Activevital Clean Face Yüz Temizleme Jeli Derinlemesine Temizleme

Geçen günlerde günlük bakımımla ilgili bir yazı yazmıştım. (Yüzüme Günlük Bakımımı Nasıl Yapıyorum - Neler Sürüyorum) Bu yazı da yüzümü nasıl yıkadığımdan bahsetmiştim. Şimdi ise detaylı olarak sizlerle paylaşmak istiyorum. Kullandığım ürün 75 ml'lik tüp. Kullanmadan önce en çok hoşuma giden yanı krem tüpü şeklinde olmasıydı. Kalmak için gittiğim yerlere kocaman şişeleri götürmek çok zor ve ağır oluyordu. Fakat bu tüp krem tüpü şeklinde olduğu için yanımda rahatça taşıdım. Çok yer kaplamaması beni kalbimden vurdu yazabilirim.  Ürünün kutusunun bir tarafı İngilizceyken diğer tarafı Türkçe olarak yazımıştı ürünün üretici firması ActiveVital Kozmetik ve Medikal Sağlık Ürünleri Pazarlama Sanayi.


Ürünün Türkçe yazan kısmında ürünün bize sunduğu, kullanım şekli ve üretici firmanın adı yazıyordu. Diğer tarafında bunlara ek olarak içindekiler bölümü verilmişti.

Ürünün bize sunduğu bölümünde şunlar yazıyor;

Clean Face cildin nemlenmesine ve beslenmesini sağlayarak, cildin yüzeyindeki akne izlerinin giderilmesine yardımcı olur. Kadınlar ve erkekler tarafından akneli ciltlerin yüz temizliğinde kullanılarak akne oluşumuna engel olmaya çalışır. 

Kullanım şekli: 

Günde iki ya da üç kez uygulayın. Ilık su ile köpürtüp ardından soğuk su ile bol su ile durulayın.

Uyarılar: 

Çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız. serin ve rutubetsiz ortamda ürün kutusunun içinde muhafaza ediniz. ( Oda sıcaklığında 15-30 derece arasında) Herhangi bir irritasyon durumunda, ürün kısmını kesip medikal yardım alınız.
Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.

Ürün hakkında düşüncelerim;
İlk etapta tüpün kapağını açtığımda kokusu beni çok etkiledi. Aloe vera kokusu o kadar güzeldi ki koklamalara doyamadım. 


Küçücük bir parça bile alsam kocaman köpükler oluyordu. Bu yüzden benim için artı bir puan kazandı. Küçücük bir parça ile yüzümü istediğim gibi temizleyebildim.

İlk iki günde bir süredir geçmeyen sivilcelerimi aşındırdı ve kurumaya yakın halde getirdi. En sevdiğim özelliği bu oldu. Çünkü ben 2 yıla yakındır sivilcelerimle uğraşıyordum. Bu durumu ara ara blogumda da yazmıştım hatırlarsanız. Sonunda doğru ürünü bulduğuma inanıyorum. 


Sivilcelerim tüm çenemi kaplamıştı asla iyileşmeyeceğini düşünüyordum. Fakat ürün bana öyle iyi geldi ki sadece sivilce izleri kaldı. Sadece sabah uyandığımda yüzümü ürünle yıkadım ve gece yatmadan önce yıkadım. Hem cildimi ferahlattı, hem sivilcelerimi kuruttu, hemde yağlanmayı düzenledi, hemde cildimi yumuşacık yaptı. Bu yüzden son zamanlarda favori ürünüm Activevital Clean Face oldu.


Aslında bu markayı ilk defa denedim. Sonuç olarak daha önce keşfetmediğim için çok üzüldüm. Çünkü ayıla bayıla kullandığın nadir ürünlerden oldu. Sonuna kadar düzenli olarak kullandığım ve sonunda memnun olduğum ürün bulmam çok zor. Çünkü cildim çok acayip bir cilt. Kullandığım ürün ya alerji yapıyor ya bir süre sonra etki göstermiyor. Fakat bu ürün ilk kullanımdan son kullanıma kadar aynı performansı bana gösterdi.

 Bulursanız şiddetle tavsiye ederim sizde bir deneyin. Eminim çok seveceksiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar