Çifte Saadet (Dizi)

Fragmanları dönmeye başladığı anda çok komik bir dizi olacağı kesindi. Fakat nasıl bir dizi olacağını çözememiştim. Nihayet başladı ve diziyi ilk bölümüyle sevdim. Dizi ama daha evvel Hümerya, Büşra Pekin gibi oyuncuların oynadığı Kanal D 2012 yapım Annem Uyurken dizisine dolaylı yoldan benziyordu. O dizide yıllarca uyuyan bir anne yıllar sonra uyanıyor ve günümüze adapte oluyordu bu dizide de anne hafızasını kaybediyor ve ölündü bilinen anne bir gün hafızasını kazanarak geri geliyor. Hemen hemen kemik olarak benziyor gibi geldi. Eğer Annem Uyurken dizisini izlediyseniz az çok benim anlatmak istediğimi anlarsınız.Konu benzerliğini es geçersek dizi çok komikti. Zaten FOX kanalının bu tarz dizileri genel olarak iyi oluyor ve tutuluyor. Bu yüzden dizinin tutulacağını düşünüyorum. Fikret Kuşkan'ın komedi türünde bir dizide oynaması çok iyi olmuş. Bu dizi sayesinde sürekli dram türünde dizilerde oynadığından bu dizi ile farklı bir yönünü de göstermiş oldu. Dizi de Fikret Kuşkan'ın iki partneri var biri Şebnem Bozoklu, diğeri Dolunay Soysert. İki kadın oyuncunun da oyunculuğunu beğeniyorum ama Şebnem Bozoklu'yu pek sevdiğim söylenemez. Ayrıca neden kilo aldırmışlar onu da anlamadım. Dolunay Soysert'e yıllardır bayılırım bu tarz roller de çok yakışıyor. Diğer oyuncularda da pot duran bir oyuncu yoktu.Bence bu akıcı ve komik diziyi kaçırmayın derim.

Dizinin ilk bölümü reytingler de  yayın zamanı 20. sırada, tekrarı 29. sırada olmuştur.

Çifte Saadet 

Tür: Aile, Komedi
Yönetmen: Bora Tekay
Senaryo: Enver Sülük
Kurgu: Eray Evren
Yapım: Pastel Film
Kanal: FOX TV
Gün: Cumartesi
Saat:  20.15
Başlangıç: 6 Şubat 2016
Konu:
Metin ve Perihan birbirlerine aşık olurlar ve evlenirler. Bu evlilikten üç güzel çocuk olur. Bir gün Perihan Bursa'ya gitmek için otobüse biner ve otobüs kazası yapar. Otobüs kazası sonucu Perihan'ın ailesine öldüğü bildirilir, Perihan ise aslında kurtulmuş ve hafızasını kaybetmiştir. Bu olay sonucunda Metin yıllarca acı çeker ve bir gün Hülya ile tanışır. Perihan'ın sonrasın da Metin bir defa daha aşık olmuştur ve bu aşkla Hülya ile evlenir. Hülya ve Metin'in evliliğinden de bir çocuk olur. Her şey yolunda giderken bir gün Perihan'ın hafızası yerine gelir ve ailesine döner. Artık bu evin iki hanımı vardır ve birbirini kaçırmak için savaşacaktır.
Oyuncular:
Fikret Kuşkan
Şebnem Bozoklu
Dolunay Soysert
Dila Danışman
Nehir Çağla Yaşar
Bedia Ener
Bora Akkaş
Alp Akar
Berkay Doğan

Yorum Gönder

10 Yorumlar

  1. bende izledim ilk bölümü gayet eğlenceli bir dizi ama merak ettim ne olacak böyle şimdi diyee???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle yer yer sahnelerde gülmemize sebep oldu. Bende merak ediyorum nasıl devam edecek. :3

      Sil
  2. Kore dizisi izliyorum kii *-*
    Zaman kalmıyor ya :/

    YanıtlaSil
  3. Bende birinci bölümü çok beğendim ^^ Komedi dizileri hep favorimdir ama bakalım bu dizi nasıl ilerleyecek yada ilerleyecek mi ikinci bölümü merakla bekliyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlerler ilerler, bende merakla bekliyorum. :)

      Sil
  4. ya bir şey soracağım konusu çok kore dizisine benziyor acaba bir benzeri dizi var mıdır uyarlama falan olabilir mi :)

    YanıtlaSil
  5. Bu dizi de aslında uyarlama. 1975 yapımı "acele koca aranıyor" senaryosunu uyarlamışlar. Türkan şoray, bülent kayabaş oynuyordu. Hatta ondan öncede siyah beyaz bir film vardı ayhan ışık ile belgin doruk oynuyordu ama filmin adı aklıma gelmedi :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa! Bilmiyordum bu güzel bilgilendirme için teşekkür ederim. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)