Dedikodu// Kara Sevda Dizisi Seul Drama Ödülleri En İyi Dizi Dalında Jüri Özel Ödülü Aldı

Daha evvel bu ödül törenine Fatmagül'ün Suçu Ne?, Ezel, Kara Dayı, 20 Dakika, Kara Para Aşk, Kurt Seyit ve Şura, Medcezir dizileri aday gösterilmiş, Kenan İmirzalıoğlu (Ezel), Çağatay Ulusoy (Medcezir) ve Engin Akyürek (Kara Para Aşk) 'de bu ödül töreninde sahneye çıkıp ödüllerini almışlardı. Bu yıl ise Kara Sevda ve ek olarak Kırgın Çiçekler dizisi yine bir kategoride aday gösterilmiş ve finale kalmışlardı. Sonunda  ödül töreni gerçekleşti ve bu yıl yine bir gurur yaşandı. Dördüncü kez bir oyuncumuz  sahneye çıkıp En İyi Dizi Dalında Jüri Özel Ödülü’nü alıp bizi gururlandırdı. Ayrıca dizi, Neslihan Atagül ile En İyi Kadın Oyuncu dalında da finale kaldı.




 En iyi dizi kategorisinde yarışan Kara Sevda dizisi temsilcisi oyuncu Burak Özçivit: “Ödül için gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Türkiye'de yaptığımız işin dünyanın bir ucunda böyle bir ödülle bize geri dönmesi bizi çok mutlu ediyor. Bu ödülü Kara Sevda çalışanları adına alıyorum. Jüriye çok teşekkür ediyorum. Yaşadığı onca soruna rağmen aslanlar gibi dimdik ayakta duran yüce Türk Halkı’na da buradan selamlar iletiyorum. Ne mutlu Türk'üm diyene!” konuşması ile geceye damga vurdu yazabilirim.
*** 
Ayrıca dizinin yönetmeni Hilal Saral: “Anlattığımız hikayenin ülke sınırlarını aşıp kardeş ve güzel ülke Güney Kore tarafından ödüllendirilmesi çok gurur verici. Ülkemiz Kore dizilerini çok seviyor, ben de çok seviyorum. Ortak duygumuzun aşk olduğunu ve bu yüzden birbirimize yakın hissettiğimizi düşünüyorum. Ödül için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuşma yaptı.  Umarım  diğer yapımların dizilerini ve oyuncularını da bu sahnede görebiliriz. Tebrikler  Kara Sevda dizisi ve Ay Yapım. 



Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. TR dizilerle ilgili böyle haberler duymak güzel.

    YanıtlaSil
  2. Ben bir Seul yazısı gördüm yarım saat telefona manyak manyak bakakaldım.. Sonra şans yok ki sesleri yükseldi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elbet bir gün şansı olmayanlarda şans yakalayacaktır, umudu yitirmemek lazım. :D

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)