
Yer: Tayvan , Şangay Çin
Süresi: 45 dakika ZJTV (Çin) ,90 dakika CTV (Tayvan)
Üretim şirketi: Duo Man Ni Productions Ltd
Görüntü formatı: NTSC
Yayın Tarihi:6 Temmuz 2014 - 15 Temmuz 2014 (ZJTV Çin)
Bölüm Sayısı:24
Konu:
Wang Man Ling domuz üretici kralının kızıdır.Babası ile birlikte domuz üretmektedirler.Fan Jiang Yu ise;asyanın en büyük yatırım şirketinin sahibinin oğludur.Fan Jiang Yu babasının gölgesinde kalmayı hazmedemediği için kendi başına bir şeyler başarmak ister.Fakat; her seferinde babasının adı önüne gelir.Wang Man Ling ise işini çok sevdiğinden babasıyla bu işi yüklenir.Bunun yanında Wang Man Ling evlenmeyi çok ister.Bir gün bir düğünde sevgilisine ne zaman evleneceklerini sorar ve sevgilisi herkesin önünde onu aşağılar.Bunun üzerine düğün pistinde ,herkesin gözü önünde sevgilisinin gözlerine bakarak 1 yıl içerisinde onu daha çok sevebilecek bir adamı bulup,sosyeteye gireceğini ant içer.Ertesi gün yanlış anlaşılmalar sonucu Wang Man Ling ve Fan Jiang Yu'nun yolları kesişir ve hikaye başlar.
Oyuncular:
Ady An / Wang Man Ling
Mike He / Fan Jiang Yu
Shin / He Wei Cheng
Zhang Xianzi /Li Ya Zi
Fu Xinbo /Zhang Kai Jie

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. şu an bu diziyi izliyorum, henüz 8. bölümdeyim ama inanılmaz tatlı ilerliyor. epey hoşuma gittiği için bloglarda neler yazmışlar aratırken bu yazıya denk geldim. harika anlatmışsınız. çok sevdim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorum için çok teşekkür ederim.Bende çok severek izledim izlenmesi gereken tatlı dizilerden biri. :D

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)