Seni Çok Bekledim (Dizi)

Bu diziyi gömdükten sonra fanların beni linçleyeceğini düşünerek olabildiğince yumuşak yazmaya çalışacağım. Bu arada sosyal medyada fanların ağırlıklı olduğu bir beğeni vardı. Tabii ki saygı duyuyorum ama olmamış, en azından ben beğenmedim. Benim görüşüme göre dizi, günlük dizi ile Hint dizisi arasında bir işleyişe sahipti. Bu durumda açıkçası beni baydı. Uzun uzadıya yazmadan önce biraz oyuncu kadrosundan bahsetmek isterim. Dizinin oyuncu kadrosunun özenle seçildiği belli oluyordu. Çok güçlü ve kıymetli oyuncuları görmek beni mutlu etti.

Özcan Deniz güzel oyuncu ama artık partnerlerini yaşına uygun seçse daha inandırıcı performans sergiler. Bu şekilde biraz uyumsuz ve pot duran bir başrol çift ortaya çıkarıyor. Açıkçası bana duygu geçmiyor ve inandırıcı gelmiyor. Bireysel performansı güzeldi ama İrem ile uyumlu olmadığı için romantik sahneler bana geçmedi.

İrem Helvacıoğlu minyon tipli bir kız ve Özcan Deniz'in kızı gibi duruyor. Yaşını göstermediği için Özcan Deniz ile olan sahneleri çekici gelmedi. Bireysel olarak ortalama bir oyunculuğu var ama duygu anlamında bana geçmedi. Keşke bu dizide İlhan Şen ile partner olsalardı belki senaryoyu çift olarak kurtarırlardı diye düşündüm.

İlhan Şen usta oyuncular haricimde tüm performansların üzerinde performansı vardı. Gerçekten çok iyi bir oyuncu. Karakterlerin içinde de en çok merak ettiğim karakter oldu. Nasıl işleyecekler merak ettim.

Gürkan Güzeyhuz, İrem'in yani Ayliz'in nişanlısı karakterine hayat veriyordu. Kendisini ilk defa gördüm ama performansı yerindeydi. Fiziksel olarak İrem ile yakışmışlardı. Fakat karakter olarak pek iyi bir karakter değil. Açıkçası ilk bölümde çok sinir oldum. Bu da ne kadar iyi oynadığını gösteriyor.

Caner Şahin ile ilgili spoiler vermek istemiyorum ama İlhan Şen gibi hikayesi olan ilgi çekici bir karakter. Zaten beni takip ediyorsanız bilirsiniz Caner Şahin'i keşfettim edeli çok beğeniyorum. Fakat hak ettiği yerde değil. Umarım bu dizide biraz abartılır. İlk bölümde performansına bayıldım.

Türkü Turan'da abartılması gereken ve hak ettiği yerde olmayan kadın oyuncularımızdan. Şimdiye kadar oynadığı her karakter diğerinden farklıydı. Bu dizide de bambaşka bir karaktere hayat veriyor. Caner Şahin ile fiziksel uyumuna, kimyalarına, enerjilerine bayıldım. İkisini kim birlikte yazdıysa nokta atışı yapmış.

Selen Domaç evin kara kutusu olacak gibi duruyor. Bir önceki dizisinde de kara kutuydu. Sevdiğim bir oyuncu olduğu için bu dizide gördüğüme sevindim. Yalnız çakmak repliğinden hiç hoşlanmadım.

Hakan Ummak ve Sibel Şişman inşallah çift olurlar. İkisini çok beğendim, uyumlu olmuşlar. Dizide yan çift olarak tutulur gibiler. İkisi de ilk bölüme göre iyi oyun çıkarmışlar.

Damla Makar'ın ilk oyunculuğu sanırım. Buna rağmen doğal oynuyordu. Oyuncuyu görür görmez direk İlhan Şen'e yapın bu kızı dedim. Keşfedilmiş bir yetenek mi ilerleyen bölümlerde daha iyi anlarız.

Mustafa Uğurlu, Lila Gürmen, Durul Bazan, Yıldız Kültür, Ali İpin, Şehsuvar Aktaş, Nihan Büyükağaç gibi usta oyuncular vardı hepsi çok kıymetli oyuncularımız ve performansları güzeldi.

