Hoşça Kal 2018




Acısıyla tatlısıyla gidiyorsun. İyi ki geldin, iyi ki gidiyorsun.
 Şimdi yalan yazmayacağım geçtiğimiz üç dört seneye baktığımda içinde en huzurlu olduğum yıl 2018'di. ALLAH'a binlerce kez şükürler olsun en kötü günümde böyle oldu. Yıl boyunca iki cenaze çıktı ailemden. En çok onlara üzüldüm, onun harici bir iki tane aile arası sorun çıktı. Gerçekten akrabalık zor iş, günümüzde hele çok çok zor iş. Neyse ki hepsini aile bağları ile atlattık. 


Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.

Bir tane düğün gördüm, çok güzeldi. Öyle güzeldi ki çok eğlendim. Düğün öncesi kıyafet seçmek için tatlı bir telaş yaşadım, kına ve düğün günü de hazırlanmak için tatlı bir telaş yaşadım. umudum düğünde birini gözüme kestirmekti ama o da olmadı yine bekar kaldım. 


Yıl içinde iki defa şehir değiştirdim. Biri düğün için memleketime gitmek oldu, diğeri ise baharda teyzemin yanına. Düğünden sonra memleketimde 1 hafta kadar kaldım çok eğlenceliydi. Teyzemin yanına gitmem de beni huzurlu hale getirdi. Ankara'da yaşadığım için deniz göremiyorum, teyzeme gittiğimde her gün bir kaç saat sahile indim. Tam bahar dönemi olduğu için denizin sert havası vardı. Denizin rüzgarı yüzüme çarptıkça kendime geldim, ayrıca denizin sesi de ruhumu dingin hale getirdi. 


Evden çok çıkamadım, çünkü param yoktu ama bir kez sinemaya, bir kez tanıtım günlerine, bir kez de konsere gittim... Ha! Birde iki defa pikniğe gittim. Bunun haricinde sadece akraba, komşu ve arkadaş ziyaretleri gerçekleştirebildim. 


2018 beni büyüttü. 29 yaşım benim düşüncelerimin oturduğu ve büyüdüğüm yaşım olarak tarihime geçebilir. Geçmişe baktığımda diğer yıllara göre çocuksu düşüncelerim tamamen bitti. Hayata karşı daha ciddi düşünebiliyorum artık. Geleceğe dair fikirlerim, planlarımda çok net bir halde. 2018'in bana en büyük katkısı beni büyütmesi oldu. 


Şimdi artık geleceğe 2019'a odaklanabilirim. İnşallah giden geleni aratır durumu yaşanmaz hayatımda. Hepimiz için 2019'un 2018'den daha iyi olması dileğiyle. 
MUTLU YILLAR!

Yorum Gönder

10 Yorumlar

  1. Allah huzurunuzu daim etsin.Mutlu yillar

    YanıtlaSil
  2. Ah ah 2018 cok tatli gecti bende ama yorgunum.. uyumak istiyorum ama nerdeeee.. 2019da saat 11e kadar yatan bebe ve gece en acok 2 kere kalkan bebek istiyorum. Cok mu sey bekliyorum acaba -_-

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz sabır, çocuklar hızla büyür inşallah yattığın günler olacak. Yok çok şey istemiyorsun. :)

      Sil
  3. Güzel bir paylaşım olmuş. Başarılarınızın devamını dilerim

    YanıtlaSil
  4. Başarılı bir yazı olmuş. Tebrikler. Hoşçakal 2018. Merhaba 2019 diyelim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diyelim... Yorum için teşekkür ederim. :)

      Sil
  5. Merhaba ziyarete geldim. Benim blogumu da şereflendirirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim kısa zamanda uğrayacağım.. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)