Saray Offtime Tadım


Bir önceki yazımda aynı markanın çikolatasından bahsettiğim için çok zaman geçmeden diğer çikolatasından da bahsetmem gerektiğini düşündüm. Saray'ın bu ürünü hindistan cevizli bir ürün. İki çikolatalı ıslak kek arasında aromatik tadıyla hindistan cevizi direk olarak kendini gösteriyor. Daha evvelde bahsettiğim gibi kek ve bisküvi olunca çikolatayı ayrı bir seviyorum. Yalnız çikolata kaplamasını biraz daha çıtır ve kalın beklerdim.
Çok ince bir kaplama yapmışlar ondan doyamadım. Yani çikolatası etki etmiyor, hindistan cevizli kakaolu kek yiyormuşum gibi hissettim. Yalnız anlayamadığım bir tat daha vardı. Sanki karamel şurubu tadı gibiydi. İçindekiler kısmından ne olduğunu anlamadım ama kekte aromatik farklı bir tat vardı. O tat da hoşuma gitti. Bir markanın çikolatası var çikolata krizine girilen çikolata, onun içinde ki kek gibiydi. İşte ürünü bulamadığım için bir kaç kez daha yeme şansım olmadı. Olsa kesin ne olduğunu çözerdim. Bunun yanında şekeri yerindeydi. Ne çok şekerli ne az şekerli. Tam böyle şekeri sınırda olanların yiyebileceği tarz bir üründü.


Ürünü ilk ısırdığımda ortasında bayağı bir dolgulu hindistan cevizi vardı. Böyle yerken dolu dolu ağzımın içinde dolanıyordu. Keki alt ve üst katmadan oluştuğu için kakaolu kekin tadı daha baskındı. Pek kütür kütür çikolatasını hissetmesem de hafiften tat vermişti. Ürün benden çikolatası harici tam not aldı. Ve her Saray ürünü yazımda yazdığım gibi bu ürünlerin marketlere de gelmesi lazım. Çünkü ürünleri yedim sevdim arıyorum bulamıyorum. En azından çikolatalar ve bisküvi normal marketlere inmeli. Eğer denk gelir bulursanız siz de deneyin. Deneme yorumlarını da ayrıca bekliyorum. 



Yorum Gönder

0 Yorumlar