Zaman Çabuk mu Geçiyor Ne

2019'un altıncı ayını da bitirdik. Sanki dün geri sayıp, nar kırıyormuşuz gibi hissediyorum ve şu altı ayda ne bir anı, ne bir hatıra, ne de başka bir şey hatırlamıyorum. Sanki bomboş geçmiş gibi hissediyorum. Koskoca altı ayın hiç bir eksisi ve ya artısı olmaz şaşırıyorum. Yedik, içtik, çalıştık, uyuduk günü bitirdik. Sizde durumlar nasıl bilmiyorum ama günlük yaşamımı hızlı bir şekilde yaşayıp tüketmişim gibi hissediyorum. Yani, günü kurtarmışım da gerisi önemli değilmiş gibi.


Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.
Bu gün bu yazıyı yazarken anılarımı hatırlamaya çalışıyorum. Hep biriktirdiğim anılar lise dönemine kadar olan anılar. Ben liseyi bitirdiğimde akıllı telefon devri yavaş yavaş hayatımıza girmişti. Buradan yola çıkarak yazabilirim ki teknoloji hayatıma girdi, insan ilişkilerim bozuldu, iyice de etrafım betonlaştı bu şekilde yaşamayı unuttum. Haliyle de günü bomboş yaşadığım için nasıl geçti anlamadım. Böyle nereye kadar gider bilmiyorum ama etrafımda ki insanlarında gününü ye, iç, çalış, uyu olarak geçirdiklerini düşünüyorum. Keşke biri zamanı durdursa ve geri sarsa. O uzun yılların tadını çıkara çıkara geçirdiğim dönemlere beni atsa. Cidden değerini bilemediğim o günleri özledim. Zaman, bana iyi davranmıyor ve tüketiyor ve buna dur diyecek gücüm yok. 2019'un ilk altı ayı böyle geçti, ikinci yarısının da aynı geçeceğini düşünüyorum. Fakat yine de umudu kaybetmemek lazım. Belki dolu dolu geçer kim bilir...

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Teknoloji geliştikçe zaman geçişi de hızlanıyor gibi hissediyorum ben de. Günlerin, ayların hızlı geçişini fark etmek şaşırtıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, elimizden bir şey gelmemesi çok üzücü. :(

      Sil
  2. İlk 6 ay benim epey actionlu geçti. Bakalım son 6 ay neler olacak.

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)