renklitirtil'a Sürpriz Kargo Geldi #7

Aslında bu kargo mart ayında geldi. Fakat daha önce de blogumda bahsettiğim gibi sağlık sorunlarımdan dolayı yeni yeni toparlanıyorum. Kendime geldikçe de yazmam gereken tüm postlarımı bir bir yazacağım.
Normalde mayisyagmuru blogu ile hiç anlaşamıyoruz. Hele bu blog olaylarında birbirimize girmişliğimiz bile var. Yaş olarak ondan küçük olsam bile saygı sınırlarını aştığım da oldu ama bir şey var ki ondan vazgeçemiyorum. Resmen mayisyagmuru' nun müptelasıyım. mayisyagmuru ile sanırım 4- 4,5 yıldır arkadaşız. Fakat sanal dışında görüşmek gibi bir şansımız olmadı. Benim arkadaş hezeyanlarım, hayal kırıklarımla alakalı bir durum değil farklı şehirde olmamızdan kaynaklı bir durum. Gerçi benim sanaldan 6 yıllık blogum sayesinde değil farklı şekillerde tanıştığım bir arkadaşım daha var. Onunla da görüşme gibi bir durumumuz olmadı. Buna rağmen güzel bir dostluk edindik. Kolay güvenebilen bir insan olmadığım için tam olarak asla arkadaş olamasak da şu sanal ortamında güvenebileceğim nadir insanlardan biridir mayisyagmuru. Ben ona sadece bir tanecik kutu yollasam da o bana sürekli olarak ara ara mutlu olayım diye karşılıksız bir şekilde kutu yolluyor. Bu kutulardan son kutusu ise bu kutu oldu. mayisyagmuru artık beni çok iyi çözdüğü için nelerden hoşlanırım iyi biliyor. Bu kutu da hoşlandığım şeylerden oluşuyordu. 

Bakalım bu kargomda bana neler gelmiş?

Geçmişte odam da küçük değişiklikler yapmıştım. Bu değişikliklerde de Ankara'da hasır ip aramış bulamamıştım. Bunu aklında tutan mayisyagmuru bana ip almakla işe başlamış olmalı. Bu ip gerçekten çok işime yaradı. Bir çok yerde kullanma fırsatım oldu. İkinci olarak ramen / noodle yemeyi seven ben için çubuk almayı ihmal etmemiş. Yalnız bu problem var hala tutmayı öğrenemedim. bende bu yüzden aksesuar olarak kullanıyorum aylardır.

Kutuyu açtığımda içimin kıyılmasına sebep olan hediye bu oldu. Çok sevdiğim iki tane böyle kuşum vardı. Bayıldığım zaman masa üzerime devrildiği için kuyrukları kırılmış ve çok üzülmüştüm. Cana geleceğine mala gelsin diye kendimi teskin ederken bu üç kuş ortaya çıktı. Bu olayı bildiği için ve çok üzüldüğümü bildiği için yolladığını düşündüğüm bu kuşlar umarım yıllarca benimle olurlar.

Bunu çeyizime attım. Ben bilmiyordum ama bir ara çok meşhurmuş, tesbihlik olarak kullanılıyormuş evlerde. Fakat ben evlenirsem ve bir evim olursa farklı bir şekilde kullanmayı planlıyorum. Belki takı kutum yaparım ya da içerisine paketli ikramlıklardan koyarım. Yalnız Google'a tesbihlik olarak aradım en güzeli benimki olmuş. Örnek fotoğraflarda pek şık duran yok.

mayisyagmuru, güzel yürekli kadın. Aramızda ki enerjiden olsa gerek ne zaman zorda olsam, ne zaman mutsuz olsam ya aradın ya da böyle güzel hediyeler yolladın. Yıllarca sürecek bir ''dostluğumuzun'' olması dileğiyle. Bu güzel hediyelerin için teşekkür ederim. İyi ki şu sahte internet ortamında senin gibi güzel insanlar var.


Yorum Gönder

10 Yorumlar

  1. Chopsitcklere bayılırım :) güle güle kullanın :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim bende çok sevdim. Güzel toka oluyor. :D

      Sil
  2. en güzel dostluklar kavgayla başlarmış :) ne güzel blog ortamında nadir olan bir dostluğunuz olmuş (kıskandım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aramızda ki yaş farkı fazla değil ama hala anlaşamıyoruz en ufak şeyde birbirimize diş bileyip iki dakika sonra bir şey yokmuş gibi devam ediyoruz. :D Darısı sana inşallah daha güzel dostluklar seninle olur. :)

      Sil
  3. Ne kadar güzel; Mayıs Yağmuru ile kocaman gönül bağı kurmuşsunuz. Ömür boyu sürmesini diliyorum. Keyifle kullan.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Garip ama evet farklı bir bağımız var. Amin, inşallah teşekkür ederim. :D

      Sil
  4. Ne mutlu sana.. Dostluğunuz daim olsun inşallah. ^^ İnsanın böyle gönülden seven bir iki dostu olunca tonlarca tanışıklığa bedel bence. :) Hediyeler de şahane, kutu cidden çok şık. :) Sevgiyle kal. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin, kesinlikle öyle ki ben hayatıma kimseyi alan bir insan değilim. Çok teşekkür ederim. :D

      Sil
  5. Sanal da olsa güzel dostluklar kurabilmek....Her ikinizi de tebrik ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok zor oluyor kimse güvenilir değil. Teşekkür ederim. :D

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)