Ramazan Bayramında İzlenecek Tayvan / Tayland / Çin Dizileri

Ben küçükken bayramlar çok güzeldi. Çok kalabalık bir ailenin sahibiydim. Sonra yaprak dökümü yaşandı. En son babamı da kaybedince bizim evde bayram filan kalmadı. Gerçi yıllar geçtikçe kimsenin evinde bayram kalmadı. Çoğu tatile çıktığı için ya da komşuluk, akrabalık o kadar sıkı olmadığı için bu ev ziyaretleri yok oldu olacak duruma geldi. Bende bu yüzden bu postu yazmak istedim. Benim gibi bayramı evde geçirecek insanların arayışına belki çare olurum diye düşündüm. Normalde böyle bir post açmayacaktım. Fakat Google'da arama yaptığımda diğer Asya olarak adlandırdığımız dizi önerilerinin pek olmadığını gördüm. Bu yüzden de bayram da farklı ülkeleri arayan sizler için bir liste oluşturmak istedim. Şimdiden herkese iyi bayramlar dilerim. Umarım mutlu, huzurlu ve güzel bir Ramazan bayramı geçirirsiniz. Rabbim hepimizi seneye'de 11 ayın sultanı Ramazan ayına erdirmeyi nasip etsin. İnşallah izlemediğiniz dizilerden bir liste oluşturmuşumdur. 


Bu arada farklı diğer Asya dizisi (TAYVAN, TAYLAND,ÇİN ) önerisi olan varsa ya da bir top 5 listesi olan varsa yorumlarda sizin de önerilerinizi bekliyorum. Bana da dizi önermeyi es geçmeyiniz. 



Yazı linki olmayanları daha blogumda yazmadım bu yüzden Google'dan aramanız gerekli. 

( Bana sorarsanız sizin için dizileri yanıtlayabilirim. En kısa zamanda bloguma yazılarını yazıp linklerini ekleyeceğim. Şimdiden iyi izlemeler. )
Ramazan Bayramında İzlenecek Tayland Dizileri:
2.I Wanna Be Sup'tar Dizi yazısı için tıklayınız
4.Kiss The Series 
5.Princess Hours Thai Dizi yazısı için tıklayınız


Ramazan Bayramında İzlenecek Tayvan Dizileri:

10. When I See You Again Dizi yazısı için tıklayınız


Ramazan Bayramında İzlenecek Çin Dizileri:

11. Love 020
12. My Amazing Boyfriend  Dizi yazısı için tıklayınız
13. My Little Princess
14. Far Away Love
15. Best Lover 


Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Sevgili renkli tırtıl.. Ben bundan yaklaşık olarak 8-9 belki daha fazla belki daha az bi zaman önce bi asya dizisi izlemistim. Gece 2 de kanal D'de başlardı.. Her bölümünde ağlardım. O dizi benim içimde çok farklı yer etti o yüzden onu bulmak istiyorum.. Ben seninde bilebileceğini düşündüm. O zamanlar pek asya dizileri izlenmezdi o yüzden kime sorsam bilmiyor maalesef ..

    Simdi diziyi anlatmak istiyorum. Lise devrelerinde kızla oğlan birbirinden çok hoşlanıyor. Kız herseyin ilkini bu çocukta yaşıyor hatta bu yüzden dizinin adı ilk defa gibi kaldı. Sonra randevulaşıyorlar ve kız onu aksam bekliyor. O sırada kar yağıyor hatta. Ama çocuk koşa koşa gelirken kaza yapıyor yolda. Kızda cocuk gelmedi diye üzülüp kırılıyor otobüse binip giderken dışarda birinin cenazesini kaldirdiklarini görüyor ama kaza yapanın o çocuk olduğunu bilmiyor. Sabah okula gidince çocuğun öldüğünü öğreniyor. Sonra aradan yıllar geçiyor çocuk bambaşka biri olarak bu kizin karşısına çıkıyor. Hemde kizin nisanlanacagi gunde. Ama çocuk kızı hatırlamıyor yabancı biri gibi davranıyor. Megerse çocuk hafızasını kaybetmiş ve o kızla birlikte olmasını istemeyen annesi çocuğu alıp başka ülkeye götürmüş falan filan. Belki bu kadarı bulmana yardımcı olur .. Şimdiden vakit ayırıp okuduğun için tesekkur ederim.. Cevabını bekleyeceğim..

    YanıtlaSil
  2. Merabalar, blogunuzu severek okuyorum çok zamanım olmuyor ama Asya ile ilgili her şeyde blogunuza bakıyorum genelde önce. Kimsiniz onu merak ettim kusura bakmayin:D kız misiniz ve yaşınızı çok merak ediyorum. Yanlış anlamayın sadece çok merak ediyorum blog sahibini... kaç senedir Asya fanisiniz? Özele girmeden kendinizi çok genel tanitirsaniz çok sevinirim. Çünkü severek okuduğum blog sahibinin kim olduğunu gerçekten merak ettim ilk defa yazma cesareti buldum. Cevap vermek istemezseniz de saygı duyarım. :) bu arada lütfen Asya blog paylaşımlarına devam edin gerçekten her firat bulduğumda bakıyorum! Asya fanlarina sevgiler ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba çok teşekkür ederim. Adım Zühal, 89 doğumluyum, Ankaralıyım. Asya fanı olayı ise 2007 yılında Kore dizileri ile başladı bu günlere geldi. :)

      Sil
  3. Merhaba, tavsiyelerinize uyarak best lover'ı izledim ve çok beğendim. :) Listedeki diğer dizilere de baktım ama bir çoğunun süresi çok uzun geldi.Özellikle kurban bayramında izlenecek diziler listesindeki Cubic'i izlemiştim ama bir sorun nasıl izledim :) Bir bölüm 1 saat 46 dakika çook uzun geldi kesintisiz izleyemedim arada durdurarak izledim :)) o yüzden böyle best lover gibi 35 dakikalık diziler çok ideal süre bakımından ama öyle kısası da yok sanırım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çin dizileri kısa, Tayvan ve Tayland dizileri uzundur. Kısa süreli istiyorsanız Çin dizileri bölümüne bakmanız lazım. :)

      Sil
    2. Süresine bakmadan önerilerinize dayanarak Refresh Man dizisini izlemeye başladım hatta bir günde 4 bölüm izlemeyi başardım tabi arada durdurmalar oldu ama doğru bir karar vermişim diziyi çok sevdim :) tavsiye için teşekkür ederim :))

      Sil
    3. Rica ederim onu beğendiysen ve izlemediysen I Wanna Be Sup'tar dizisini de izlemelisin. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)