Tavsiye Edebilecegim Kore Dizileri #vol 3

Geleneksel yıl sonu tavsiye postlarım da 3. yılda size yine bol bol tavsiyelerde bulunmak istiyorum..2014 yılında izledigim bütün dizileri tek tek hafızamı zorlayarak buldum bir not defterine kayıt ettim bir iki gün ugraştırdı meret ve biraz önce yaklaşık 2,5 saat süren afiş indirme işlemini bitirdim.Aslında bu postu yarın (31 Aralık) yazacaktım fakat bu gün bu işi bitirmek istedim.Geçtigimiz iki yıl 30-32 arası dizi önermiştim bu yıl 52 tane dizi önereceğim Bu yıl ben dizi izleme işini abarttım özellikle yaz döneminde güncel olarak 10 dizi izledigim oldu şuan bile baktıgım 5-6 dizi var okul döneminde bile azaltamadım .2014 çok zor geçti benim için büyük ihtimal kendimi dizilerle avuttum.Birde şey düşündüm ben bu listemi hazırlamadan önce dizilerim az gibi geldi acaba başka kişilerin izledigi dizilerden tavsiye alıp afişlerini eklesem mi postuma bile diye düşündüm ama işlem bitince bi baktım sayı gayet güzel.Kah agladım kah güldüm kah oturdum kah kalktım kah sıkıldım kah sevdim bi şekilde dizilerin finallerini getirebildim.Bu yıl yarım bıraktıgım bir dizi 1 tane oldu galiba gerisini tamamladım.Hatta bu liste için bu yıl güncelken izlemedigim dizileri bile izleyerek kendimi bayagı zorladım.Şimdi baktıgımda boşuna yapmışım zaten dizi izleme sayım hayli yüksek çıktı.Çok işsizim değil mi ? Uzun uzadıya yazdıgımıza göre şimdi tavsiye edecegim dizilere geçeyim umarım benim kadar beğenerek izlersiniz.
Uyarı:


Benim fikrimi alarak aynı düzende öneri açan arkadaşlar neden kendi stilinizi yaratma geregi duymuyorsunuz üste bir iki cümle yazıp alta afişleri sıralamayı geçtim birde yüzlü yüzlü afişleri de bu post içinden alıyorsunuz.Ben bir afiş için bile en az yarım saat aradım afişlerin arasında seçim yaptım..Bu fikir için bile günlerce uğraştım diğer bloglara göre farklı olsun diye  düşündüm fakat siz ne yapıyorsunuz hazır fikir hazır post var nasıl olsa deyip benim günlerce uğraştığım emegimi yarım saatte blogunuza açıyorsunuz.Bu biraz ayıp olmuyor mu? Birazcık özgün bir blog olmaya çalışın kendi fikrinizi tarzınızı yaratın ki okuyucunuzda fark yaratın.

Benim blogumdan aldıgınız herhangi bir fikri herhangi bir afişi herhangi bir düzeni blogunuzda izinsiz kullanıyorsanız hakkım haram olsun.

Taklitler aslını yaratırmış derler ama ben taklit istemiyorum.Çünkü bu blog benim sizin kopyala yapıştır bloglarınız gibi olsun istemiyorum.Sizin için eğlence ya da iş olan bu blog alemi benim için bir yaşam tarzı ve siz her dakika benim yaşam tarzıma tecavüz ediyorsunuz.

Ha birde benden size bir iyilik daha; bu şekilde post açan arkadaşlar size geçmiş olsun.Zaten en büyük cezayı size Google verecektir.Hep benimle uğraşacak değil ya biraz da Google sizle uğraşsın.Emin olun Google salak değil hemde hiç değil.Lafın kısası ayvayı zaten yemişiniz benim ahıma baştan gerek kalmamış..

İşte o afişler;
20 Years Old

A New Leaf

Aftermath 1 ve 2

Angel Eyes

Big Man

Birth of a Beauty

Bride of the Century

Cunning Single Lady

Discovery of Romance

Doctor Stranger

Dr Frost

Detectives of Seonam Girls High School
Emergency Man and Woman

Empress Ki

Endless Love

Fated To Love You

Flower Grandpa Investigative

Gap Dong

God's Gift - 14 Days

Greatest Marriage

Healer

Her Lovely Heels

High School Love On

Hotel King

Inspiring Generation

It's Okay, That's Love

King Of High School

Liar Game

Love Cells

Marriage Not Dating

Mimi

Modern Farmer

Mr. Back - Baek

My Secret Hotel

My Spring Days

Night Watchman

Nodame Cantabile - Cantabile Tomorrow

Noriko, Go To Seoul

Pinocchio

Plus Nine Boys

Pride and Prejudice

Reset

The Full Sun

The Joseon Gunman

The Surplus Princess

The Three Musketeers

Three Days

Triangle

Vampire Flower

Witch's Romance

Yoo Na's Street

You're All Surrounded


Önerinin devamı için : Tıktık

Yorum Gönder

2 Yorumlar

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)