I wanna be Sup'Tar /2015 (Tayland)

Aranızda bu diziye başlayanınız var mı?Şayet bu aralar bayağı bayağı popüler oldu.Tayland dizisi izlemeyenler bile ayıla bayıla bu dizinin peşine düştü.İyi mi oldu?Evet iyi oldu.Çünkü Asya'da tek bir ülkenin olmadığını yavaş yavaş keşfetmeye başladılar.Bu da tabi ki benim işime gelmeye başladı.Kore'yi çok seviyorum ama gerçekten bazen çok fazla sevgi olunca etrafta beni bayıyor.Fakat böyle arada bir iki kişi farklı ülkeden izleyince ve ben onu görünce çok çok hoşuma gidiyor.Bu yüzden bu aralar,bu konuda keyfim çok yerinde.



Diziye dönersek;
Kemik olarak Full House Kore dizisini andırsa da işleyiş yönünden çok farklı bir dizi.Özellikle başrol kızın oyunculuğu dehşet verici bir şekilde çok iyi.O kadar çatlak bir karakter ki kızın en ufak bir mimiğine gülebiliyorsunuz.Adeta sihirli bir diziymiş gibi izlerken dizi kendine çekiyor.Push'a gelince artık kaç posttur Push'u yazıyorum düşüncelerimi öğrenmişsinizdir.Kesinlikle adamın oyunculuğuna hayran olma yolunda ilerliyor gibiyim.Matruşka bebekler olur ya,Push'un oyunculuğunu da ona benzetiyorum.Her seferinde beni şaşırtmayı başarıyor.Başrol harici biri daha var ki oyunculuğuyla herkesin ilgisini çekti.O isim Tao Sattaphong Phiangphor.Gerek Kiss me dizisinde,gerek bu dizide hem yakışıklılığıyla,hem oyunculuğuyla çoğu kızın kalbini feth etti.Eminim sizde izleseniz dizinin oyuncuları çok seveceksinizdir.Eğer zamanınız vaktiniz varsa şiddetle bu diziye başlamanızı tavsiye ederim.Başta dili yadırgarsınız ama sabrederseniz bir süre sonra alışırsınız bu yüzden dil konusunda takılmadan böyle güzellikleri kaçırmamanızı tavsiye ederim.
I Wanna Be Superstar
(Wannueng Jaa Pben Superstar,วันหนึ่งจะเป็นซุปตาร์)
Tür:Dram,Romantik,Komedi
Kanal:GMM25
Yapım yılı:2015
Yayın Günü:Pazartesi,Salı
Bölüm Sayısı: 26
Yayın Tarihi:3 Ağustos-27 Ekim 2015
Konu:
Win ülkenin sevilen oyuncularından biridir.Bir gün çok kötü bir iftiraya kurban gider.Bunun üzerine ülkeyi terk eder.5 yıl sonra günümüzde ülkeye geri döner ve basından uzak kalmak için ailesinden ayrı bir ev satın alır.Bu ev Wan Neung adlı bir kızın ailesinin evidir. Wan Neung'un en büyük hayali süper star olmaktır ama nereye gitse yüzüne kapı kapanır..Fakat Wan Neung yılmaz ve hedefine ulaşmak ister..Bu yüzden hem evini hemde ülkeyi terk etmez.Bu şekilde bu ikilinin yolları kesişir.
Oyuncular:
Put Puttichai 
Gypso Ramita Mahapreukpong 
Tao Sattaphong Phiangphor
Woonsen Virithipa Pakdeeprasong
Anuruk Boonpermpoon
Pop Kittiphong Tantichinanon

Yorum Gönder

10 Yorumlar

  1. bu dizinin biraz başına baktım güzel görünüyordu ama siteden güzel seyredilemiyordu. görüntü kalitesi yoktu...eger izleyecegimiz siteyide önerirseniz sevinirim.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tayvandrama çeviriyor sadece bu diziyi başka çeviren site yok. Videonun görüntü kalitesini kendin istedigin hale getirebiliyorsun 720 ye kadar görüntü kalitesi mevcut. :3

      Sil
  2. Bu dizinin sadece 20 bölümünün türkçe altyazılısını bulabildim diğer bölümleri bulamıyorum nereden izlemeliyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dizi devam ediyor, her cumartesi yeni bölüm geliyor eğer kaynağından izliyorsan diziyi yani; ''tayvandrama'' dan ana sayfasında çevirilerin geldiği günler için takvim mevcut. :)

      Sil
  3. gerçekten çok teşekkür ederim yeni bölümün geldiğini bilmiyodum bian çeviriyi yarıda bıraktılar sanmıştım tekrar teşekkürler :))))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok hayır Tayvan Drama yarın iş kolay kolay bırakmıyor :)

      Sil
  4. 12. bölümün sonunda çalan müziği bulamıyorum lütfen yardımcı olun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç bilmiyorum facebookta çevirinin kaynağı olan sitenin ''Tayvan Drama'' adlı sayfasına sormayı deneyin. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)