Kalbimdeki Deniz (Dizi)

Dizinin oyuncu kadrosu açıklandığında ve yapımın PASTEL olduğunu görünce diziyi heyecan verici buldum. Fragmanlarının yayınlanması ile izlemek için sabırsızlanıyordum. Sonunda dizi başladı. Öğrendiğimden bu yana dizide tek gözüme batan Özge Özberk ve Kutsi'nin başrol olmasıydı. Nedense bu ikiliyi pek yan yana düşünemedim. Açıkçası ikisini pek yakıştıramadım. Aslında ikisinin de oyunculuğunu ayrı ayrı severim ama sanki ikisi uyumsuz bir çift olacak gibi geldi.Dizinin ilk bölümüne göre Devin Özgür Çınar,Zeynep Aydemir ve Hakan Eratik'e rol olarak sinir oldum. Hatta Devin Özgür Çınar yanımda olsa bir kaşık su da boğmak isterdim. Gerçekten ikisi de rollerini o kadar iyi oynuyorlardı ki belli bir süre sonra bünyemde gerçekçi bir algılama yaptı. Özge Özberk her zaman ki gibi harika oyunculuğunu konuşturmuştu. Bakışı, mimikleri, duruşu her şeyi ile rolüne iyi bürünmüştü. Zaten Özge Özberk gibi bir oyuncunun olduğu dizilerinde, oynadığı rollerinde kötü olması beklenemezdi. Kutsi ise, ne yaşlanmış arkadaş dedirtti. Performansından bir şey kaybetmemiş olması beni sevindirdi. Son oynadığı dizi hatırladığım kadarıyla tutmamıştı. Umarım bu dizi de böyle bir talihsizlik yaşamaz. Dizinin bölüm kahramanı yoktu bana göre hepsi tek düzey oyunculuk sergilemişlerdi. Dizi ilk bölüme göre güçlü bir konuya sahipti ama olaylar çok hızlı gelişti. Senaryo da bazı yerleri tam oturtamadım. Mesela adamın her şeyi bırakıp bir kadın için gitmesi gibi. Aslında bildiğimiz bir konusu vardı ama işleyiş de oyuncuların oyunculuklarıyla dizi bir kaç basamak atlamıştı. Dizi de konu hızlı geliştiği için de otomatik olarak akıcı bir hal almıştı. İnşallah dizinin işleyiş yönü Kutsi ile Özge Özberk aşkı değilde bir annenin sadece çocukları için mücadelesinin işleyişi olur. Bu şekilde dizi, tıpkı Karagül dizisi gibi kalitesini hiç kaybetmez. İlk bölüme göre benim diziden beklentim hayli yüksek. Vaktiniz varsa sizde bu diziye bir şans vermelisiniz.

Dizi reytinglerde yayın zamanı 5., tekrarı ise 27. sırada tamamlandı.

Kalbimdeki Deniz
“Bazen hayat seni en değerli incisini sunmak için okyanusun en dibine çeker.”

Tür: Aile, Dram, Romantik
Senaryo: Funda Çetin
Yapım: PASTEL FİLM
Yapımcı: Yaşar İrvül / Efe İrvül
Kanal: FOX Tv
Yönetmen: Aysun Akyüz
Günü: Cumartesi
Saati: 20.00
Başlangıç Tarihi: 22 Ekim 2016
Konu:
Deniz bir kadının isteyebileceği her şeye sahiptir. Fakat mutlu ve refah hayatı bir gün kocası hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolunca tepetaklak olur. İki çocuğu ve yaşlı babasıyla çaresiz bir halde ortada kalan Deniz ile ona gerçek aşkı tattıracak ve hayat arkadaşı olacak Mirat’ın yolları büyük bir sürprizle kesişir.

