Rengarenk (Dizi)

Dizinin fragmanları dönmeye başladığı andan itibaren merakla beklediğim dizilerden biriydi. Ha bu gün, ha yarın derken sonunda başladı. Julia Roberts ve Hugh Grant’ın başrolünde olduğu Nothing Hill filminden uyarlanan bu diziyi çok sevdim. Filmi izlemediğim için orijinal senaryolu bir diziymiş gibi izlemeye başladım. Konu ve işleyiş açısından çok hoşuma gitti. Tam yaz dizisi kıvamında çok tatlı bir dizi olmuş. Ne çok cıvık, ne çok ciddi tam yerinde bir işleyişi vardı. Selin Şekerci ve Kaan Taşaner uyumu harikaydı. Zaten sevgili oldukları için kameraya bunu iyi yansıtmışlardı. Haliyle izleyiciye de bu duygu çok etkili bir şekilde geçmişti. Birde Selin Şekerci ve Funda Güray uyumu vardı. İkisinin kimyası muhteşem uymuştu. Repliklerde yer yer ince espriler hakimdi. Klasik bir konusu olmasına rağmen replikler ve renkli karakterlerle dizi güçlü hale gelmişti. Tüm oyuncular dizilerden bildiğimiz tanıdığımız oyuncular olduğu için üzerine pek bir şey yazmak istemiyorum. Yani dizi de hiç bir şey olmazsa oyuncuları yine izletir durumda. Belki de bu yüzden bu diziyi sevmişimdir kim bilir? Bana göre ilk bölümden dizide öne çıkan bölümün kahramanı bir oyuncu yoktu. Hepsi bana göre iyi olduğu için ''-Aa! Bak bu oyuncu başka dizi de kötüydü ama bu dizi de atak yapmış.'' diyemedim. Fakat dizi de Can'ın ailesi ve arkadaşlarına bayıldım. Bence diziyi komik yaparsa bu aile yapar gibi geliyor. İnci Türkay'ın yıllar sonra dizilere dönmesi de ayrıca hoşuma gitti. Oynadığı reklam filmi harici uzun zamandır ciddi anlamda ekranlarda değildi. Kendini epeyce özletmişti. Bu dizinin hem kendi, hemde sevenleri için iyi olacağını düşünüyorum. Genel olarak dizi iyiydi, ben severek ve eğlenerek izledim. Eğer vaktiniz varsa muhakkak denemelisiniz.
1. bölümün en iyi repliği;
''Ben şeker gibi adamım da, doğru çayı bulamadım.'' - CAN 

Dizi 1. bölümüyle reytinglerde, yayın zamanı 2. sırada, tekrarı ise 4. sırada tamamladı. 

Rengarenk

Tür: Romantik, Komedi
Yönetmen: Kerem Çakıroğlu
Senaryo: Ebru Hacıoğlu
Yapım: NTC Medya
Yapımcı: Mehmet Yiğit Alp
Kanal: ATV
Günü: Cuma
Saati: 20.00
Başlangıç Tarihi: 8 Temmuz 2016
Konu:
Veteriner Can, aşka ve kadınlara inancını yitirmiş bir adamdır. Renk Duygu ise, ünü Türkiye sınırlarını aşmış, her söylediği gündem, her giydiği moda olan bir yıldızdır. Ancak Renk bu şöhretten ve yapaylıktan çok sıkılmıştır. Son olarak sevgilisinin de onu aldattığını hissedince setten kaçar. Peşinden gelenlerden saklanmak için bir yer aramaya başlar ve sonunda tam da yerini bulur. Çünkü saklandığı yerin sahibi onu tanımayan Can'dır. Herkes Renk'i ararken Renk, kendini farklı tanıttığı Can'ın sade, popüler kültürden uzak evinde misafir olmaya başlamıştır bile. Renk, Can'ın evinde hiç tanımadığı huzurlu bir dünyayla tanışırken, Can'ın da kadınlara karşı ördüğü kabukta çatlamalar başlar. Fakat Renk'in söylediği yalanlarının ortaya çıkması çok yakındır.

Oyuncular: 
Ümit İbrahim Kantarcılar 
İbrahim Kendirci 
Ferdi Sancar 
İnci Türkay 
Açelya Devrim Yılhan 
Selin Yeninci  
Merve Oflaz 
Sertan Erkaçan 
Cem Belevi 
Şebnem Doğruer  
Şükrü Türen
Funda Güray

Yorum Gönder

18 Yorumlar

  1. Selin Şekerci çok sevdiğim bayan oyunculardan :) Dizileri internetten takip ettiğim için biraz bölüm geçsin sonra izlerim peş peşe bölümleri :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok seviyorum. İlk oynadığı diziden bu yana takip ettiğim bir oyuncu, gözlerine bayılıyorum. İzlemelisin çok yerinde bir dizi olmuş. :)

      Sil
  2. Diziyi bende severek izledim.İnci hanımın hep hanım hanımcık cici rolleri oynadığını düşünürsek bu rolle dönmesi sürpriz olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bu rolü ters köşe olmuş ama iyi olmuş. Çünkü hep aynı rol de bayardı. Bende sevdim. :)

      Sil
  3. Kesin İntihar, 150 dakika dizi mi olur ;)))) ilk bolumu begendım bakalım devam edebılecekmıyım seyretmeye

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Televizyonda olunca izleniyor o kadar dakika mıymış dikkat etmedim. İnşallah izlersin. :D

      Sil
  4. Dizi güzeldi. Selin Şekerci ve İnci Türkay sevdiğim oyuncular dizide görmek güzel. Özellikle İnci Türkay' ı değişik bir rolde görmek şaşırttı beni.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ama çok iyi olmuş tüm oynadığı dizilerde aynı tip roldeydi burada da öyle olsaydı bayardı. Çok iyi olmuş ondan. :D

      Sil
  5. İnşallah 348346483 bölüm yapıp tadını kaçırmazlar :D

    YanıtlaSil
  6. Bugün denk geldim bende çok beğendim ^^

    YanıtlaSil
  7. Diziyi bende çok beğendim hatta televizyon da tekrarları çıktığında bile izledim.Fakat geriye dönüş sahnelerinde bir sıkıntı vardı.O sahneler çok durağında hemen geçmesini istedim açıkcası. Orada da bir enerji isterdim. Ve gerçekten fragmanları izlerken bu kadar beklemezdim.Ama Selin Şekerci ve Kaan Taşaner'in tatlı bir uyumu var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet geri dönüşler çok durağandı bende öyle düşündüm ama genel olarak çok tatlıştı. :D

      Sil
  8. İnşallah tutar da devam eder Kaan taşaner ve selin şekerci çok yakışıyor karakterler çok tatlı ve senaryo çok iyi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ikisi çok yakışıyor. Umarım tutar ya! :)

      Sil
  9. Bu diziye çok yazık oldu. Darbe dolayısıyla ATV'nin yayınlamaması en büyük etken bence. Kurtarma amaçlı senarist ve başrol değişikliğini yersiz buluyorum. Kaan Taşaner'i Can rolüyle çok beğeniyordum. Asıl bundan sonra izlenmez.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rengarenk dizisi bitiyor ve Kaçın Kurası olarak dizinin devamı çekiliyor. Yalnız başrol erkek değişiyor. Kaan Taşaner' in yerine Serhat Teoman başrol olarak dizi de boy gösterecek, 23 Eylül Cuma 20.00'de diziyi izleyebilirsin. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)