Beauty Face Anti Akne Krem ve Akne Sabunu


Bu ara hep sivilce ürünlerini paylaşıyorum sizlerle. Çünkü bir türlü bitmek bilmeyen sivilcelerim var ve bunun için kullandığım bir başka ürün daha var. Bu postumda size bu üründen bahsedeceğim. Benim gibi içten gelen bir sivilce sorununuz yoksa (sağlık sorunları yüzünden)  yani dönemsel sivilceleriniz varsa gerçekten işe yarayan bir ürün. Ürün set gibi iki adet üründen oluşuyor. Bunlardan biri kalıp sabun biri ise krem.
Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.
 Bu ürün birlikte kullanıldığı  zaman daha etkili oluyor. Şöyle ki  ben en başta  sabununu  açmamıştım.  Sadece kremini  sürdüğümde işe yarasa da  tam anlamıyla istediğim  sonucu alamamıştım.  Fakat sabunu ile  kullandığım zaman bir iki gün içinde sivilcelerimi yok etmişti. Yalnız bir önce ki sivilce ürünlerin de bahsettiğim gibi sivilce  izlerini yok etmedi.  Sadece sivilceleri  güzelce  kuruttu. Belki sabununu  düzenli  kullanmadığımdan kaynaklı olabilir. Çünkü sabunun   kullanıcıya verdiği  özelliklerden biri  izlerin giderilmesi.  Şu an diğer ürünüm bittiği için  yeni   düzenli kullanmaya başladım  güzel kuruttuğu için izlerin giderilmesinde yardımcı olacağını düşünüyorum. 

Ürünün içeriğine baktığımda; 

Akne Sabunu;
A, B, E, H vitamini özlerinden oluşuyor. Günlük kullanım için oluşturulan bu ürün gözenekler içerisinde bulunan artıkları temizleyerek cildi arındırıyormuş. At kestanesi extratı ve vitaminler sayesinde cildin sağlıklı görünerek pürüzsüz görünmesini hedefleyen bir ürünmüş. Bu şekilde cildin yenilenmesini sağlayarak nem dengesinin düzenlenmesini sağlayarak aknelerin giderilmesine yardımcı oluyormuş.

At kestanesi: Güneş lekelerinin ve gözeneklerinin giderilmesine yardımcı olur.

E-H vitamini: Kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olur.

B5- F Vitamini: Cildin su kaybını önlemeye yardımcı olur.


Kullanımı çok basit;

Sabunu su ile köpürttükten sonra yüzümüze 3 dakika kadar masaj yaparak yediriyoruz sonra bol su ile yıkıyoruz. Düzenli olarak sabah akşam yapıldığı zaman etkilisi gösteren bir ürün.


Anti Akne Krem: (Yağlı ve karma ciltler için.)

Cildinizi parlak ve yumuşak tutar sloganı kullanılan kremde B3 vitamini ve extratları varmış. Bu da cildin yağını dengeleyip cildin pürüzsüz, duru ve bakımlı bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyormuş.

Kullanımı yine çok basit; 
Temizlenmiş cilde akşamları masaj yaparak uyguluyoruz.
Düzenli kullanımda da işe yarıyor. (Ben çok fazla sivilce sorunu yaşadığım için sabah akşam kullanıyorum.)

Fiyat konusunda ise;
Krem 50 ml olarak 39,90 TL ve kalıp sabun ise 90 gram olarak 17,50 TL tavsiye edilen fiyat konulmuş. Bunu da ürünün kabına belirtmişler. Fakat şu an ne kadardır fiyatı bilmiyorum.




Denemeye değer bir ürün olduğunu düşünüyorum. Denk gelirseniz alıp denemelisiniz.




Yorum Gönder

7 Yorumlar

  1. Paylaştığın ürünlere güveniyorum. Denemeye değer bir ürün.

    YanıtlaSil
  2. Renkli tırtıl seni taniyabilecegimiz bir yazı yayinladin mı hiç? You tube de beni taniyin videoları gibi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba;
      Yanlış hatırlamıyorsam bu konuda hiç post yazmamıştım. :)

      Sil
  3. Ben sabun kullanıyorum ama niye sadece cenemı kuruttu canım cok acıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nemlendirici kullanmadığın içindir. Yağlı ciltlerde yağ tüm bölgeyi kapsıyor ve nem üretimi olmuyor. Yani aknelerden kurtulmak istiyorsan sabundan sonra bol nemlendirici kullanmanı tavsiye ederim. Bunun yanında nem bombası kağıt maskeler ve ya buhar maskesi yapabilirsin. (Suyu kaynat bir kaba koy kafana havlu geçir ve o suyun üstüne durabildiğin kadar dur. Cilt gözenekleri için bitkisel yağlar damlatabilirsin suya mesela lavanta yağı.)

      Sil
    2. Bu arada blogumun üst sekmelerinde ''Kozmetik'' sekmesi var benimde cildim yağlı olduğu için sivilce sorunum var oradan nasıl başa çıktığımla ilgili bir sürü yazı bulabilirsin. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)