renklitirtil'a Bayram Kartları Gelirse #2

Benim bayramım çok yoğun geçtiği için anca yavaş yavaş yorgunluğumu atıyorum. Üzerimde nasıl bir yorgunluk varsa bir türlü gitmek bilmiyor. Bu yüzden gelen kartlarımı ancak şimdi yazabildim. Yılbaşı, ramazan bayramı derken kurban bayramında da kartlaşmak istedik. Kartlaşma öncesinde  hepimizin hayatında bir karmaşa olunca  birbirimize nasıl yolladık  pek anlamadık. Fakat bence güzel bir etkinlik oldu. 

Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.


Merve Ankara'da olduğu için kartı en önce ulaşan arkadaşım oldu. Zarfı elime ilk aldığımda dikkatimi çeken şey zarfı süslemesi oldu. Adresler olduğu için gösteremedim ama hasır hobi ipi ile güzel bir süsleme yapmış. Zarfı açtığımda ise kuşlu kapaklı bir kart ile karşılaştım ve bayıldım. Çünkü benim bir muhabbet kuşum var ve mavi bir kuş. Direk aklıma Boncuk'umu simgelediği geldi. Aslına Merve bu etkinlikte bulunmak istemedi. Yani kart yollamayacaktı. Fakat ben kararlı bir şekilde kendisine bireysel olarak kart yollamak istediğimi yazınca ve yollayınca o da bana karşı yolladı ve çok güzel oldu. Kartta çok uzun ve hoş bir yazı yazmıştı. Yazdığı yazının samimi ve kalpten geldiğine inandığım için duygulandırdı. Teşekkür ederim Merveciğim.
Dipnot: 
Bu arada yazımı okur mu bilmiyorum ama okursa bana bir kaç ay önce mektup yazmıştı. Cevabı kısa zamanda yazıp postalayacağım.
2. Kart: diaryofmeri

Meri'nin kartının elime ulaşması biraz uzun sürdü. Bayramın hemen öncesi yolladığından sanırım yoğunluğa denk geldi. Neyse ki zarar görmeden kart elime ulaştı. Fotoğraftan belli oluyor mu bilmem ama Meri'nim zarfı çok güzeldi. Üst ve alt olmak üzere iki bölümünü dekor bantları ile süslemişti. Nereden bulduysa çok hoşuma gitti. Gerçi bant gibi de değil farklı bir şey sanırım. Zarfı açtığımda üzerinde ki kalpleri yanar dönerli çeşitli yüz figürlerinin olduğu kart çıktı. Bu kapaklı kart tam benim tarzım. Kartın üzerinde en çok dikkatimi çeken şey kartın en altında renkli tırtıl figürünün olmasıydı. Gerçekten çok komik bir tesadüf gibi geldi. Kapağı açtığımda Meri bana güzel dileklerinin olduğu bir yazı yazmıştı. Ayrıca size gösteremiyorum ama bir tane kuzu sticker ve bol bol kalp vardı. Kartını çok beğendim Mericiğim teşekkür ederim.


Aslında bir kişi daha vardı biz ona yolladık ama  o bazı sebeplerden dolayı bize yollayamadı. Onu da yollamış  varsayıyor ve  sevgi ile kucaklıyorum. Kızlar iyi ki sizi tanımışım. 

Yorum Gönder

2 Yorumlar

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)