Kanal 7 Hint Dizilerinden Sonra Kore Dizileri Yayınlamaya Başlıyor


Kanal 7 20 Aralık 2017'de sosyal hesaplarından ilk müjdeyi verdi. Bu müjdenin ardından izleyici üçe bölündü. Kore dizileri yerine Hint dizileri isteyenler, dublajlı olacağı için istemeyenler ve can-ı gönülden kutlayıp sevinenler olarak. Bu tartışmaların içerisinde ben olaylara nötr kalmak istedim. 
Bu süreçte Kanal 7 ilk olarak dizinin afişlerini yayınlamayı tercih etti. Afişleri yayınlarken dizilerin hangi diziler olacağını ve Türkçe isimlerini de açıklamayı ihmal etmedi. Ocak ayı içerisinde bir kaç gün ara ile açıklanan dizilerin Hwang Jung-eum ve Ji Sung'ın başrol olduğu iki dizisi olduğu fark edildi. 

Bunlardan ilki FEDA ismiyle Secret Love dizisi;


İkincisi ise SİL BAŞTAN ismiyle Kill Me Heal Me oldu.


Afişleri açıklamalarından  çok süre geçmeden resmi internet sitelerine de  bu iki diziye yer verdiler.

Son olarak;
Şubat ayı içerisinde FEDA ismiyle Secret Love dizisinin  fragmanlarını vermeye başladılar. 

29 Ocak günü art arda verilen fragmanlar orijinal fragmanın üzerine tanıtım seslendirmesi  ile 
yayınlandı. 




Ardından SİL BAŞTAN ismiyle Kill Me Heal Me dizisinin  fragmanlarını vermeye başladılar. 

Fragmanlardan ilki  9 Şubatta, 


 İkincisi ise  10 şubatta  yayınlanmaya başladı. 


  Tam olarak günü belli olmasa da şubat ayı içerisinde dizilerin  başlayacağı baştan belirlenmişti.    Büyük ihtimalle  şu an yayınlanan  Hint dizilerinin hemen bitiminde bu iki dizi aynı zaman diliminde verilir gibi geliyor.  Tek dileğim  saçma sapan saatlere verilmemeleri dizilerin.  Bakalım ileri ki günlerde ne olacak  merakla  bu projeyi izlemeye aldım.  Diziler başladıktan sonra  dublaj ve sahneler hakkında  bloguma yazı gireceğim. Beni izleme de kalın. Görüşürüz. 

Yorum Gönder

19 Yorumlar

  1. Dürüst olmam gerekirse bir kaç senedir bu haberler vardı ve ben de zaman geçtikçe asılsız bu haberler diye düşünmeye başlamıştım.ama ben şimdi çok şaşırdım ve mutlu oldum.oleyy umarım çabuk başlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başar şubat aynı denilmişse bu hafta ya da haftaya kesin başlatırlar. :)

      Sil
    2. Umarım,sabırsızlıkla bekliyorum :)

      Sil
  2. Merhabalar.. kore japon Çin Tayvan Tayland ve diğer tüm uzakdoğu asya dizilerini filmlerini nereden izleyebilirim en iyi site hangisi? Ve bir de animeleri nereden izleyebilirim en iyi site onda da hangisi? Siz nerelerden izliyorsunuz? Yeni baslayacağım bilemedim nereden izlemem gerektiğini. Sizi daha önceden de takip ediyordum şimdi başlamaya karar verince animelere dizilere hangi site yayinliyor hiçbirini bilemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.. (ferah ç.)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kore dizilerini koreanturk COM (uzantısı com olan buna çok dikkat etmelisin url kısmında) ve yeppudaa
      Japon dizileri için: yeppudaa
      Çin, Tayvan, Tayland dizileri için: tayvandrama
      Animeler için: turkanime.tv
      Buralardan film - dizi izleyebilirsin. Dizi ve filmler için çeviri yapan başka site yok bildiğim kadarıyla. Emek konusunda dikkatliysen bu sitelerden izlemelisin.

      Sil
    2. Teşekkürler. Bu arada blogunuz güzel.. ben beğeniyorum... (ferah ç.)

      Sil
    3. Şey bir dearkadaşımın tavsiyesi ile Full House thaiye başlayacaktım Tayland yapımı imiş ama tayvandrama da yok sebebi nedir biliyor musunuz bir de nereden izleyebilirim o diziyi? Teşekkürler.. (ferah ç.)

      Sil
    4. Daha evvel çevirisi olan dizileri çevirmiyor site. Onu Google'dan arayacak hiç bilmiyorum da izlemedim de ama o ikilinin Kiss Me dizisi mevcut sitede. :)

      Sil
    5. Teşekkürler çok yordum sizi son bir şey daha soracağım arkadasim onla basla diyince sizin postunuza da bakıp saglam olsun dedim izlediğinizi yazmışsınız yorum da yapmışsınız da izlemedim diyince merak ettim ben mi yanlış gördüm diye... birde nereden izleyecegimi de anlamadım tam olarak cevabınızı.. kusura bakmayın tekrar yoruyorum sizi sadece işin ehli olduğunuz için sizi de takip edince sorabilecegim bir siz vardınız.. teşekkürler şimdiden çok çok çooook... (ferah çiçek)

      Sil
    6. Ay özür dilerim yalan yazmış gibi oldum uyarmasan fark etmeyecektim. Kafam dalgın bu gün biraz birde çok fazla yorum yanıtladım sorduğun sırada, yine Tayvan Dramadan bir dizinin repliklerini alıyordum uçtu gitti. :D Kore versiyonunu izledim, Türkiye versiyonunu izledim, Mike ve Aomun oynadığını izledim hatta blogumda yazmıştım googleda sonuna renklitirtil yazarak yani ''Full House Tayland renklitirtil'' olarak ararsan bulursun. 2015 yılında izlemiştim o zaman nereden izlediğimi hatırlamıyorum. Tayvan Drama çevirisi olduğu için o diziyi çevirmedi. Fakat diziyi youtubedan bile bulabilirsin. Diğer yorumdan yazdığım gibi Kiss Me dizisi var ikilinin sadece Tayvan Drama'da.

      Sil
    7. Tamamdır çoook teşekkür ettim :))) (ferah ç.)

      Sil
  3. Yeppudaa ya noldu biliyor musunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet biliyorum bir iki admininin ve kullanıcıların güncellemesini görmüştüm. Siteye büyük bir siber saldırı olmuş onunla uğraşıyorlarmış ne zaman açılır belli değilmiş. :)

      Sil
    2. E iyide biz japon dizilerini nereden izleyeceğiz?

      Sil
    3. Tayvan Drama sitesi Japon dizileri çevirmeyi başladı. İlk iki dizisi geldi hatta dün yavaş yavaş diğer dizileri de yüklemeye başlar. Kendileri dizi çevirdiği için o siteden izleyebilirsin. Google'a Tayvan Drama yazarsan site çıkar. Bunun yanında çeviren site var mı bilmiyorum. Ben Koreanturk, yeppudaa ve Tayvan Drama harici başka siteyi takip etmiyorum çevirisini beğendiğim sadece 3 site var. :)

      Sil
    4. Hmm tamam sağolun

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)