Selva Buğday Ruşeymi Tadım

Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.
Selva markası E vitamini, lif ve protein kaynaklı bir besin deposu takviyesi çıkarmış. Bunu yetişkinlerin yanı sıra çocuklarda kullanabiliyormuş. Bir kutunun içerisinde tek kullanımlık paketler halinde üretmişler. İçerisinde 8 gramlık 30 adet buğday ruşeymi bulunuyordu. Benimde bu ürünü tatma şansım oldu. Özellikle diyet yapıp çok fazla acıkanlar için çok ideal bir ürün olduğunu düşündüm. Ürün paketinin üzerinde ilk dikkatimi çeken Gimdes onaylı helal damgasının bulunmasıydı.
Buğday ruşeymi araştırdığıma göre E vitamininden kaynaklı olarak cilde iyi geliyormuş, sindirim sistemini düzenliyor ve kolaylaştırıyormuş, kan şekerini dengeleyip iniş çıkışların önüne geçiyormuş. Yani bayağı bereketli bir ürünmüş. Ayrıca bir tanıdığım kanser hastasıydı onun içinde bu ürünü zamanında çok aramışlardı. Doğru mu bilmiyorum ama kalp kas ve kansere de iyi gelen bir takviye yiyecekmiş. Kanser hücrelerinin gelişmesini sınırlandırıp, kemoterapi sırasında tüketildiğinde beyaz kan hücrelerini arttırdığı kanıtlanmış.


Tadım: 
Ben ilk tattığımda leblebi tozu vardı 90'larda hatırlar mısınız bilmem toz olduğu için sanki leblebi tozu yiyormuşum hissine kapıldım. Fakat sonrasında damak tadımda bulgur pilavı ve ekmek arası bir şey yemişim gibi bir tat oluştu. Süt ve yoğurtla çok güzel olduğunu düşündüğüm için ara öğünlerimde süt ve yoğurtla tükettim ve damak tadıma uygundu. Çok ağır bir takviye olmadığı için yedikten sonra herhangi bir problem yaşamadım. Bana göre doyurucuydu. Ürünü ben sevdim, bence gluten alerjisi olmayan insanlar için güzel bir takviye. Enerji veren takviye ürünlerini kullanmak yerine doğal bir ürün kullanmak bana daha mantıklı geldi. Denk gelirseniz ve herhangi bir alerjiniz yoksa tavsiyem olsun, bence deneyebilirsiniz. 


Paketin üzerinde Ruşeym hakkında bilgi vermeyi de unutmamışlardı.

Ruşeym Nedir?
Ruşeym buğday tanesinin canlı kısmı olup en hayati ve besin deposu olan bölgesidir. Gıda maddesi olarak buğday ruşeymi,1 ton buğdaydan 1 ile 3 kg kadar elde edilebilir. Ruşeymin %30 kadarı yumurta, et ve süt kalitesinde proteine sahip olup, doymamış yağ asitleri, besinsel lifler, kalsiyum, çinko gibi mineral maddeler, şekerler ve B kompleksi vitaminleri ile E vitamini gibi vital maddelerince zengin, yoğun bir gıda maddesidir.
Gluten içerir.
Menşei: Türkiye


Kullanım alanı:
Buğday ruşeymi direkt olarak ve süt, yoğurt, bal,kahvaltılık gevrek vb. gıdalar ile karıştırılmak suretiyle tüketilebilir. Ayrıca kek, pasta, börek, çorba ve hamur işlerine ilave ederek ürünlerinizi daha da lezzetlendirebilirsiniz.
Gıda İşletmecisi:
Adres: Selva Gıda San. AŞ.
Konya Organize Sanayi Bölgesi
Büyük Kayacık Mah. Güzelkonak Sok. No:6
42050 Selçuklu – KONYA / TÜRKİYE

Telefon: +90.332.239 01 24
Çağrı Merkezi: 0800 363 35 10 - 444 42 61
Genel Faks: +90.332.239 01 28 - +90.332.239 09 81
E-Posta: info@selva.com.tr

Yorum Gönder

0 Yorumlar