Holika Holika Waterdrop Tint Stick

Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.

Uzak Doğu bir çok alanda geliştiği gibi Kozmetik alanında da gelişmiş ve gelişmeye devam ediyor. Bu gelişen ülkelerden biri de Güney Kore. Son yıllarda ülkemizde bir Kore furyası var. Benim ergenlik zamanlarımda ve ya daha genç olduğum zamanlarda güzel bir fanlık vardı ama şu an da sadece furya var. Haliyle bu furya da Kore kozmetiğine ilgi iki üç katına arttı ve bazı markalar Türk pazarına giriş yaptı. Bunlardan biri de Holika Holika. Bu furyanın en güzel yanı bence Holika Holika ve diğer mağazaların gelişi oldu. Fakat emin olmamakla birlikte sanki Türkiye'den vazgeçti gibi geliyor. Çünkü satış yapılan resmi sitesinde ürünler yok, Ankara Tunalı Hilmi'de mağazaları vardı duruyor mu bilmiyorum. Bende mi sorun var anlamadım. Birde siz bakın.



Beyaz tenli olduğum için mürdüm ve ya kırmızı renk tonları bana çok yakışıyor. Bu yüzden renk seçiminde mor ya da mürdüm bir renk olmasına dikkat ettim. Sürdüğümde ise mürdüm renk ile koyu pembe renk arasında bir renk çıkıyor. Renk tonu olarak purple pink olarak yazılmış. Bu yüzden ruj anlamında favori rengim bu tint stick oldu. Ayrıca dudak kremi formunda olduğu içinde dudakların nemli olmasını sağlıyor ve dudaklarımı koruduğunu düşünüyorum. Renginden hariç hoşuma giden güzelliği uzun süre kalıcı olması ve parlak bir renk vermemesi. Günlük kullanımda çok hafif bir makyaj kullandığım için mat bir ruj daha iyi oluyor. Benim gibi günlük kullanım için mat ve canlı bir renk arıyorsanız sizinde favori ürününüz olabilir. Birde rujun tadı var. Yani normal ruj tadında değilde şekerli bir tatta. Zaten internetten baktığımda üzüm tadı olduğunu yazıyor. Eğer denk gelirseniz ya da internet üzerinden almak isterseniz tavsiye ederim. Ben çok beğeniyorum, umarım alırsanız sizde çok beğenirsiniz.

Üründeki tüm yazılar Korece olduğu için ürünün içeriğini internetten araştırmak zorunda kaldım. 

Eğer yanlış değilse içindekiler bölümü bu şekildeymiş. 

​WATER, BUTYLENE GLYCOL, MICA, BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE, SODIUM STEARATE, GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, RED 40 (CI 16035), SORBITAN ISOSTEARATE, SODIUM CHLORIDE, POLYSORBATE 60, GLYCERYL STEARATE, DIMETHICONE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CI 16185, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Collagen, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, PHENOXYETHANOL, 1,2-Hexanediol, FRAGRANCE

Ayrıca ürünün beş çeşidi varmış. Bunlar; red (cherry), crimson red (pomegranate) , real orange (orange), lovely pink (strawberry), purple pink (grape) renkleri ve tatlarındaymış.

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Pazara canlılık katacak.Farkli ürünlerin olması tüketiciler için alternatif.Harika tanıtım için tesekkurler

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)