Orkid Platinum // Arkadaşlar Öneriyor

Her deneyimimde bahsettiğim gibi bu deneyimimde de size öncelikle www.fikrimuhim.com sitesinden bahsetmek istiyorum. Bu deneyim sitesini diğerlerinden ayıran güzel bir özellik var. O da deneyim kullanıcılarının düşüncelerine önem vermeleri. Bu yüzden de deneyimlerimi size aktarırken daha özenli, daha dikkatli ve daha doğru yazmaya çalışıyorum. Sadece kendi düşüncelerim değil çevremde kullanan akrabalarım ve komşularımdan da fikir ve deneyim almayı ihmal etmiyorum. Bu arada sosyal hesapları olan herkes fikrimühim üyesi olabilir ve ürün deneyimleyebilir. Yani bu oluşum sadece blogları hedef alan bir oluşum değil. Facebook, Twitter, Instagram hesabınız varsa hiç beklemeden üye olup ürün denemeye başlayabilirsiniz. Ücretsiz siteye üye olduktan sonra ara ara mailinize gelecek soruları yanıtlayıp size uygun bir deneyim varsa ücretsiz sahip olup deneyimlerinizi bizlere aktarabilirsiniz. 

Ben bu deneyimim de 3 kişi ile konuşup 4 kişiye hem deneme hemde indirim kodu verme şansım oldu. Neden 3 kişi ile konuşup 4 kişiye verdin derseniz 4. kişi menopoza girmişti ve aracı olup başkasına ulaştırması için verdim. Kendi görüşlerime başlamadan önce onların görüşlerini size aktarmak istiyorum.

Bu 3 kişiden;


1. kişi: Başka marka kullanamadığını söyledi, başka markalarda varlığını hissediyor ve gün içerisinde yoğun iş temposunda rahatsız hissediyormuş. Bu yüzden tercihi her zaman için Orkid markasından yanaymış. Yani, konuştuğum kişi devamlı kullanıcısı çıktı. 

2. kişi: Farklı ama ucuz markaları denediğini ama bu deneyiminden memnun kaldığını, koku barındırma özelliğini sevdiğini söyledi. Koku barındırma özelliğiyle daha fresh hissettiğini ve ürüne artık şans vereceğini söyledi. 

3. kişi: Diğer ürünü başkalarına kullandırdığım için günlük ped olanını kullanmasını istedim. Günlük pedin yokmuş hissi verdiğini söyledi. Bu sayede gün içerisinde ki yoğunluğunda kendini daha temiz hissetmiş. Özellikle çok yürüdüğü için gün içerisinde cildinde herhangi bir sorun yaşamamış. Sanırım bu ince olduğundan kaynaklı bir durum. Çünkü 2 mm kalınlığında bir ürün. 

Bu şekilde 3 kişiden aldığım cevaplara göre Orkid markasının ''Deneyen 10 kadından 9'u arkadaşlarına öneriyor.'' sloganının doğruluğunu benim gözümde kanıtladı. Yani Orkid markası sloganında haklıymış. Benim için önemli olan kısımda buydu zaten. 

Bana gelince;


Kutudan ;

1 adet ultra normal 1 boy ped paketi (8 adet),

1 adet ultra gece 3 boy ped (6 adet),

10 adet ürün numunesi (Her paketin içinde 4 adet ped vardı 1 tane klavuz),

5 adet indirim kuponu,

Fikri mühim'den proje için 1 adet mektup,

Projeyi anlatan 1 adette kitapçık çıktı.




Görüşlerime gelince; 
 Ürün numunesinin 1 tanesini kendim için ayırdım ve açtım. Ürün numunesini deneyimlemek istedim. Ürün numunesinden 4 adet ped çıktı. 2 tane günlük 1 tane normal 1 tane gece pedi. 

Günlük ped; gerçekten incecik ve çok hoş bir ürün. Özellikle tatile gittiğimiz zaman ne ile karşılaşacağımızı bilemiyoruz. Hele de kadınsal bir problemimiz varsa. O yüzden iç çamaşırı tasarrufu ya da kirli bir sürü çamaşır ile dönmek yerine bu ürünü kullanabiliriz. Bu şekilde her an kendimizi daha iyi hissederiz. Hatta dışarı da işlerimiz varsa ve yine ne ile karşılaşacağımızı bilmediğimiz için kullanabiliriz. Çok ince olması yokmuş hissi yaratıyor bu da benim için artı bir avantaj. Ürünün bir avantajı daha çok küçük olması. Yani kıyafetimizin cebinde bile çok kolay bir şekilde taşıyabiliriz. Bu ürün benden on puan aldı. 

