VIP Latte / Sütlü Köpüklü Kahve Tadım

Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.

VIP Ice Latte (Soğuk Kahve) yazımda markanın yeni çıkarmış olduğu soğuk kahveyi yazmıştım. Soğuk kahvesini yazmışken BİM'e gittiğimde bir de sıcak su ile yapılanı alıp yazmak istedim. Ambalajında ki YENİ yazısına göre sıcak olanını da marka, yeni çıkarmış. Fiyatını bir yere kaydedecektim ama yine unuttum. Fakat diğer tekli kahvelerle hemen hemen aynı fiyattı. Soğuk kahvesini sevdiğim için alırken hiç tereddüt etmedim. Hemen eve geldim ve hazırlamaya başladım. Nasıl hazırladım; Bir fincan suyu güzelce kaynattım. Tek içimlik kahveyi boşalttım ve çözülene kadar karıştırdım.

Tadım;
Tadı soğuk kahvesine göre daha iyi geldi. Hem köpüğü hemen sönmedi, hem tadı daha lezzetli, hemde içimi daha kolaydı. Naçizane fikrim bence soğuk olan kahvesinden daha başarılı bir ürün olmuştu. Şeker kullanmayı sevmediğim için şeker tadı kararında olmuştu. Yani; bir tık az olsa tatsız, bir tık üstü olsa şekerli olur gibi düşündüm. Ürün benim damak tadıma uygundu. Bu yüzden denemek isterseniz şans vermeniz gerektiğini düşünüyorum. Bence seversiniz.


İçindekiler;
Toz şeker, glikoz şurubu, çözünebilir kahve,yağsız süt tozu, bitkisel yağ (palm), maltodekstrin, tuz, aroma verici (kremalı kahve) stabilizör (trikalsiyum fosfat), kıvam arttırıcı (guargum), topaklanmayı önleyici (silikondioksit).

Alerjen uyarısı:
Eser miktarda buğday proteini (gluten) içerebilir. Ürünlerimizin hiçbir çeşidinde domuz yağı ve katkıları yoktur. Kuru ve serin yerde muhafaza ediniz.


BİM Birleşik Mağazalar A.Ş.
Adres: Ebubekir Cad. No: 73 Sancaktepe 34887 İstanbul / Türkiye
Telefon: 0216 564 03 03
Faks: 0216 311 79 78

Bu ürün (Sena muhtelif ürün paketleme gıda san ve tic ltd şti tarafından) BİM Birleşik Mağazalar adına üretilmiştir.
Adres: Deri Osb Mahallesi Optik Sokak 8/A TUZLA
Telefon: 0216 504 92 00
Faks: 0216 317 00 54

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Yanıtlar
    1. Her şey o kadar pahalandı ki şimdiki fiyatını cidden bilmiyorum. 75 kuruş ve ya 1 liraydı aldığımda galiba 2019'da almışım. Ayrıca şu an evde var 10 tane filan ama bayağı aylar oldu alalı aldığımda da fiyatına dikkat etmemiştim.

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)