Tonari no Seki-kun (anime)

Yine kendimi animelere kaptırmış bulunmaktayım.2 gündür blogumu güncellemememin sebebi bu animedir.Başta saçma gelse de öyle bir sardırdı ki  her bölüm seki bu sefer ne oynayacak acaba diye  düşündüm.Bu animeye bayıldım ve daha önce izlemediğim için pişmanım.Güncel olarak devam ettiği  zamanlar afişine bakıp ön yargılı davrandım aman saçma  sapan bir anime dedim.Fakat  dün  can sıkıntısına bir başlayım  bakalım nasılmış dedim.Harika bir anime çıktı neymiş ön yargılı olmamak lazımmış.İzlerken çok eğlendim ve hemen sizlerle paylaşmak istedim.Umarım Sizde benim kadar  beğenirsiniz.
Biraz animenin içeriğinden bahsetmek isterim;



Türkçe Adı: Yan sıramdaki Seki-kun
Orijinal adı: Tonari no Seki-kun
Karakter Adı: となりの関くん
İngilizce Adı: Tonari no Seki-kun: Killing Time Master
Yayın tarihi: 6 Ocak 2014 - 26 mayıs 2014
Türü: TV dizisi,Animasyon, Komedi, Okul, Seinen
Bölüm sayısı: 21
Toplam Zaman: 2 saat 48 dakika
Bölüm için zamanı: 8 dakika
Yönetmen: Mutou Yuuji
Senaryo: Takuma Morishige
Yayınlandıgı  kanallar :  TV Tokyo, AT-X




Konusu: 

Aynı sınıfta olan Rumi Yokoi adlı kız ve yan sırasında oturan sınıf arkadaşı Toshinari Seki arasında geçer.Toshinari Seki her ders ders dinlemek yerine oyun oynar bunu fark eden Rumi Yokoi ne kadar arkadaşına kızsa da sonunda dayanamayıp arkadaşı Toshinari Seki'nin oynadıgı oyunlara kendisini kaptırır ve sonuç olarak her olay Rumi Yokoi 'nin başına patlar ders dinleyemez. İki sınıf arkadaşı hayal güçlerinin sınırlarını ders boyunca oyunlarla zorlarlar.






Karakterler:
Rumi Yokoi
Ana kahraman ve animeyi anlatan  karakter.Sürekli sınıfta ders dinlerken arkadaşı tarafından dikkati dagıtılır başta  ne kadar  arkadaşına ilgisiz gibi dursa da daha sonrasında  arkadaşının oynadıgı oyunlara  kendini kaptırarak hayal gücü ile birlikte dersi sonlandırır.Hiç bir zaman derslere dikkat edemedigi için  öğretmenleri tarafından dikkat çeker uyarılır.

Toshinari Seki 
Tam bir oyun delisi Rumi Yokoi'nin yan sıra arkadaşı.Ders dinlemek yerine evden getirdiği oyuncaklarla derste oyun oynayan Rumi Yokoi'nin dikkatini dagıtan ve ne olursa olsun  derste  öğretmenlere yakalanmayan hayal gücü geniş bir  öğrenci.

Akiyasu Uzawa
Dersten sık sık  sıkılır ve Seki'yi rahatsız eder Seki  oyun oynarken asla ona yakalanmak istemez.


Sakurako Goto
Sanat sınıfında Seki ve Yokoi'nin arkasında oturur ve ikiliyi her seferinde yanlış anlar Yokoi ile arkadaş olmak istediginden derste sürekli Yokoi'ye bakar bu da her seferinde onun yanılmasını sağlar.Seki ve Yokoi arasında tutkulu  ve güçlü bagları olan bir aşk oldugunu sanır  bu konuda hayal kurar.


Takahiro Maeda
Seki'nin ön sırasında oturur Seki'nin  oyunlarının bir parçasıdır Maeda..ama hiç bir zaman Seki'yi farketmez ...


Tomoka Hashino
Yokoi'nin arkadaşı  fakat Yokoi en arka sırada Tomoka en ön sırada oturur sadece  tenefüslerde bir araya gelirler.

...ve...

Robot Ailesi

Anne robot,Baba robot ve çocuk robottan oluşan Seki'nin Robot ailesi  oyuncakları.Yokoi en çok Seki'nin oyuncaklarından robot ailesini önemser.Robot ailesinin hep huzurlu ve mutlu olmasını ister.

Yorum Gönder

0 Yorumlar