Oyuncular: 
Özge Özberk
Kutsi
Yeşim Ceren Bozoğlu
Devin Özgür Çınar
Hakan Eratik
Sebahat Kumaş
Hakan Vanlı
Zeynep Aydemir
Faruk Üstün
Batuhan Ekşi
Güzin Usta
Hazal Adıyaman
Levend Yılmaz
Hülya Şen
Nazlı Pınar Kaya
Evren Erler
Sercan Gülbahar
Serkan Altıntaş
Emre Yanık
Çağlayan Doruk Ozanoğlu
Suat Karausta
Yılmaz Şerif

Yorum Gönder

14 Yorumlar

  1. Bence de Karagül'e benzetecekler ama konusundan dolayı Karagül'e göre fazla aşkı gösterecekler sanırım.ama anne konusu bu dizilerde daha güzel oluyor.gerçekten kutsi yaşlanmış :) bakalım dizi tutacak mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2 bölüm fragmanını gördüm Karagül dizisinin yanından geçmez bu dizi. Direk Kutsi ile Özge'nin aşkı odaklı olacak ne kadar annelik teması olsa da . Karagül'de direk kadın odaklıydı ve başrol karakter aşk yaşamadı. Hatta yakınlaşma bile çok doğru olmadı. Düşünürsek en temiz kalan Ebru Şamverdi karakteriydi. 4 sezon boyunca sadece anne olmaya ve hayatta kalma mücadelesi verdi Ebru karakteri. Deniz ise; direk 2. günü Mirat'ın sahiplenmesi ile karşılaştı ve fragmana göre bakışmalar filan oluyor. O yüzden düşündüğüm bir benzerlik olmayacak gibi geldi. Fakat dizi çok güzel ve izleyeceğim. :)

      Sil
    2. Evet haklısın Karagül ve Ebru çok iyiydi :)

      Sil
  2. Arkadaş Hülya, özellikle Komşu Fikriye karakteri beni çileden çıkarttı. İki haftadır gıtbetten şiştim,Fikriye karakteri kadar karaktersiz biri uüzğnden diziyi seyretmeme kararı aldım, rezalet asıl kınudan uzaklaşmış, bir müslümanın örnek alamayacağı davranışlar hem de etik değil iyice ahlak fukarası olduk. Gıybet diye şarkı yapılıyorsa bu ülkede başka söze hacet yok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uuu! Bayağı sinirlendiğine göre Yeşim Ceren Bozoğlu ve Devin Özgür Çınar rollerini çok iyi oynuyorlar demektir. Bu konu da iki oyuncumuzu da tebrik etmek gerekir. Öncelikle bu konu yüzünden diziyi bırakmamanı tavsiye ederim. Senaryo o şekilde şekillenmiş olabilir. Maalesef ki bazı senaryolar gerçek hikayelerden, gerçek insan figüranlarından alınmış oluyor. Ve yine maalesef ki gazete ve haberlerde bu tarz kişilikte insanları izliyoruz ve okuyoruz. Bu yüzden ALLAH doğru kişilerle bizi karşılaştırmayı nasip etsin diyorum. Sende fazla sinirlenme sonuçta senaryo, bir şekilde bir yola muhakkak girecektir. Ve her zaman dizilerde iyiler kazanır bunu unutmayalım. :)

      Sil
  3. Fikriye olayina cooook asiri yer verilmis. Acayip sıkıcı bir hal aldi. Inun yerine Alihan in konusuna biraz fazlaca yer verilse daha heyecanli bir hal alir bu dizi bence. Yazik etmeyin diziye gercekten fikriye olayinda bu kadar detayla berbat ettiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fikriye olayı belki kilittir bilemeyiz bunu. Alihan konusunda haklısın. :)

      Sil
  4. Denk geldikçe izlenebilecek bir dizi. Özellikle takip etmeye değmez..

    YanıtlaSil
  5. İğrenç bir dizi tek kelimeyle hayatımdar hiç bu kadar saçma sapan bir dizi görmedim rezalet

    YanıtlaSil
  6. İnsanlar artık Alihan'ın gerçekleri yavaş yavaş da olsa görmesini istiyor. Bir kadının sürekli olarak yaşam mücadelesi vermesi, onu ve çocuklarını terkedip giden kocanın rahat bir yaşam sürmesi, kötülerin cezalandırılmaması rahatsız etmeye başladı artık. Seyirciler olarak izlerken biraz "ohh bee" demek istiyoruz. Yani sayın senaristler, bir diziyi sırf uzatabilmek için seyircileri canından bezdirmeyin. Seyirci, gerçeklerin bir türlü ortaya çıkmadığı dizilerden sıkılmaya başlar ve bir süre sonra da izlemeyi bırakır. Biraz yüreğimize su serperek bölümler yayınlayın artık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alihan gerçekleri öğrenirse Mirat ve Deniz olmaz bence böyle devam etsin. :D

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)