Bana Sevmeyi Anlat ( Dizi)

Uzun süredir bir dizi için sevemedim karagözlüm yazmamıştım. Sanırım bunu yazmak için bu diziyi bekliyormuşum. Yok bu dizi beni açmadı sevemedim kara gözlüm. En başta rahatlıkla yazabilirim ki dizi çok başarılı olmuş. Konu, kurgu, oyunculuk her şey yerinde. Fakat bende bir albeni yaratamadı. dizi de sanki bir takım duygular eksik gibi geldi. Oyunculardan hoşlanmadığım oyuncular oldu. Rolleri hiç yakışmamıştı. Mahperi Mertoğlu, Bahadır Vatanoğlu, Gülper Özdemir ve İlayda Alişan'ın rollerini beğenmedim, pek bütünleşememişlerdi. Ayrıca Gülper Özdemir ve İlayda Alişan'ın rolleri pot durmuştu. Yazmadan es geçemem dizi de çocuk oyunculara bayıldım. Hatta Leyla'nın bebeği Rüzgar'a aşık oldum. Kadir Doğulu, Seda Bakan, Mustafa Üstündağ benim gözümde iyi oyunculardır ama onlar bile diziyi akıcı hale getirememişler gibi hissettim. Buna rağmen Kadir Doğulu, Seda Bakan'ın kimyaları garip bir şekilde uymuştu. Aslında senarist Deniz Akçay'ı çok beğenirim. Fakat şimdiye kadar ki dizilerinden aldığım duyguyu bu dizi de alamadım. Belki sonra ki bölümlerde dizi oturur ama ilk bölüme göre beni hiç açmadı. Eğer vaktiniz varsa bir de siz deneyin derim. Belki sizler seversiniz.
Dizi ilk bölümüyle reytinglerde yayın zamanı 2., tekrarı ise 5. sırada tamamlandı. 

Bana Sevmeyi Anlat

Tür: Dram
Senarist: Deniz Akçay
Yönetmen: Mesude Erarslan
Yapım Şirketi: Ay Yapım
Yapımcı: Kerem Çatay
Kanal: FOX TV
Günü: Cuma
Saati: 20.00
Başlangıç Tarihi: 26 Ağustos 2016
Konu:
BİLGİ
KÜNYE
Leyla eşinden boşandıktan sonra oğlu Rüzgar ile Almanya'da babasının evine taşınır. Üvey anne, kız kardeşi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşamaya mecbur olur. Her ne kadar sorunlar yaşasa da oğlu için her şeye dayanır. Bu sırada Alper ise eşi ve kızıyla mutlu bir hayat sürmeye çalışır. Fakat bir süre sonra eşinin ihanetine uğrar ve eşi bir kaza geçirir. Bu ikilinin hayatları bir şekilde giderken bir gün Leyla iş için babasının arkadaşı olan Haşmet'e yardım eder. Bu yardımın sonucunda Haşmet, Leyla'ya aşık olup evlenmek ister. Leyla ne kadar istemese de sığıntı gibi yaşadığı evden kurtulmak için bu teklifi kabul eder. Bu sırada Haşmet iş için Alper ile görüşür ve birlikte çalışmaya karar verirler. Bir düğün günü Leyla, Haşmet'in gerçek yüzünü görür ve kaçmaya karar verir.  Yaptığı kaçma planının sonucunda Alper ile yolları kesişir.
Oyuncular

Kadir Doğulu
Seda Bakan
Mustafa Üstündağ
Dolunay Soysert
Kadir Çermik
Mahperi Mertoğlu
Bihter Dinçel
Aslı Orcan
Emir Çubukçu
Cemil Büyükdöğerli
Mine Kılıç
Bahadır Vatanoğlu
Serdar Özer
Gülper Özdemir
İlayda Alişan
Naz Sayıner
Salah Tolga Tuncer
Çisem Çancı
Lavinya Ünlüer

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Kadir Doğulu'yu bir türlü sevemedim sanki o bana bayılıyor da:)

    YanıtlaSil
  2. Çünkü özgün değil. Her şeyiyle yapay- kopya duruyor dizi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hangi diziden uyarlama? Onu da yazsaydınız bilgilendirici olurdu. :)

      Sil
  3. Bu dizi de mi uyarlama??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef ilk defa bir diziden emin değilim. Şöyle ki, izlediğim ya da bildiğim Asya dizilerine benzemiyor. Batı dizi, filmleriyle pek aram yok zaten. Bu yüzden bu sefer bende bilmiyorum. Bilen varsa umarım yazar. :)

      Sil
  4. Kadir Doğulu ile Seda Bakan'ın kimyalarını ikisinin isminin duyduğumdan beri bağdaştıramadım.dizi fragmanıyla ilgimi çekmedi izlemeyi düşünmüyorum ama sen kimyaları ilginç bir şekilde tutmuş deyince bir bakayım diyorum :)işin garibi reytingleri baya iyiymiş :O neyse hoşçakal ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir dene seversin belki. Evet pek yan yana gelmediler ilk bölüm ama ona rağmen tutmuştu kimyaları. Seda pek dram dizilerinde oynamadığı için yadırgamış olabiliriz. Hele Kardeş Payı dizisinden sonra çok garipsedim. Evet reytingleri böyle giderse zirveyi oynayabilir. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)