Kiko Mizuhara Neden Sevilmiyor

Kiko aslında hiç birimizin umurunda olmayacak bir modeldi ama ne yazık ki GD ile olan ilişkisi nedeniyle özellikle başta Bigbang grubunun fandomu(VIP) ile birlikte çoğu Kore fanın ilgisini çekmeyi başardı. Kiko'yu sevemiyorum tabi ki sevenine saygım sonsuz ama ben almayım. Davranışları hareketleriyle gıcık olduğum ama anti fanı olmadığım bir ünlü. 

Kiko Kore' de ve Dünyada ki Bigbang fandomları(VIP) tarafından da sevilmiyor. Peki neden? Onu bu kadar itici yapan nedir? Neden GD ile yakıştırılmıyor? Bunun cevabını sizlerin önüne sermeye çalışacağım.

En başta Kiko'nun partilerde verdiği aşırı fotoğraflar, Kore için önemli olan Japon emperyalist bayrağı önünde ve Yasukuni Tapınağında verdiği pozlar yüzünden nefret almıştır çok sağcı olduğu iddia edilmiştir. Ayrıca madde kullanımı ile ilgili fotoğrafları beğenmesiyle de çok fazla dikkat çekmiştir.

VIPler idolleri GD için endişeleniyorlar hatta bazı fandomlara göre GD'nin kötü alışkanlıklarının Kiko'nun etkisi ile başladığı yönünde. Bu yüzden de hem Kore hem de Dünyada ki fandomlar Kiko'yu sevmiyorlar.


Peki Kiko kimdir?
Kiko hakkında ufak bir bilgi vereyim.
Kiko Mizuhara Yarı Koreli(anne) yarı Amerikan(baba) kökenli 1990 doğumlu Japon-Amerikan bir  model. Gerçek ismi Audrie Noriko Daniel.Sanırsam kız kardeşinin ismi Ashley Yuka Daniel(Yuka Mizuhara). 
(*Kiko 1 yaşındayken Japonya'ya taşınıyorlar 11 yaşında annesi ve babası boşanıyor Kiko annesi ile  yaşamaya başlıyor bu yüzden Japon-Amerikan model)
K-pop grubu Bigbang'in  lideri G-Dragon ile yaşadığı aşkla gündeme geldi.

Kiko'nun nefret aldığı bir kaç örnek fotoğraf.... 
Not: Bilin bakalım ne oldu. :D 
Maalesef  fotoğraflar o kadar aşırı ve yetişkin içindi ki benim bloguma fotoğraflardan dolayı kısıtlama geldi. Haliyle fotoğrafları kaldırmak zorunda kaldım.  Fotoğrafları merak edenler sadece şunu bilin  fotoğraflar aşırı uçuk fotoğraflardı.  :) Kaldırmadıysa aşağılara doğru ilerleyin inceleyin. hesabı: i_am_kiko
İlgililer:
Not:
Bayrak için Japon emperyalizmi ve Korelilerin neden nefret ettiğini  Kore Devrimi ve Japon Emperyalizmi olarak  aratabilirsiniz.

Yorum Gönder

10 Yorumlar

  1. boşuna ısınamamışım ben bu kıza

    YanıtlaSil
  2. ne çeşit bir kız böyle olabilir gerçekten bu kızı sevdiyse eğer kendisine haksızlık etmiş milyar kat daha sevecen ve edepli birini hak ediyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ama ayrıldılar en son GD Nana Komatsu ile anılıyordu dedikodu olarak mı kaldı emin değilim. VIP varsa bu konuda bir açıklama yaparsa sevinirim. GD benim gibi Japon seviyor ellam. :D

      Sil
  3. Hiçbir zeki bu kızı sevmiyorum

    YanıtlaSil
  4. Bu kıza zaten gıcık oluyordum şimdi daha çok miğdemi bulandırmaktan başka Bi şey değil🤮🤮🤮🤮🤮
    Ayrıca GD daha edepli ve düzgün VS. bir kız hak ediyor nası beğendi bunu anlayamıyorum... 😱😫

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende üzülüyorum. Keşke hayatının dozunu ayarlayabilse, yazık. :(

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)