2020 Yılbaşında Gelen Hediyeler

31 aralıktan bu güne kadar neler yaptınız?
Beni sorarsanız yataktan çıkmadım. Çünkü 22 aralık sabahından 31 aralık akşamı yediye kadar elimde beyaz sirke ile evi temizledim. Adeta bir kış temizliği, bir bayram temizliği havasında evin ufacık yeri kalmaksızın beyaz sirkeli su ile temizledim. Tüm örtüleri, perdeleri, kirli kıyafetleri her şeyi sirkeli sularla makinede yıkattım. Dualar ede ede, pozitif enerji ile yeni yıla girmek için hazırlandım.

Çünkü benim için 2019 iyi geçmedi bundan dolayı sirkenin negatif enerjiyi kırması için uğraştım. Resmen a'dan z'ye sirkeli sularla yıkandım. Yılbaşı gecesi de dualarla geçti. Rabbim inşallah yeni yılımızı hayırlı şekilde geçirmeyi nasip eder. Sonuç olarak bir hırs ile temizlik yapınca yorgunluğu da anca çıktı.

Yılbaşı haftasında bana yine hediyeler geldi. Her yıl olduğu bu yılda gelen hediyeleri sizlerle paylaşmak istedim.

 
2020 Astroşifa Ajandası:
Ben astroloji, sayı sekansı (numeroloji) ve renklerin enerjisi ile ilgileniyorum. ALLAH her şeyi bir amacı olarak yaratmış. Evrende bir amaç için yaratılmış ve evren üzerinden bize mesaj yollandığına inanıyorum. Bu yüzden de gökyüzü ilgimi çekiyor. Beni yeni tanımış ama hemen çözmüş bir arkadaşım da bana Aygül Aydın ve Ender Saraç iş birliği ile hazırlanmış 2020 yılını kapsayan bu ajandayı yolladı. İleri ki günlerde içeriğinden bahsedeceğim. İçeriğine bayıldım ve 1 ocak gününden bu yana elimden düşürmüyorum.

Kitap kılıfı:

Keza yine gökyüzü ile ilgili teması olan kitap kılıfını almış hediye eden arkadaşım. Yani ajanda ile birlikte hediye edildi. Kılıf, uzunlamasına dikilmiş iki ufak gözü olan cırt cırt bantlı bir kılıf. İkisi bana göre bir kombindi ve çok uyumlu bir kombindi. Şahsen çok şık buldum ve sevdiğim bir hediye oldu.

Çocuklar Gibi Sabahattin Ali:
Kitap okumayı sevdiğim için ve Sabahattin Ali hayranı olduğum için kardeşim bana böyle bir hediye aldı. Daha doğrusu ben çok istiyordum o da biliyordu ve hediye olarak satın aldı. Yine gelecek günlerde içinden size bahsedeceğim. İçerisinde sözler, şiirler, çizimler ne ararsanız var, aşırı eğlenceli bir kitap.

Nar:
Nar'ı da kardeşim hediye etti. Nar bereket, nar cennet meyvesi, nar uğur demek. Hatta narın bereketine inandığımdan ve her yıl kırıyorum. (burada da paylaşmıştım. TIK) Bu yüzden çok sevdiğim bir hediye oldu.

Halı, fermuarlı El çantası / Cüzdan:
Bu halı cüzdan ya da çanta olarak geçiyormuş. Dokunduğum zaman halı gibi ama çok kullanışlı bir çanta ve benim giyim tarzıma göre çok şık duruyor. Fakat her yerde takılmayacak gibi. Daha çok günlük zamanda kullanmayı düşünüyorum. İşte ev oturmaları, çarşı - pazar gezmeleri filan. Spor ya da biraz bohem tarzı bir giyime yakın bir tarzım olduğu için güzel durur gibi geliyor. Teyzemin zevkine her daim güvenirim.

Tabanı kaydırmaz çorap:
Bulması çok zor bir çorap türü benim için. Çünkü havlu ve altı kaydırmaz olan çorap piyasa da yok. En azından benim baktığım yerlerde yok. Annemde bulduğu an kapmış getirmiş, desenleri onun zevki ama bayıldım. Ne olacak bu halim bilmiyorum, kış olunca uyurken bile üşüyorum. Yatarken kendimi battaniyeye sarıp, çorapla uyuyorum. Sanki evde ısı yok gibi gündüzde kıyafetimin üstüne yelek, yeleğin üstüne hırka giyiyorum. Sıcak su torbası ve ısıtıcı kullanıyorum. Bu yüzden benim için bu havlu çoraplar kışın kurtarıcısı oluyor. Şok markette var genelde bu çorap, bulursanız tavsiye ederim alın.  Hepsine sanırım 30 lira vermiş. 


Bu yıl hediyelerim bu kadar çok mutlu oldum. 2019 insan eleme yılım oldu. 2020'ye daha huzurlu daha az insanla giriş yaptım. Açıkçası çok mutluyum. Hayatımdaki şerlerin hayır olduğunu düşünüyorum ve 2019 yılını sevgi ile kucaklıyorum. 2019'da her ne olursa olsun inançtan, ibadetten ve ailemden vazgeçmemeyi öğrendim. Her zaman bir sınav olacak, hayat bu şekilde hepimiz biliyoruz. Bu yüzden din açısından düşünün, başka alanlardan düşünün inancımız tamsa kolay atlatıyoruz. Hepimiz için dua etmem gerekirse; ALLAH bizi büyük acılarla, büyük olaylarla sınamasın. Rabbime verdiğimiz sınavlar hep ufak çözülebilir olsun. Tekrar umut dolu, huzur dolu bir yıl dilerim.



Yorum Gönder

18 Yorumlar

  1. Hediyelerinizin hepsi çok güzel ve sizi düşünerek alındığı çok belli :')) İnşallah sevdiklerinizle birlikte olduğunuz, muhteşem bir yıl olur sizin için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım sizin içinde öyle bir yıl olur. Teşekkür ederim yorum için. :)

      Sil
  2. Hediyelerin çok güzel ve anlamlı yerinde hediyelermiş :) Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel hediyeler, güzel günlerde kullan ☺️
    2020 de güzellikler getirsin bizleree ☺️

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan canım hediyelerini:)

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel hediyeler. Hele kitap kılıfına bayıldım. Acaba kendime yapabilir miyim diye düşünüyorum şu an. :) İnşallah duaların kabul olur. Dediğin gibi en önemlisi inanmak. Ne olursa olsun kendimize iyi gelecek şekilde yaşamalıyız. Yeni yıl çok güzel geçer umarım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeteneğin varsa yapabilirsin bence. Umarım. :)

      Sil
  6. Hediyelerini güle güle kullan,
    Astroşifa ajandasını çok merak ettim....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir iki güne kadar yazacağım inşallah incelemesini. :)

      Sil
  7. Güzel bir çalışma olmuş. Tebrikler! :)

    YanıtlaSil
  8. Umarım çok güzel bir yıl getirirsin harika hediyeler

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)