Tavsiye Edebilecegim Japon Filmleri

Tavsiye ettigim japon dizilerinin altına gelen yorumlarda neden kore filmleri tavsiyesi postun yok diyenler oldu bende bunu göz ardı etmedim es geçmedim. Bir kaç zamandır  izledigim filmleri  kafamda toparlamam gerekiyordu  o kadar çok dizi ve film izliyorum ki  hepsi birbirine karışıyor.Birde son zamanlar çokça animelere taktıgım için haliyle kafam karışıktı  2 gündür  bilgisayarıma not defteri açıp hangi filmi ne zaman izlemişim isimleri neydi onları  toparladım anca şimdi bitti  hemen afişlerini indirip  post açmak için kolları sıvadım.umarım sizde benim gibi seversiniz tavsiyelerimi ^_^
Uyarı:


Benim fikrimi alarak aynı düzende öneri açan arkadaşlar neden kendi stilinizi yaratma geregi duymuyorsunuz üste bir iki cümle yazıp alta afişleri sıralamayı geçtim birde yüzlü yüzlü afişleri de bu post içinden alıyorsunuz.Ben bir afiş için bile en az yarım saat aradım afişlerin arasında seçim yaptım..Bu fikir için bile günlerce uğraştım diğer bloglara göre farklı olsun diye  düşündüm fakat siz ne yapıyorsunuz hazır fikir hazır post var nasıl olsa deyip benim günlerce uğraştığım emegimi yarım saatte blogunuza açıyorsunuz.Bu biraz ayıp olmuyor mu? Birazcık özgün bir blog olmaya çalışın kendi fikrinizi tarzınızı yaratın ki okuyucunuzda fark yaratın.

Benim blogumdan aldıgınız herhangi bir fikri herhangi bir afişi herhangi bir düzeni blogunuzda izinsiz kullanıyorsanız hakkım haram olsun.

Taklitler aslını yaratırmış derler ama ben taklit istemiyorum.Çünkü bu blog benim sizin kopyala yapıştır bloglarınız gibi olsun istemiyorum.Sizin için eğlence ya da iş olan bu blog alemi benim için bir yaşam tarzı ve siz her dakika benim yaşam tarzıma tecavüz ediyorsunuz.

Ha birde benden size bir iyilik daha; bu şekilde post açan arkadaşlar size geçmiş olsun.Zaten en büyük cezayı size Google verecektir.Hep benimle uğraşacak değil ya biraz da Google sizle uğraşsın.Emin olun Google salak değil hemde hiç değil.Lafın kısası ayvayı zaten yemişiniz benim ahıma baştan gerek kalmamış..

Afişler harf sırasına göre sıralanmıştır*

Bokura ga Ita Kohen

Bokura ga Ita Zenpen

Chonmage Purin

Closed Note

Crying 100 Times

Crying Out Love In The Center Of The World

Days With You

Enoshima Prism

Halfway

Heavenly Forest

Himizu

I Give My First Love to You

Ima, Ai ni Yukimasu

Kanojo to no Tadashii Asobikata

Kimi Ni Shika Kikoenai

Kimi Ni Todoke

Kimi to Boku

Koizora 2007

Like Father Like Son

Love Letter

Memoirs of a Geisha

Memoirs of Teenage Amnesiac

My Rainy Days

Nô Otoko

Nobody to Watch Over Me

Ouran High School Host Club Movie

Runway Beat

Sayonara Bokutachi no Youchien

Shinigami no seido

Shiritsu Bakaleya Koukou Movie

The King Of Jail Breakers

Toki o kakeru shôjo


Yorum Gönder

0 Yorumlar