Blogumda Neden Aktif Değilim

Geçen seneye baktığımda hemen hemen her ay en az 10 tane post yazmışım. Fakat bu yıl çok dağınık bir şekilde yazmaya başladım. Aslında vaktim var ama psikolojim izin vermiyor. 



Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.

Öncelikle bu ay neden yazmadım ondan bahsedeyim. 
Bu ay post yazmama sebebim sınavlarımın olmasıydı. Virüsten dolayı online sınav oldum. Haliyle o da stres ve yıpratıcı bir dönem yaşamama sebep oldu. Ders çalışmaktan dolayı bloguma oturup herhangi bir yazı yazamadım. Hatta bloguma gelen yorumları bile bu gün cevaplayabildim. Nisan ayının kalan zamanlarında inşallah yazı yazmaya çalışacağım. 


Mart ayı hepimiz için şok etkisi yaratan bir ay oldu. Virüsün aniden çıkışı, ölümler, vakalar derken psikolojik olarak acaba bana ya da sevdiklerime de bu virüs gelecek mi havası yaşattı. Bunun yanında biliyorsunuz acı olaylarda yaşandı. Mart ayında neye ağlayacağımızı ve neye endişeleneceğimizi bilemedik Haliyle elim çok fazla klavyeye gitmedi. Elimden geldiğince yazmaya çalıştım ama açıkçası çok içime sinen bir yazılar olmadı. 


Şubat ayında ailevi olarak yeni gelişmeler yaşandı. Bu yüzden hep dışarıda olmak zorunda kaldım. Sorumluluklarım olduğu için bilgisayarı bırakın telefonumu bile elime zor aldım. Ay kısa ama günler yoğun ve uzun geçti. 


Ocak ayı 2020 blog yazılarım için en verimli ay oldu. Diğer aylara bakarak ve gündemi baz almazsak kişisel olarak huzurlu mutlu ve güzel bir aydı. Bu yüzden de hem severek yazdım hemde içime sinen yazılar oldu. 

Bu yüzden düzenli okuyucularım yorumlarınızı geç yayınlayıp cevapladığım için lütfen kusura bakmayın. Emin olmamakla birlikte inşallah bundan sonra ki dönemde daha düzenli yazmaya çalışacağım. Benim 2020 yılım bu duygularla geçiyor, siz de durumlar nasıl?

Yorum Gönder

14 Yorumlar

  1. Valla ben 2020 de işten çıktım baya rahatladım bütün yük Ben deyken maaşımı vermiyorlardı.. Sonrasında baya rahatladım. Şimdi virüs var asker yolu bekliyorum. Sonrasında birşeyler planlıyorum umarım herşey eskiye döner.. ❤️😍😍😍 Çok güzel yazmışsın kalemine sağlık 🌸🌸

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah yeni iş bulmuşsundur, her şeyin hayırlısı olsun. :)

      Sil
  2. Benimde çok iyi değil ocaktan sonra darma duman oldu sanki blogum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde öyle görünüyor, inşallah toparlarız. :)

      Sil
  3. Kolay gelsin. Umarım güzel yoğunluklardır. Bu yıl bizim içinde zor geçiyor haliyle ama yine de sabredip, önlem alıp bekliyoruz. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim. :)

    YanıtlaSil
  4. bazen oluyor öyle elbett yazarsın gene 😊 sevgiler canım benim 😊🌸

    YanıtlaSil
  5. Umarım bundan sonra bolca yazarsın canım😍

    YanıtlaSil
  6. Seninle bir gün tanışabilir miyiz dersin?

    YanıtlaSil
  7. Ben hala toparlayamadim ya. Nisan dugun evkilik cocuk ve onu buyutmek derken ancak bu sene yeni yeni ama.paslanmisim ya bir turlu toparlayamiyorum. Yakalarmiyim acaba tempoyu.

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)