Sukitte ii na yo (Anime)

Nam-ı Diğer Say "I love you" animesini millet ballandıra ballandıra bitiremiyordu   öneriler öneriler... Sonunda  2 gün önce   bol vaktim oldu başladım animeye...Arkadaşlar sanırım yeni enişteniz Yamato cümlemize hayırlı olsun. Usui  (kaichou wa maid sama animesi başrol karakter) eniştenizi aldatmak gibi olsun yeni gözdem Yamato oldu.Ay kızı bir güzel sevdi bir güzel sevdi gerçek gibi algıladım  animeyi yine ben aşık oldum resmen kızın yerine kendimi koydum.İzlemeyen varsa hemen başlasın derim.Harika bir aşk anlatılıyor.

...ve bu gün bloguma   önerisini yapmak için araştırırken bu  animenin sinema filminin yapıldıgını  buldum ... Bir sevindim bir sevindim anlatamam  umarım anime kadar içimize işler...Bu arada filmin çevirisi yok film tazecik 12 temmuzda  gişe yapmaya başlamış.(Film tanıtım için tıkla )
Şimdi gelelim tanıtıma ;

Tür: Romantik , Komedi-dram ,okul
Senarist: Kanae Hazuki
Yöneten: Takuya Satō
Müzikler: Yuuji Nomi
Stüdyo: ZEXCS
Lisans:AUS Hanabee,Sentai Filmworks
Yayın Kanalı : Tokyo MX , TVK , BS11 , AT-X
Yayın Zamanı: 6 Ekim 2012 -30 Aralık 2012
Bölüm Sayısı: 13 +1 (ova) =14




Konusu: 

Sessiz ve alçakgönüllü Mei Tachibana çocuklugunda arkadaşları tarafından ihanete ugrar ve bu mei için büyük yaralar açar.Sonunda Mei kimseye güvenmemeyi arkadaş edinmemeyi tek başına kalmayı tercih eder ta ki Yamato Kurosawa onu keşfedene kadar.Yamato okulun en popüler çicek çocuklarından biridir.Okuldaki kızlar onun sevgilisi olmak için yarışırlar.Fakat Yamato bütün kızların aynı oldugunu düşündügünden ne kadar nazik davransa da kızlara pek yüz vermek istemez.Bir gün Mei ile bir şekilde tanışır onun farklı biri oldugunu görür arkadaşı olmak ister zamanla arkadaşlık aşka dönüşecektir.

Mei Tachibana

Mei sessiz sakin içine kapanık utangaç  asosyal ve kimseye  güvenmeyen bir karakter esas kız.



Yamato Kurosawa 
Okulun popüler çicek çocuklarından herkese nazik ve düşünceli davranır. İçinden gelirse kızları öper kafasına göre yaşar.Mei  onun tek ilgi alanı.


Asami Oikavva
Büyük gögüsleri yüzünden herkes tarafından alay konusu olan erkeklerin  fantezilerini süsleyen saf masum kız.Kırılgan ve düşünceli arkadaşlarını önemsiyor.


Kenji Nakanishi
Mei'nin sınıf arkadaşı Yamato'nun  dostu.Tek derdi kızların etegini açmak onları rahatsız etmek..Asami'den çok hoşlanıyor ama bir türlü açılamıyor.


Aiko Muto
Yamato ve Mei'nin sınıf arkadaşı agzı bozuk patavatsız yılan dilli bir kız ama özünde çok iyi onun geçmişle ilgili büyük yaraları var.

Diğer Karakterler;


Masashi Tachikawa 
Aikoya aşık onu her haliyle seviyor ne kadar yılan dilli olsa da Aiko ondan vazgeçmiyor...


Kakeru Hayakawa
Yamato kadar popüler ve Yamato'nun arkadaşı aralarında ki tek fark Kakeru  kızları kullanmalık bir gecelik  olarak görüyor.


Chiharu Ogawa
Mei'nin iş arkadaşı Kakeru Chiharuyu görünce Kakeru için işler değişir.Kakeru'nun sevgilisi.


Megumi Kitagawa
İçten pazarlıklı model kız.Mei'nin sınıf arkadaşı Yamatoya boş değil hırslı   herkesi kullanan  kimseye güvenmeyen arkadaşlarını parayla satın almak isteyen bütün ilgiyi seven nazik görünümlü şeytan..

Kai Takemura
Yamato'nun  çocukluk arkadaşı.Zor günler geçirdikten sonra  şehirden ayrılıp sonradan güçlenip gelen bir karakter Mei'ye karşı boş değil.

Nagi Kurosawa
Yamato'nun 8 yaşındaki kardeşi  arkadaşlarıyla sorunu olan bir çocuk.Mutfakta çok iyi sevimli neşeli kız.



Daichi Kurosawa 
Yamato'nun abisi.Yamato kadar yakışıklılığı dillere destan.


Miki Arai
Yamato'nun ilk aşkı platonigi Yamato bütün kızları öperken asla onu öpmedi...


Mei'nin Annesi 
Kocasını kanserden kaybettikten sonra Mei'nin mutluluğu için çok çabaladı fakat mei içine kapanık bir kızdı.Annesi Mei için endişeliydi ta ki Yamato ile tanışana kadar.


Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Sukitte ii na yo nun animesini bittirdim mangasından devam etmek istiyorum kaçıncı bölümden başlıyor bilen var mı¿?

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)