Bir trnd Projesi // Bepanthol Cilt Bakım Kremi

trnd 1.000 kişilik bir projeye başlamıştı bende bu projeye katılma imkanı buldum ve sonuç olarak bu 1.000 kişiden biri oldum.Ben tatildeyken teyzem kargomu aldı bu arada o benim yerime bir güzel okuyup görüş almış bile.Ben kargoma dün ulaştım.Şimdi sırada çevremle  paylaşmak ve görüşlerini almak kaldı.



İçerisinden pazar araştırma anketi,bilgi kitapçığı,20 adet broşür ve trnd sitesinden  mektup çıktı.Kremlere daha bakmadan  bu gelen kitapçıkları okudum.Kitapçıklarda krem hakkında bilgiler vardı.Tabi ki sadece bununla sınırlı değildi ayrıca bakım önerileri de vardı.Bu kitapçıklar çok işime yaradı.Daha sonra kremlere  sıra geldi.10'ar tane paketlenmiş 4 paket krem yani;toplamda 40 adet 3,5 gramlık  deneme kremi ve 100 gramlık büyük boy krem çıktı.


Ben daha önce bu kremi kullanma fırsatı bulmuştum.Daha doğrusu uzun zaman önce bir tanıdığım tarafından hediye edilmişti.O zaman çok beğenmiştim ve ardından bir daha kullanma fırsatım olmuştu.Tam bitti tekrar alırım az kaldı derken bu proje karşıma çıktı ve tekrar bana hediye olarak gelmesine vesile oldu.

Krem hakkında doğruca yazmak gerekirse ben severek kullanıyorum.Sadece nemlendirici olarak değil bir çok şey içinde yararlı oluyor.Mesela çatlayan dudaklarıma iyi geldi..Sonra ufak tefek kazalar sonucu oluşmuş yaralarımın iyileşmesinde yardımcı oldu.Çevremde kullanan kişilerde ciltteki kızarıklık (pişik vb.) lara iyi geldiğini söylediler.Ben genelde bepanthol kremi kışın kullandım.Bu kez de tatilde kullanmak fırsatım oldu.Özellikle güneş yanıklarıyla başa çıkmak zordu.Hele de beyaz tenliyseniz bu iş birazcık acılı bir durum haline geliyor.Güneş yanıklarının sonucu olarak bepanthol beni rahatlattı.Özellikle sırt yanıklarında denendi onaylandı çok işe yarıyor.


Sizin için internetten de birazcık bilgi topladım.Krem tüylenme yapabiliyormuş.Buna çok şaşırdım çünkü benim hormonal olarak sorunlarım var yani tüylenmeye açık bir cilt yapım var ama bende öyle bir durum olmadı sanırım bu durum vücut yapısıyla ilgili.İkinci olarak da sivilce yapmıyormuş.Yağlı bir cildim olarak bende de öyle bir durum söz konusu olmadı.Teyzemin aldığı görüşlere gelirsek;o da aynı şekilde kızarıklık durumunun ortadan kalktığına dair görüşler almış.Genel olarak kullananların sevdiğini söyledi.Bence pul pul dökülen,kızaran,çatlayan bölgeleriniz varsa bir deneyin derim.Günde bir ve ya iki kez kullanmanız yeterli.

Fiyat aralığı; 100 gramlık krem 24,90 TL,30 gramlık krem 9,90 TL olarak fiyatlandırılmış.
(Bu krem  Pro-Vitamin B5 içeriyor Paraben içermez.)

Dipnot:
Sizde benim gibi ücretsiz olarak ürün  keşfetmek  ve çevrenizle paylaşmak istiyorsanız trnd sitesine üye olabilirsiniz.Merak ettiğiniz sorular varsa site hakkında yanıtlarım.
Eğer çevremden farklı ve ya olumsuz bir yorum alırsam postu güncellerim.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Ben umreye giderken yanıma almıştım.Parmaklarım tırnaklarımın dibi yani kızardı ve durup dururken kanıyordu.Orada mühim olan abdest olduğu için baya zorlanıyordum. Sonra bende bunu kullandım.Gelene kadar işe yaradı .Allahın izni ile bir daha olmadı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kutsal toprakları görmeyi ALLAH bana ve aileme de nasip etsin inşallah.İşe yaradığına çok sevindim.ALLAH'ın izniyle olmamış iyi ki.Umarım bir daha böyle sorunlar yaşamazsın canım. :*

      Sil
  2. Amin canım en yakın zamanda ;) İnşaallah bir daha olmaz :)

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)