Music Bank İstanbul -Sujutr Etkinligi

Dün başlatılan fakat katılamadıgım  twitter etkinliginin duyurusunu blogumda bugün  yayınlamaya karar verdim ..Sujutr'nin hazırladıgı video çok hoşuma gitti bu videonun linkiyle birlikte super junior üyelerinin hesaplarınıda etiketleyerek videoyu görmelerini saglayabiliriz.
twitter adresleri:









E.L.F Ailesi!
30 Haziran 2013 Pazar 12:39
Biliyorsunuz Super Junior Music Bank'e gelecek sanatçılar arasında ve biz de hemen işe koyulduk teaser hazırladık ve hazırız diyeceğiz! bugün saat 14:00'de Twitter'da #istanbulisready4sujutagiyle Super Junior'a Türk ELF sizi karşılamaya hazır diyeceğiz! Unutmayın amaç trend olabilmek ve hazır olduğumuzu herkese göstermek! Bu bir başlangıç, bundan sonrası için de sizlerin maddi manevi desteklerinize ihtiyacımız olacak! bizleri yalnız bırakmayacağınızı umuyor ve diliyoruz.

iletişim linkleri : http://www.twitter.com/sujutr

Dün trend olmuş biliyorum ama anladıgım kadarıyla hiç bir  Suju üyesinin hesabından bu konu hakkında bir yorum çıkmamış  7 eylüle kadar aklınıza estikçe tag ile birlikte  Suju'nun herhangi bir üyesini etiketleyerek paylaşabilirsiniz tesadüf ya birimizden birimizin tweeti dikkatini çeker bu sayede ulaşılmış olunur... Bir ELF olarak şimdiden teşekkürler :*

Yorum Gönder

0 Yorumlar