Gittikleri yer Katar'dı galiba, o kısım gereksiz olmuş. Tamam büyük prodüksiyon, tamam özenilmiş ama saçma geldi. Özellikle çöl sahnesini anlayamadım. Bir yerlerden üzüm çıktı, birden araba bozuldu çölde at bulup ata bindiler, esas kız esas adamın elinden üzüm yedi ama nişanlından ayrıl deyince hadsiz dedi gitmek istedi. bir şey oldu da ben anlamadım ama kesin bir şey oldu o sahnede. Bunların haricinde çok fazla klişe vardı, replikleri çok düz ve günlüktü. Fakat müziklerine bayıldım, teknik kısımda dört dörtlüktü hiç bir kusur bulamadım. Hatta İstanbul sahnelerinde seçilen mekanları çok sevdim, Ayliz'in taşındığı mahalleye bayıldım. Oyuncuların giydiği kıyafetleri çok havalı ve güzeldi. Ayliz karakteri'nin kıyafetleri beni benden aldı. Hatta bir kaç kıyafetine gözüm düştü yazsam abartı olmaz. Tam benim tarzım bir kombin oluşturulmuştu. Kısacası styling kimse muazzam bir iş çıkarmıştı. Genel olarak baktığımda senaryo ve kurgu kısmını görmezsem izleyici çekecek bir diziye benziyordu. En azından düz dizi seven bir kesim var, birde fanlar var. Bu yüzden reytinglerinin yüksek geleceğini düşünüyorum. Ben izlerken sıkıldım ama sizin sevme olasılığınız yüksek. Bana gelince her dizide olduğu gibi ilk dört bölümüne şans vereceğim. Sonuç olarak ilk bölümün günahı olmaz. Vaktiniz varsa bir bakın, şans verin derim.
Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.
SENİ ÇOK BEKLEDİM
Tür: Aile, Dram, Romantik
Yönetmen: Şahin Altuğ
Senaryo: Özcan Deniz
Yapım: Dnz Film, Skala Yapım
Yapımcı: Özcan Deniz
Yapım Yılı: 2021
Yayın Günü: Cuma
Yayın Saati: 20.00
Yayın Kanalı: STARTV
Başlangıç Tarihi: 29 Ocak 2021
Konu:
Başarılı iş insanı olan Kadir (Özcan Deniz) ile babasız büyümüş, yıllarca kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan fotoğrafçı Ayliz’in (İrem Helvacıoğlu) aşk hikayesini ele alıyor.
Kadir, (Özcan Deniz) yıllardır ailesinden uzakta kendine bir hayat kurmuş, başarılı bir işadamı olmuştur. Hayatının tek eksikliği aşktır.
Beklenmedik bir anda hayatına giren fotoğrafçı Ayliz (İrem Helvacıoğlu) ile karşılaşınca yıllardır beklediği aşkın Ayliz olduğunu anlar.
Kadir ve Ayliz’in birlikte inanılmaz bir mucizeye tanıklık edeceklerdir. İkili kendilerini bir anda bitmek bilmeyen bir maceranın içerisinde bulur.
Oyuncular: 
Özcan Deniz 
İrem Helvacıoğlu
İlhan Şen 
Mustafa Uğurlu 
Lila Gürmen
Caner Şahin 
Türkü Turan
Durul Bazan 
Yıldız Kültür 
Ali İpin 
Şehsuvar Aktaş 
Selen Domaç 
Nihan Büyükağaç 
Hakan Ummak 
Sibel Şişman 
Gürkan Güzeyhuz 
Damla Makar 
Ömer Gökay Şanlıer
.


Yorum Gönder

20 Yorumlar

  1. Bu kadar yeni diziyi nereden buluyorsun? 😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni başlayacak dizilerin tarihlerini takip ederek. :)

      Sil
  2. Bana tanıtımda bile itici geliyor nedense bir ruh bulamadım. Dikkat çeken birşey yada.

    YanıtlaSil
  3. Henüz izlemedim ama merak ediyorum. İstanbullu gelinde de yaş eleştirisi almış ama sonra seyirci alışmış ve beğenmişti belki öyle olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslı Enver yaşına göre yüzü büyük gösteriyor birde Aslı ile Özcan arasında 12 yaş var Aslı ile uyumu ilk bölümden vardı. Dizinin ilk çekimi 2017 olsa 33 belki 34 yaşında filandı Aslı. Bu kızla 18 yaş var birde 2020'deyiz haliyle zamana biraz daha yenik düşmüş Özcan, İrem dersen minyon tipli zaten 30 gibi durmuyor 25 yaşında gibi gösteriyor ondan fiziksel olarak yakışmıyorlar sorun aslında yaşta değil fizikte.

      Sil
  4. Bu dizinin gününde Kırmızı Oda var :)

    YanıtlaSil
  5. özcan denizin diğer filmleri çok başarılıydı ama dizi konusunda bir şey diyemiyorum . izlemeye değer gibi

    YanıtlaSil
  6. Oyuncu kadrosundan dolayı merak ettiğim bir dizi😎

    YanıtlaSil
  7. Bu dizinin varlığından haberim yoktu. 🙈

    YanıtlaSil
  8. Dizi bende de başrollerin uyumsuzluğundan dolayı ön yargı oluşturdu ve izlemedim. Çünkü Irem Helvacıoğlu zaten yaşından küçük gösteriyor. Bu yüzden izlemedim 😊

    YanıtlaSil
  9. Sadece beş dakika baktım ama bana hem sıkıcı hem de biraz bunaltıcı bir dizi gibi geldi. Sanırım bu tür aşk hikayeleri olan Türk dizilerini sevmiyorum. Ellerine sağlık güzel bir tanıtım olmuş. Zaten izleme niyetim yoktu ama bir okuyayım dedim yazını. Sen de pek beğenmemişsin madem (kıyafetlerine bir daha bir bakayım merak ettim:)) diğer dizilere bakacağım.

    YanıtlaSil
  10. Yeni bölümleri izlemişsindir, fikrin nedir? Denk gelince ben bakıyorum, İlhan Şen çok iyi değil mi? Üzülüyorum o karaktere. :/ Harcayacaklar gibime geliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkü'nün farklı karakterle girmesi aşırı garip İlhan' a çok sakin ve yetersiz karakter yazılması daha garip. Harcamalari biraz saçma olur gibime geliyor. Çünkü ikizler ve değiştirilen çocuk kilit nokta. Benim merak ettiğim hikaye nereye bağlanacak. Şu an aşırı saçma ilerliyor. :/

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)