2si 1 arada Şekersiz BizzCafe Kahve Deneyimi

 Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.

Sıcak kahve olarak genellikle Türk kahvesi tüketsem de arada bir keyif yapmak için çözülebilir kahvelerde tüketiyorum. Marka konusunda çok fazla takıntım yok ama farklı bir isimde kahve görürsem muhakkak denemek isterim. Bu kahvede onlardan biriydi. İlk denediğimde 8'li paket alıp içmiştim ve beğenmiştim sonrasında ise kutusuyla almıştım. Yaklaşık 1 yıl boyunca kutusu bana yetti. Bir kutuda yaklaşık 50 adet kahve vardı. Şimdi ise son 3 taneye kaldı. O yüzden de bitmeden yazmak istedim.
BizzCafe diğer markalara göre daha tadı hafif bir kahve. Yani kahve fincanı haricinde bir kupaya yaptığınızda su gibi oluyor. Bu yüzden kıvam konusunda pek beğenmedim. Küçük 10 gramlık bir paket olmasından kaynaklı bir durum olduğunu düşünüyorum. Fakat bir kahve fincanında yaptığınızda tadı tam oluyor. Şekersiz olduğu için benim için artı bir puanı var içerisinde aromatik bir tat alıyordum içindekiler bölümüne baktığımda hindistan cevizi yağından kaynaklı olduğunu gördüm. Tadı damak tadıma uygundu. Bu yüzden de neredeyse 50 paketi severek içtim. Bu yüzden denk gelirseniz denemenizi tavsiye ederim. Belki sizlerde çok seversiniz.
İçindekiler:
Kahve beyazlatıcı (%85) [glukoz şurubu, tam hidrojenize hindistan cevizi yağı, stabilizatör dipotasyum fosfat E340ii, sodyum polifosfat E452, kazeinat (süt ürünü), emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseritleri E471), topaklanmayı önleyici (silikon dioksit E551), renklendirici (beta karoten E160a)], çözülebilir kahve %15. Alerjen uyarısı: Süt ürünü içerir.



Gıda işletmecisi: 
Bizim Toptan Satış Mağazaları

Altunizade Mahallesi, Kuşbakışı Cd. No:19, 34662 Üsküdar/İstanbul
Tel : (0216) 474 42 80
Faks : (0216) 474 42 75
İnternet site: www.bizimtoptan.com.tr



Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Bende severim kahve böyle değişik çıkan kahveler güzel çıkıyor bazen 😊 afiyet olsun canım benim sevgiler 😊🌸

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)