3.Yaş Kitap ve Kozmetik Blog Çekilişi SONUCU

İlk çekilişim olduğu için gerçekten çok tedirgindim ve tam olarak nasıl yapacağım hakkında bilgim yoktu.Hatta bu çekiliş rüyalarıma bile girdi.Rüyamda sayıyordum sayıyordum hep yanlış çıkıyordu gerçekten kötü bir kabustu.Sayma zamanı geldiğinde hak geçmemesi için özenle hakları bir kaç kez saydım.Yanlış yapmamak için başka blogger arkadaşlarıma danıştım,sağ olsunlar hepsi benimle tecrübelerini paylaştılar..Her şey gerçekten çok güzel ve yolunda gidiyordu ta ki düne kadar.Dün biliyorsunuz bir den sayılarda değişim oldu.Haliyle acaba sorusu kafamda oluştu.Dünün üzerine yeniden kontrol ettim neyse ki pek bir değişiklik olmamış biraz yorsa da haksızlık yapmadan doğru bir şekilde çekilişimi tamamladığıma inanıyorum.Aslında bitmesiyle birlikte üstümden büyük bir sorumluluğun kalktığını da hissediyorum.Açıkçası itiraf etmek gerekirse bu kadar çok ilgi beklemiyordum.Beklentim en fazla 30 kişi katılır yönündeydi.Fakat gerçekten güzel ve yoğun bir şekilde çekilişi tamamladım.İlginiz ve sabrınız için teşekkür ederim.Şimdi ise yeni bir korku başladı.Hafta içi bir arkadaşıma hediye olarak kargoyla kutu yolladım ve maalesef kutu yırtılmış bir şekilde gitmiş.Şimdi yine kutu ile bir kargo yollayacağım acaba ulaşacak mı,ulaşırsa yolladığım kargo sağlam mı gidecek korkusu sardı.Umarım kargom sağ salim kazanan kişiye ulaşır ve güzel günlerde kullanır.

Gelelim kazanan kişiye;
Çekilişi kazanan;
  Hasibe CENGİZ arkadaşımız oldu.
Tebrik ederim,umarım kolaylıkla kargom eline ulaşır ve güzel günlerde kitabı okuyup,güzel günlerde kozmetik ürünlerini kullanırsın.


Sevgili Hasibe CENGİZ;
Maalesef ki  mail'ini yazmamışsın.Bu yüzden sana  sosyal hesaplarından ulaşmaya çalışacağım. İnşallah bu postumu görebilirsin ve ben ulaşmadan bana ulaşabilirsin..

ULAŞIM HESAPLARIM:


21 Aralık 2015 Pazartesi günü  13.00'a kadar bana geri dönüş olmazsa çekilişi yeniden düzenleyeceğim.


----------
//23 Aralık  2015 Çarşamba//
Çekilişi kazanan sevgili Hasibe CENGİZ'e kargosu ulaştı.
Güzel günlerde kullanması ve okuması dileğiyle...

Yorum Gönder

10 Yorumlar

  1. Kazanan kişiye tebrikler, gerçekten hoş bir çekilişti :))

    YanıtlaSil
  2. Tebriklerrr ben yine kazanamadım :)

    YanıtlaSil
  3. güzel günlerde kullansııın :)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba, çok ama çok sevindim kazandığıma :)) Mail adresimi yazmayı unutmuşum herhalde, zaten sizi takipteydim ama sorun olmadı. Mail adresim: hasibecengizkarakuzu@gmail.com Sevgiler... Siz nereden isterseniz oradan iletişime geçebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tebrik ederim tekrar, iletişim adreslerin için seninle yazışmak istiyorum hangisi basitine gelirse oradan yazışalım facebook hesabına da mesaj yazdım. :3

      Sil
    2. Tebrikler.Açıkçası kıskandım .Bir alt sıraya kaysa fena olmazdı.Güle güle kullanın..

      Sil
  5. iyi günlerinde kullanasın, tebrik ederim hasibe. :)

    YanıtlaSil
  6. kazanan kişiye tebrikler :)
    bu arada size naçizane önerim google forms kullanabilirsiniz çekilişler için, tek tek yorumlardan yazmak zorunda kalmazsınız, detaylı bilgi verebilirim :)

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)