Saray Power nut Tadım



Elimden geldiğince ürünler hakkında yazmaya devam ediyorum. Sırada ki ürün Power nut. Gönderilen ürünlerde en çok sevdiğim ve deli gibi aradığım ürün işte bu. Bu ürünün tüm bakkallara marketlere verilmesi lazım. Yoksa ben bulamayacağım ve bir daha tadamayacağım. Bana ürün geldiğinde biraz erimişti bir tanesi de bozulmuştu onu maalesef attım ama geride kalan 3 taneyi mideme tek başıma indirdim. (Eriyeni dondurduktan sonra yedim.) 
Ürünün arkasında ki yazılar çok çok küçüktü  bu yüzden okuyamadım ama okuduğum kadarıyla her çikolatanın içinde olan maddeler vardı.   Ekstra bir madde ya da içerik  gözüme çarpmadı. Zaten minicik olduğu için ve gözlerim bozuk olduğu için  pek bakamadım.  Bir ara bir kakao likörü gördüm gibi geldi ama  tekrar aynı yeri bulamadım. Var mı emin değilim yanıltmak istemem.


Ürünü ilk ısırdığımda direk keki hissettim. Kek ve bisküvi üzeri olan çikolatalara bayılıyorum. Zaten bayılmamın sebebi de bundan kaynaklı bunun yanında yer fıstığını ve karameli çikolata ve çikolatalı keke uyumlu buluyorum. Hepsinin birleşiminde de çok sevdiğim bir tat ortaya çıkmış. Kekin verdiği haz karamelin damak tadıma uyması fıstığın kütür kütür dişlerimin arasında ezilmesi çok hoşuma gitti. Bir kaç kere bakındım bulamadım. Her halde bu üründe sadece Migros'ta var. İşin özü  bu ürün tam benlikmiş ama bulmak nasip olmadı. Eğer  sizler denk gelir bulursanız hiç vakit kaybetmeden  alıp deneyin derim. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar