Güzel Aşklar Diyarı (Dizi)

Sezonun ilk sevemediğim dizi bu dizi oldu. Aslında bu diziyi uzun zamandır ekranda olmayan oyunculr için bekliyordum. Hatta kesin bu diziyi izlerim diyordum ama beklediğim gibi başlamadı. Çünkü ben bu diziyi daha önce izledim. Benim için Üzülme dizisinin işleyişinin aynısının olduğunu görünce büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Aynı yapım aynı hikayeyi günümüze ve farklı şehirler olarak uyarlamış.

Halil Ergün'ü uzun zaman sonra ekranda gördüğüme çok sevindim. Usta oyuncun oyunuyla beni mest etti.

Meltem Cumbul'un oyunculuğunu pek sevemiyorum bana geçmiyor ama uzun zaman ara vermesine rağmen gayet güzeldi. Anne karakterinde biraz yagırgadım zamanla, bölümler ilerledikçe daha iyi olacağını düşünüyorum.

Özgü Kaya'nın yüzünde dolgu ve ya botoks var sanırım. Bu durumdan kurtulsa ne güzel olur. Adı Efsane diye bir dizi vardı orada ilk görmüştüm ve çok güzel gelmişti. Artık yapay geliyor. Maalesef oyunculuğunu beğenmiyorum ses konusunda da bence eğitim alması lazım. Tonlamaları rahatsız edici.

Burak Berkay Akgül'ün de oyunculuğunu seviyorum ama burada çok yapay geliyor. Özgü ile mi olmamışlardı yoksa karakter mi oturmamıştı anlamadım. Herhalde bir iki bölüme düzelir diye düşünüyorum.

Dizinin çekimi iyi yapılmıştı. Zaten ülkemiz bu konuda çok iyi. Teknik kısmı, geçişleri, çekim rengini, hikayeye uygun kurulan mekanların enerjisini, bütünüyle atmosferini, kıyafetleri beğendim. İlk bölüm bana göre yavaştı ama replikleri çok güzeldi. Günlük konuşmanın yanı sıra güzel cümlelerde vardı. Dizinin hikayesi ve işleyişi de daha önceki yapılan dizinin aynısı olmasaydı severdim diye düşünüyorum. Cenaze kısmı çok uzun tutulmuştu o kısmı sevdim. Lori lori diye mefta başında şarkı söylemesi tüm gece mefta ile başbaşa kalınması filan garip geldi. Herkes acısını farklı yaşar ama hiç birimizin bunu yapmayacağını düşünüyorum. En azından aile üyesi acısı yaşamış biri olarak bunu yazabilirim. Benim düşüncelerim bu yönde siz ne düşünüyorsunuz bilemem. Birde siz bir şans verin belki seversiniz.
-reklam değildir.-
Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.
GÜZEL AŞKLAR DİYARI
Tür: Dram, Romantik, Aile
Yönetmen: Mahsun Kırmızıgül, Deniz Koloş
Senaryo: Özlem İnci Hekimoğlu, Nil Güleç Ünsal
Yapımcı: Mahsun Kırmızıgül, Murat Tokat, Fatih Aksoy
Yapım: Med Yapım, Boyut Film
Yapım Yılı: 2024
Yayın Günü: Pazartesi
Yayın Kanalı: Kanal D
Başlangıç Tarihi: 23 Eylül 2024
Konu:
İzmir’de yaşayan, tıp fakültesini yeni bitirmiş olan Deniz, sevgilisi Arhan’ın ailesiyle tanışmak için Kapadokya’ya gider. Masal gibi başlayan bu yolculuk kimsenin beklemediği bir savaşın fitilinin ateşlenmesine neden olur. Her şeye rağmen evlenmekte kararlı olan Arhan ve Deniz’in ihtişamlı düğünü kanlı bir geceye dönüşür. Şimdi Deniz hiç bilmediği bir coğrafyada, kendisine düşman Alaca ailesinin içerisinde var olma savaşı verecektir. Deniz ve Arhan onları çevreleyen bunca zorluğa rağmen aşklarını korumayı başarabilecekler midir?
Oyuncular: 
Halil Ergün
Özgü Kaya
Burak Berkay Akgül
Meltem Cumbul
Melis Birkan
Ege Kökenli
Özgür Emre Yıldırım
Ali Başar
Ekin Aksoy
Yunus Narin
Berkan Şal
Miray Akay
Lidya Atlik
Yankı Ayhan
İbrahim Dizlek
Sercan Gülbahar
Ersel Şebil
Pervin Ünalp
Işıltı Su Alyanak
Mustafa Arda Işık
Yiğit Yapıcı

Yorum Gönder

0 Yorumlar