TONI&GUY 'CASUAL' ile Saçın Tarzın

Ayın 13'ünde kapım çaldı,beklediğim bir paketti fakat ne zaman geleceğini bilmiyordum.Bana da bir sürpriz oldu bu kadar çabuk  geleceğini kestirememiştim.Şimdi bu kız neden bahsediyor diyeceksiniz.Hemen anlatayım ben fikrimühim sitesine üyeyim bu siteye ücretsiz üye oluyorsunuz ve ücretsiz  farklı ürünler deneme şansı yakalıyorsunuz.Bende bu şansı sonunda yakaladım.TONI&GUY markasının ürünleri denk geldi ürünü kabul ettikten sonra bana hızlıca geldi,fakat kullanmadan görüşlerimi bildirmek istemedim.Hafta sonu yoğun bir zaman dilimi yaşadım ve bu zaman diliminde  bu ürünler çok işime yaradı.Genel olarak ürünleri kullanmanızı tavsiye ederim.Doğal görünümden yanaysanız ürünler tam sizlik demektir.Özellikle saçıma  çok zarar vermemesinden hoşlandım.Ürünler hakkında daha uzun yazmak gerekirse;

TONI&GUY 'CASUAL'

Bana gelen ürünler; saç şekillendirici,saç spreyi,saç pudrasıydı.Saç pudrasını annem denedi,şekillendirici ve spreyi ben denedim.Şekillendiricide deniz tuzu etkisi varmış.Cuma,cumartesi ve pazar  günü denemem için  harika bir zamana denk geldi.Cuma günü arkadaş buluşmam vardı açıkcası pek gitmeye  meyilli biri değildim  ama mecburen gitmek zorundaydım.Uzun zaman sonra buluşmak pek içimden gelmediğinden evde  saçıma kendimce bir şeyler yapmak istedim.Hem ürünü denemek hemde  kuaföre gitmemek işime geldiginden  hafta sonumda  kurtarıcım gibi bir şey oldu.

 Sea Salt Texturising Spray
Saçımı yıkadıktan sonra ıslağını havluyla aldırdıktan sonra saçımın her tarafına gelecek şekilde bu ürünü sıktım.Tarakla taradıktan sonra ürünü iyice yaydım ve elimle şekil verdim.Kılavuzda yazana göre uyguladım.Başta saçım şekilli gibi oldu fakat ne hikmetse ben gideceğim yere gidene kadar saçım dümdüz oldu.Neden öyle oldu anlamadım sanırım saç spreyini de kullanmam gerekirdi orada hata yaptım ya da beceremedim.Açıkçası hayalim denizden çıkıp kuruduktan sonra farklı bir dalgalı saç oluyor ya o şekli yakalamaktı.Resmen hayallerim denize indi.Saçım sanki fön çekmiş üzerine sprey sıkmış havasını verdi fakat doğal duruyordu.İstediğim etkiyi yaratmasa da günümü kurtardı.Saçım parlak hacimli ve bakımlı durdu bu yönden iyiydi.Ama o deniz etkisini alamadığımdan pek memnun kaldığımı söyleyemem.Kesinlikle düz saçlılar için uygun bulmadım.Dalgalı bir saç da bunu denemek lazım.
Kullanımı:Doğal ve dağınık dalgalar yaratmak için nemli ya da kuru saçınıza eşit bir şekilde sıkın ve ellerinizle şekil verin.
Flexible Hold Hairspray
Spreyinden memnun kaldım.Ayrıca çok güzel kokuyor kokusunu sevdim.Cumartesi ve pazar günü kullanma şansını yakaladım.Bu sefer bir aile dostumuzun kızının düğünü vardı.Cumartesi kına,pazar düğünü oldu.İkisinde de saç spreyini kullandım ve ben çok sevdim.Normalde saç spreyleri saçı kazık gibi yapar ya bu üründe o olmadı.Nefret ederim ben o etkiden.Çok yapmacık durur saça sıkıldığı zaman.Sanki jöleyi doldurmuş da saça kurutmuş gibi durduğunu düşünürüm.Her neyse üründen bahsetmek gerekirse yine saçımı yıkadıktan sonra düzleştirici ile saçımın daha düz olmasını sağladım.Ardından saçımın belli kısımlarına sıktım.Direkt olarak işte bu benim ürünüm dedim.Saçta kesinlikle o sert görünümü vermiyor saçın doğal durmasına yardımcı oluyor.En güzeli bende sönmedi.Belli süre sonra saç sönüyor fakat bütün gün saçımı hem doğal durmasını sağladı hemde o sönük etkiyi vermedi.Bu yüzden severek kullandığımı ve denemeniz gerektiğini rahatlıkla yazabilirim.
Kullanımı:Kullanmadan önce iyice çalkalayın.Kuru şekillendirilmiş saçınıza,yaklaşık 25 cm. mesafeden kısa püskürtmeler halinde uygulayın.Ekstra hacim istiyorsanız başınızı öne doğru eğerek uygulayın.Daha hafif bir sonuç elde etmek ya da saçınızı topuza hazırlamak için fırçanın üzerine sıkıp saç boyunca uygulayınız.


Sculpting Powder

Son olarak annemin uyguladığı üründen bahsetmek istiyorum.Çok yağlı olan bir saça uygulamak istediğim için anneme rica ettim o uyguladı.Bir kaç gün saçını yıkamadı ve iyice yağlanmasını sağladı.Sonra kuru saç diplerinden yağlanmanın görüldüğü yere kadar serptik.Tarak yardımı ile iyice yayılmasını sağladık ve gözle görülür şekilde o yağlanma yok oldu.Saçını yeni yıkamış görüntüsü elde ettik.Yağın parlaklığını söndürerek alt kısımlarıyla aynı seviyede parlaklığa ulaştırdı.Ben bu ürünü de çok sevdim.Saçımı yıkamak için vaktim olmadığı dışarıda işimin olduğu bir zamanda kullanmak istiyorum.Annem çok memnun kaldı.İlk defa saç pudrası kullandığımız halde sevdik.Bence bu ürünü de denemelisiniz özellikle çok yağlı saça sahip olan insanların kullanması gereken bir ürün.
Kullanımı:Direkt olarak kuru saç diplerine uygulayın.Ekstra hacim için parmak uçlarınız ya da tarak yardımıyla yedirerek uygulayın.

Not: fikrimuhim hakkında sorularınız olursa sağ tarafta bulunan hesaplarımdan birinden bana ulaşabilirsiniz seve seve yanıtlarım.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. vaauuu . O saç spreyi maraqlı gəldi. Saçlar sulu ya da islaq görünmür? Əslində tez yağlanan saçlarım var amma həftədə iki dəfə normalda yusam da olar eybi yox :D ikinci əsasən tənbəllərin daha çox sevəcəyi məhsuldur, ancaq vaxtı olmayanlar üçün də yaxşıdır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle tembel ve vakti olmayanlar için bire bir üçü de özellikle pudra, aslında normalde de yağlı saçlı olan biri hafta da 1,2 kez kullanılsa pudra yağlanmayı indirir gibi geldi bana mantıken .Sulu ya da ıslak derken orayı anlamadım,kullandıktan sonra görünümünü mü yoksa kullanımında mı demek istedin onu açmalısın birazcık. :D

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)