renklitirtil'a Kargo Geldi #6

 Aynur benim Facebook'tan arkadaşım. Ayrıca blogumu takip eden bir takipçim. Kendisini kendime çok yakın hissediyorum. Hemen hemen aynı acıları yaşamış insanlarız. Bu yüzden kendisiyle sohbet etmekten çok hoşlanıyorum. Geçtiğimiz günlerde Aynur, bana Instagram'dan ulaşarak kargo yollamak istediğini ve bu yüzden adresimi verip vermeyeceğimi sordu. Bende ona düşünmeden hemen adresimi verdim. Fakat şöyle bir şey var ki bir zamanlar bu adres yüzünden bir takım zorluklar çektiğim için kız yollayana kadar bayağı bir gerdim. Gerçi bu ara iki üç kişi daha yollayacak onları da çok gerdim ama en çok Aynur'u. Neyse ki çok geçmeden kargomu bana yolladı. Maalesef evde olmadığımdan şube de kaldı. Geçtiğimiz pazartesi günü kargomu aldım. Üç tane kitap, iki tane dergi ve ponçik bir kalem yollamıştı. O kadar çok hoşuma gitti ki kalem, diğer yolladıklarını gözüm görmedi bile. Kalem düşkünlüğümü bilerek mi yolladı, yoksa bilmeden mi yolladı bilmiyorum ama gönlümü fethetti. 

Aynur ayrıca LR ürünlerinin satışını da yapıyor
 Instagram'dan takip edebilirsiniz :lraynursura

Aynur'un yolladığı hediyelere gelince;
Dergilerin fotoğraflarını çekemedim. Bir tanıdığım okumak için aldı. Ben fotoğraflayana kadar elimden uçtu gitti. Fakat yolladığı kitapların ve kalemin fotoğrafını çektim. 
Kitaplar:


Aynur bana üç tane kitap yolladı. Bu üç kitabı da okuma şansım olmamıştı. Bu yüzden sabırsızlıkla bu kitapları okumayı planlıyorum. Yolladığı kitaplardan en fazla Uğultulu Tepeler kitabını merak ediyorum. Ben genel olarak klasik türde kitaplar okuduğum için ilk ilgimi çeken Uğultulu Tepeler oldu. Kurucunun Kızı adlı kitabı çoğu kez görüyorumdum. Pek ilgimi çekmediği için araştırmamıştım. Kitabın bana gelmesiyle hemen araştırdım. Konusu ilginç gözüküyor. İkinci olarak Kurucunun Kızı adlı kitabı okumayı planlıyorum. Son olarak Annemi Bir Kez Daha Görebilsem kitabını okumayı planlıyorum. İlk önce annem okuyacak sonra ben okuyacağım. Bu üç kitabı da umarım beğenirim. Üçü de çok güzel görünüyor. 

 Son olarak  kalemden bahsetmek istiyorum;

Sizce de kalem çok ponçik değil mi? İlk elime aldığımda kalemi, tükenmez kalem sandım. Fakat 0.7  uçlu kalemmiş. O kadar tatlı ki kullanmaya kıyamam gibi geliyor. Birde tavşanı o kadar sevimli yapmışlar ki tavşanı öpüp duruyorum... Ve bu hallerimi annem gördükçe, yaşın 26, aklın 5 diyor. Ama n'apayım ruhum küçük,  sevimli kırtasiye ürünleri çok seviyorum. Neyse Aynur'a çok teşekkür ediyorum. Beni bu günlerde çok mutlu etti. Minnettarım Aynur.

Yorum Gönder

2 Yorumlar

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)