Rüzgar gibi gelip geçen K pop Grubu Nu'est

Nu'est Türkiye'den resmen  rüzgar gibi gelip geçti gerek sosyal medya gerek televizyon haberleri Nu'est hakkında  haber yapmaktan çekinmediler..Bunlar çok sevindirici şeyler ..Bu yıl kore yılı bu yıl gerçekten  Türkiye için şanslı bir yıl oldugunu düşünüyorum  çok fazla ünlü gelip geçiyor  bunlardan biri de Nu'est ti Türkiyedeki antifanlar bile  agızları kulaklarında Nu'est Nu'est diye  inlettiler  sosyal hesaplarını ...Ee tabi bu sayede k-pop'un  reklamı da  olmuş oldu.Türkiye'de bilmeyen insanlar bile aa bak k-pop diye bir şey varmış dediler..Yeni yeni keşfedenler için  şimdi çok değişik gelecektir müzikleri tarzları ee malumuzun  koreli erkekler gay mi diye bir araştırmada onlar yapacaklardır...Yapacaklara duyrulur gay değiller tarzları o onları kabul edecekseniz böyle kabul etmelisiniz ...Her neyse konu bu değil twitter ve facebooktan okuduklarıma ve haberlerden gördügüme göre Nu'est Türk topraklarına iner inmez güzel bir hayran grubuyla  karşılanmış coşkulu kalabalıgın içinden geçtiklerinde çok şaşırmışlar  fox tv anahaberde  öyle demişlerdi..Eee biz Türk'üz işte adamı böyle şaşırtırız demeden geçemedim haberleri izleyince.Bunun yayında yazılanlara göre bir kız evlenme teklifi etmiş Ren'e o da tatlı bir şekilde  kabul etmiş  (yerim ben onu ya bu arada o kız kim ki  o da çok tatlı bence aklınada gelmiş ha).EE sonrasında  çok şirin ve sıcaklarmış özellikle Ren'in çok çok sıcak oldugu yönünde yazılarda vardı (zaten kız gibi bayılıyorum ona tabisi en tatlı o olacak).Espirililermiş ve neşelilermiş büyük ihtimal  oraya gidenlerle karşılıklı   olarak pozitif enerjilerini saçmış olamalılar ..Daha bir çok şey yazıyordu gözüme çarpan bunlar oldu ..En önemlisi okurken bile ya da fotograflara bakarken videoları izlerken bi kıskanmadım değil hani yani  keşke bende görebilseydim keşke bende  tanıyabilseydim çok isterdim ama kısmet değilmiş ..Umarım  koreliler de bir gün bizim dizileri keşfederler  ve müziklerimizi dinlerler .Onlarda bizim ülkemizi  tanımak için ugraşırlar.-...ve ve ve Nu'est 'te  Türk fanlarını  ve Türkiye'yi umarım unutmazlar..Yeni bir konuda görüşmek üzere ama öncesinde bir kaç paylaşım...
Bütün hepsi alıntıdır.
Önce bir kaç haber çalalım 

Atatürk havalimanı’nda nu’est çılgınlığı

Kore-Pop (K-POP) müziğinin ünlü temsilcilerinden Nu’est Grubu Türkiye’ye geldi. Atatürk Havalimanı’na gelen grup burada yüzlerce hayranı tarafından coşkuyla karşılandı.
K-POP müziğinin ünlü temsilcilerinden Nu’est Grubu, Cemal Reşit Rey Konser Salonunda yapılacak K-POP Cover Dans ve Cover Şarkı yarışmasında konuk jüri üyesi olarak katılmak için Türkiye’ye geldi.
Kore Hava Yolları’nın tarifeli seferiyle bu akşam saat 19.00’da İstanbul’a gelen grup, Atatürk Havalimanı’nda hayranları tarafından dövizler, pankartlar ve çığlıklarla karşılandı. Grubun küçük hayranları üyelerinden imza alabilmek ve fotoğraf çektirebilmek için birbirleriyle yarıştılar. Beş kişiden oluşan grup Amerika ve Avustralya dışında ilk kez Kore’den bu kadar uzak bir ülkeye geldiklerini ifade ederek, “Burada sevenlerimizin olduğunu duyunca çok şaşardık. Kardeş ülke Türkiye’de güzel zamanlar geçirmek istiyoruz” dediler.
Duygularını ifade ederken çok heyecanlı olduğunu söyleyen Nu’est Grubunun küçük hayranı Merve ise, “Yarın Cemal Reşit Rey Salonundan bir etkinlik düzenlenecek. Hip-hop cover yarışması bu. Bu gelen grup dans yarışması için jüri olmaya geliyor” dedi. Grubun bir başka hayranı ise, “Çok mutluyuz. Türkiye’de böyle hip-hop idollerini görmek çok zor. Yavaş yavaş sesimizi duyurduk” şeklinde duygularını ifade etti.
Nu’est Grubu kendilerine tahsis edilen araçla dinlenecekleri otele giderken hayranları ise grubun arkasından şarkısını seslendirdiler.




İstanbul'da K-Pop ve Nu'est Fırtınası Yaşandı!

Tüm dünyayı kasıp kavuran Kore Popu (K-POP) çılgınlığı Türk gençlerini de etkisi altına alıyor.

Türkiye'de geniş kitlelerin PSY ve "Gangnam Style" ile tanıştığı K-POP, aslında tüm dünyada fanları olan bir akım. Türkiye'de kayıtlı 150.000 K-POP fanı bulunuyor.

2011 yılında Kore Kültür Merkezi'nin Ankara'da bir ofis açmasının ardından birbirine fiziken uzak ama kalben çok yakın olan iki ülke eskisinden çok daha yoğun bir kültür alışverişine başladı.



Bu yıl uluslararası kapsamda yapılan en önemli etkinlik olan 2013 K-Pop Dance Cover ve dans yarışmasının Avrupa elemelerinden biri de 29 Haziran Cumartesi günü ilk kez CRR'de ülkemizde yapıldı Türkiye'de yapılan ilk uluslararası katılıma açık olan bu yarışmaya Avrupa ve Türkiye'den 550 aday arasından seçilen 13 yarışmacı solo veya grup olarak katıldı.



Yarışmanın finalinde Kore Popunun en iyi temsilcilerinden Nu'est grubu da sahne aldı.




Nu'est Grubunun Twitter'a attığı resim Güncellemesi ; NUESTNEWS Twitter___
___Gösterimize geldiğiniz için teşekkürler!
Thank you for coming to our show!
BİZDE GELDİĞİNİZ İÇİN ÇOKKKK 
TEŞEKKÜR EDERİZ...












Yorum Gönder

0 Yorumlar