Son Günler Ne Yaptım #3

Uzun zamandır hiç kişisel yazdı yazmadığımı fark etmişsinizdir. Kişisel olarak büyük büyük sorunlardan, ALLAH tarafından küçük küçük sınavlardan geçirildim. Elim asla klavyenin tuşlarına gitmedi. Giderse buralarda laf yerindeyse karnı yarık gibi tüm anlatılmayacak şeyleri yazabilirdim. Biraz toparlandıktan sonra sonunda kişisel bir yazı yazmaya karar verdim.




Öncelikle 2016 yılı bana hiç yaramadı. Özellikle yaz ayı keşke gelmeseydi bile dedim. Aklım erdiğince hayatımın en kötü ikinci yaz ayını geçirdim. Tüm yaz boyunca artık okullar açılsın ve kış gelsin diye dua ettim. Zaten ülkece zor dönemlerden geçtiğimiz yetmiyor gibi bir de kişisel sorunlar üst üste gelince çıldırma noktasına geldim. Yeri geldi duygusal oldum, yeri geldi kavgacı oldum, yeri geldi saygısız oldum, yeri geldi kırıldım ve böyle tuhaf bir yaz geçirdim. Yaz, nasıl başladı nasıl bitiyor anlamadım. 



Yine de ALLAH'a şükürler olsun son bir haftadır sonunda derin bir nefes alabildim. Fakat bu seferde sağlık sorunlarım baş göstermeye başladı. Yine anlatamayacağım uzun zamandır yaşadığım  sağlık sorunlarım var. Bu günde bir türlü cesaret edip gidemediğim bir sağlık sorunum için hastaneye gittim. İnanılmaz bir şekilde kalabalıktı. Saatler saatleri kovaladı ve  bir şekilde muayene olabildim. Sonuç olarak benim
 tahliller acil bir şekilde istendi. Bu yüzden de sonuçlar için programım öğleden sonraya sarktı. Neyse annemle bir iki bir şeyler yedikten sonra yer bulamadığımız için kan sonuçlarının verildiği bölümde oturmaya başladık.  Biz annemle yorgun ve uykusuz bir şekilde otururken  bir teyze oturduğumuz tarafa doğru yaklaştı. Eh! Ben de normalde insanlara dikkat eden, biraz da istem dışı duyar kasan bir insan olduğum için refleks olarak yer arayan teyzeye yer verdim. Neyse bir iki sohbet ettikten sonra, teyze bana seni çok sevdim gel evlendirelim demesin mi? Tövbeler olsun, ilk defa başıma böyle bir şey geldi ve ne olduğumu şaşırdım. Yalan yazamayacağım evet sürekli olarak tanıdığım insanlar tarafından evlilik için birilerine öneriliyordum ama tanımadığım birinden ilk defa böyle bir teklif aldım. İstemediğimi  belirtsem de kadın, garip bir şekilde beni ikna etmeye çalıştı ve ister istemez rahatsız olup dakikalar içerisinde ortamdan ayrıldım. Hala bu başıma gelen olayın şokundayım ve olan olaya anlam veremiyorum. Yani; bir insan ilk defa gördüğü bir insanı  neden evlendirmeye çalışır ki? Gerçekten tuhaf.



Her neyse bir keresinde sayın Başbakan Binali Yıldırım 
şöyle demişti: ''Vatandaş acil servise kız bakmaya gidiyor.'' O zaman insanlar tepki vermişti ama hakikaten öyleymiş. Artık millet sağlıklarını unutup bekar kız arayışına çıkmışlar. Siz siz olun hastane de tatlı teyzelerin tatlı diline kanıp bekarım demeyin. Yoksa uzun uzun nasihatlar, uzun uzun ikna cümleleri duymak zorunda kalabilirsiniz.

Bu arada bana sağlık sorunlarım için dua etmeyi unutmayın.

Yorum Gönder

12 Yorumlar

  1. Çok çok geçmiş olsun.İnşallah her şey iyi geçer

    YanıtlaSil
  2. Geçmiş olsun canım inşaAllah birşey çıkmaz

    YanıtlaSil
  3. Selamün aleyküm ablam :)
    Uzun zaman oldu görüşmeyeli. Sağlık sorunun ne bilmiyorum ama umarım ciddi bir şey değildir.
    Allah şifalar ve sıkıntılarına çareler versin inşallah. Bir de ek olarak sabır versin. Tırtıl değil misin zaten sabırla kelebek olmayı beklemektir işin. Kelebek gibi hissettiğin günler diliyorum. Ama ömrü uzun olan kelebeklerden ol. Var dimi ömrü uzun kelebek?
    Hastanede başına gelenin aynısının tıpkısı benim de başıma gelmişti. Demek ki Yıldırım amca hakikat haklı :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım inşallah pek kelebek olmaya niyetim yok gibi ama neyse. Vallahi haklı. :)

      Sil
  4. Bu yaz benimde çok garip geçti . Geçmiş olsun . Bu teyzeler niye herkesi evlendirmek istiyor anlamıyorum, beni de ilk defa bir misafirlikte tanıştığımız teyze evlendirmeye kalkmıştı , çok garip gelmişti .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım garipler vallahi, niyetleri masumca olsa da tuhaf geliyor işte. :)

      Sil
  5. çok geçmiş olsun umarım sağlık sorunlarını en kısa sürede tamamen atlatırsın... Burası çok güzel ve çok özel bir yer olsada yazamayacağımız illa bazı şeyler olabiliyor.. sıkıntın derdin neyse umarım dermanı en kısa sürede çıkarır karşına Rabbim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım inşallah. Amin. :)

      Sil
    2. aminnn:) bu arada seni haftanın blogu seçtim blogumda bilmiyorum farkettinmi hayırlı olsun :D :D :D

      Sil
    3. Teşekkürle canım. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)