Gece pedi; bana boy 3 geldi ama bence bana boy 4 uygun olanı. Nasıl tanımlayacağımı bilmiyorum ama gece biraz hışır hışır. Yatakta sağdan sola dönerken hışırtı sesi geliyor. Fakat genel olarak memnun olunacak bir ürün. 

Normal ped; Orkid markasının normal pedi çantada çok güzel oluyor. En büyük avantajı boy ve en ideal olduğu için yer kaplamıyor ve dış paketi sayesinde rulo yapılıp hemen yok edilebiliyor. Özellikle okul, iş ve dışarıda olmak zorunda kaldığımız zamanlarda kurtarıcı gibi. Şimdi bir de dışı  desenli filan olmuş daha tatlı görünüyor.  Normal bir regl süresi geçiriyorsanız kullanımı da iyi. Normal değilse zaten 2 ve ya 3 boy gün içi için uygun gibi görülüyor.

Genel olarak beğendim.
Güçlendirilmiş koruması güzel olmuş. Kokulu olması ve kokuyu hapsetmesi hoşuma gitti. Yumuşak olma kısmında da başarılı bir ürün olmuş. Yani kısacası ben her şeyini sevdim. Sadece biraz hışırtı var onu da zamanla düzeltirlerse iyi olur.  Ürünü deneyen 10 kadından 9'nun arkadaşlarına önerdiği gibi bende size öneriyorum.

Fakat bu sefer markaya bir önerim var; 

Yazım okunur mu bilmiyorum ama Orkid markasının engelli ve hastalar için külot gibi giyilecek pedler üretmeleri güzel olurdu. Yani yine ped olacak ama incecik külot gibi giyilebilecek bir ürün.

Bunu isteme sebebim şu; 

Engelli yada kendini kontrol edemeyen kadınlarımız var. Bu kadınlarımızın aileleri bu konuda zorluk çekebiliyorlar. Yine aynı şekilde yatağa mahkum olan ya da koma halinde olan kadınlar oluyor. Bakan her kimse o süreçte yine zorluk çekebiliyor. Bu yüzden ped yerine külotlu hasta bezi kullanımı olabiliyor. Hasta bezi ise sürekli kanama olduğu için pişik gibi bir çok ciltte reaksiyon yapabiliyor. Birde bu süreçte daha fazla hasta bezi kullanımı olduğu için maddi olarak da zorluk çekilebiliyor. Dediğim tarzda bir ürün var mı bilmiyorum ama bir öneri yapmak istedim. Bu yüzden sağlıklı kadınlara üretilen pedler gibi hasta ve engelliler içinde böyle bir şey yapılabilir diye düşünüyorum. Belki garip ve saçma bir istek, belki böyle bir ürün piyasada vardır, belki yapılamıyordur... Sonuçta ilk benim aklıma gelmiş olabileceğini  düşünmüyorum. Ama bunu yazma şansım varken en iyi markaya yazmak istedim. Bir şans belki yapılabilir, belki dikkate alınır. 

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Seni daha önce de blog mevzum için rahatsız ettim, kusura bakma. Ben senin verdiğin tavsiyeyi dinledim ve gerçekten de o gün canım ne yazmak istiyorsa onu yazdım. Sabit bir çizgim olmadı. Dün sevdiğim dizileri paylaşmak istedim. Dizilerin fotoğraflarını koydum. Ben yazarken fotoğraflar vardı, ama yayınladıktan sonra fotoğraflar kayboldu. Ailemin bu konu hakkında pek bir fikri yoktu, Google’ın yardım şeylerinden de açıkçası pek bir şey anlamıyorum. Bu yüzden senden yardım istemek aklıma geldi. Sen nasıl yapıyorsun acaba. Tekrardan kusura bakma lütfen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, fotoğrafları bilgisayarına indireceksin sonra bilgisayarından yükleyeceksin. Birde bu tür sorular için sağ tarafta bulunan sosyal hesaplarımdan ulaşabilirsin. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)