Güle güle 2012 Hos geldin 2013

Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha  gerilerde bıraktık.Benim için bu yıl çok saçma geçti neden öyle oldu bilmiyorum çok durgundu her gün aynıydı.Açıkcası yeni yıldan çok büyük umutlarım var  ya da planlarım var.2013 ü aklımı başıma alma yılı olarak adlandırmak istiyorum ama yapabilir miyim  diye de korkularım var.Hayatım boyunca hep ikilemde yaşamamdan dolayı sanırım bir karar alırken tam olarak arkasında duramıyorum.Aslında içimden şöyle bir güzel gemileri yakmak geçiyor ama ona da cesaretim yok.Bu yazıyı yazarken kafam karışık ve ikilemdeyim okuyanlar farketmişsinizdir. :) Fakat  yine de bu yıl bir başka  olcakmış gibi geliyor içimden..Hani sıfırdan bir şeylere başlarsın ya her şey temizdir sen temizsindir  her şeyi geride bırakmışsındır işte öyle bir his var bende.Neyin hikmetidir bu bilmiyorum ama umutlu olmakta bir yönden iyi diye düşünüyorum.Belki de eski ben oluyorumdur artık  yaşadıgım anılar acılar  geride kalıyor ve yavaşça siliniyordur belki . Belkide o evhamlı 2 yıldır  çıkamadıgım bunalımdan çıkmaya başlamışımdır kimbilir. 2013 te yaşayıp görecegim.Neyse yine çok konuştum ülkemiz içinde benligimiz içinde sevdiklerimiz içinde umarım iyi bir yıl olur bu yıl... En azından 21 Aralıgı beklemeyecegiz bu yıl :D  Sahi hala kıyamet kopmadı mı ?... Zaten  21 aralıgıda anlayamadım çok  uyumuşum uyandıgımda saat 16:30 du artık nasıl uyumuşsam.:p O yüzden oldu mu olmadı mı hala bilemiyorum ... :D Neyse daha fazla saçmalamadan  yazımı  bir şeylere bağlayım ..Bu yıl umarım hepimiz için iyi geçer ... Yanlışım olduysa affola. Her şey Gönlünüzce olsun..

Bir  yerde bir dua okumuştum hatta not almıştım dur onuda paylaşayım  yeni yıla dua ederek girelim bu yazıyı okuyan bütün herkese dua ettim sayın :) 

AMİN AMİN AMİN.ALLAH BU MÜBAREK GÜNLERİN YÜZÜ GÖZÜ HÜRMETİNE ALLAH BİZLERİ AFFEDİP ELLERİMİZİ DERGAHDAN BOŞ ÇEVİRMEYİP HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN RABBİM HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN HİÇ BİRİMİZİ DARDA SIKINTIDA ÇIKMAZDA ÇARESİZ BIRAKMASIN KENDİ KAPISINDAN BAŞKA KUL KAPISINA MUHTAÇ ETMESİN RABBİM.ALLAH ŞU ANDA BULUNDUĞUMUZ SIKINTILARDAN ÇIKMAZLARDAN ENGELLERDEN OLUMSUZLUKLARDAN BİZLERİ KURTARIP TEZ ZAMANDA SELAMETİMİZE ÇIKARMAK NASİP ETSİN YAŞAMIMIZA BİR DÜZEN YÖN VERSİN. HAYATIMIZDAKİ ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI OLUMLUYA ÇEVİRSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.ALLAH HASTALARA ŞİFA, DERTİLERE DEVA , BORÇLULARA EDA, EVSİZLERE EV, İŞSİZLERE İŞ, EŞSİZLERE EŞ ÇOCUKSUZLARA HAYIRLI ÇOCUK, SEVİPTE KAVUŞAMAYANLARA HAYIRLISIYLA KAVUŞMAK ÖNLERİNDEKİ ENGELLERDEN OLUMSUZLUKLARDAN KURTULMAK NASİP ETSİN.EVLENEMEYEN KIZLARA EVLENEMEYEN ERKEKLERE HAYIRLI GÖNÜLLERİNE EVLİLİK NASİP ETSİN ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI ORTADAN KALDIRIP HAYIRLI YUVA HAYIRLI ÇOCUKLAR NASİP ETSİN.HUZURSUZ YUVALARA HUZUR NASİP ETSİN RABBİM KİMSENİN KURULU YUVASINI BOZMASINA FIRSAT VERMESİN KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARI ISLAH EDİP HİDAYETE ERDİRMEK NASİP ETSİN RABBİM.GÖRÜNÜR GÖRÜNMEZ KAZALARDAN BELALARDAN, KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARIN ŞERLERİNDEN KÖTÜLÜKLERİNDEN, ANİ ÖLÜMLERDEN RABBİM BİZLERİ KORUYUP GELMEDEN ESİRGESİN İNŞALLAH HEPİMİZİ. OKUYAN OKUMAYAN HERKESİN DUALARINI KABUL ETSİN RABBİM.RABBİM BU DÜNYADA VE AHİRETTE SEVDİĞİ RAZI OLDUĞU KULLAR OLMAK CENNETİNDEN HEPİMİZE BİRER KÖŞK PEYGAMBER EFENDİMİZİN ŞEFAATİNE NAİL OLMAK KOMŞU OLMAK NASİP ETSİN. RABBİM DÜNYADA KUR'AN AHİRETTE İMAN DÜNYADA DÜNYA AHİRETTE AHİRET MURADIMIZI VERSİN RABBİM.ALLAH'IM SEN RAHİM'SİN RAHMAN'SIN AFFEDİCİSİN AFFETMEYİ SEVERSİN BİZLERİ AFFEDİP HUZURUNA LAYIK EYLE BENİ ANAMI BABAMI BÜTÜN YAKINLARIMI BÜTÜN İNANLARI BAĞIŞLA VE KORU BİZLERİ AFFEDİP DUALARIMIZI KABUL EYLE.ALLAH'IM SENİN HAZİNENDE HERŞEY BULUNUR HAZİNENDE BİZLERİ ESİRGEME RABBİM.BÜTÜN DUALARIMIZI KABUL EYLE.
Okuduğumuz duaları kabul et, bu duaların hürmetine hepimizin niyetlerini ver.
Senin herşeye gücün yeter.Amin..
SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN..

not: duayı kim yazdıysa ALLAH razı olsun.
Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar