Hayatımın En Saçma Yılı 2019



Hayatımın bu yazıyı yazdığım gününe kadar yaşadığım yıllar içerisinde 2010 yılı haricinde en saçma ve iğrenç yıldı. İğrenç derken abartmıyorum. Çünkü benim için sınav verme yılıydı. Maddiyattan çok manevi olarak sinir bozucu bir yıl yaşadım. 2019'un ilk yarısı bomboş geçti, günü kurtardık akşam yemeğinde şükredip yattı. Hiç bir aksiyon olmadı.
İkinci yarısının ilk çeyreği şöyle böyle bir kaç küçük sorunla geçti. Son çeyreği ise benim için tam bir felaketti. Tüm yılı olduğu gibi rezil edecek komşu sorunu yaşadım. Tam 4 ay boyunca psikolojik şiddet gördük resmen. Sonunda 21 aralık sabahı bir çığlık, bir kıyamet ile alt komşum sonunda gazabıma uğradı. O gün akşamı da taşındı gitti. Anlayacağınız böyle rezil bir şekilde yılı kapattım. Açıkçası 2020'den hiç bir beklentim yok, sadece inşallah ailem sağlıklı olur ve hayatımda olur, huzurlu oluruz böyle geçer gider. 
2020 için en büyük dileğim ülkemizin huzuru, güvenliği ve artık n'olursunuz şu kadın, çocuk, hayvan şiddet ve cinayetlerini duymayalım. Bu yüzden evrene pozitif mesaj yollayalım, her şey iyi olsun. Size de tavsiyem yeni yıla bu güne kadar olan tüm kötü olaylardan arınarak girin. Hepinizin ne dileği varsa, gönlünde ne isteği varsa hayırlısıyla olsun. Hepinize mutlu, sağlıklı, huzurlu yıllar dilerim. 

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Mutlu ve huzurlu bir yeni yıl diliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, bende mutlu yıllar dilerim. :)

      Sil
  2. 2020 sna gzelliklerle gelsin ozaman :) seviliyorsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay inşallah, öyle pozitif öyle güzel girdim ki.. Aşk gelsin, iş gelsin, okul bitsin... Hepimize de huzur, mutluluk ve sağlık gelsin... :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)