#TurkeyIsReady4SS6 Etkinliği ile Türk E.L.F Buluşuyor

Merhaba arkadaşlar biz ELFlerin  bir istegi var  bu günlerde biliyorsunuz... ss6 Türkiye'de yapılsın  istiyoruz...
Bu yüzden sujutr harekete geçti ve  sizlerden bir istegi var... ELF olmayan arkadaşlardanda ricam twitter etkinliginde biz ELFlerin yardımcısı olsunlar...
Detaylı bilgi;

Değerli ELF!

Bildiğiniz üzere Super Show için ülkeler açıklanmaya başladı. Geçen sene ülkemizde gerçekleştirilen Music Bank’te gördük ki Super Junior Türkiye'de Super Show yapmaya hazır ve biz ELF’ler de bu ülkede bir Super Show görmeye hazırız. Bu sebeple kollarımızı sıvayıp çalışmanın vakti geldi.

Bu gibi organizasyonların ülkemize gelebilmesi için sosyal ağlar üzerinden gösterilen talepler önem arz ediyor. Bunların en başını çekense twitter etkinliği. Bu yüzden Super Show için birkaç aşamalı bir etkinlik oluşturmuş bulunmaktayız. Amacımız herkesin katılım göstererek tek çatı altından VERİMLİ şekilde etkinliğe katkıda bulunmasını sağlayarak amacımıza ulaşmak.

Buradaki en başlıca amaç tabiki dünya trendine girmek. En azami amacımızsa her trendde ülkedeki top trendde yerimizi almak. Üyelerin görmesi ve tepki vermesinin dışında adımızdan yerel basında da söz ettirebilirsek bizim için güzel bir adım olur diye düşünüyoruz.

BİRİNCİ AŞAMA; TALEBİMİZİ BİLDİREN TOPLU FOTOĞRAF ÇEKİMİ

Etkinliğimiz iki aşamalı olarak gerçekleştirilecek. İlk aşama asıl etkinliğimiz olan Türk ELF’lerin toplanarak fotoğraf çektirmesi. Birkaç ülke taleplerini bu yolla üyelere gösterdi ve çok da ses getirdi. Biz de Türk ELF olarak varlığımızı göstermek istiyoruz. Fotoğraf çekimlerimizi yapabilmek içinse İstanbul’da 17 Ağustos günü saat 14:00’te Sultanahmet Meydanı büyük havuz/fıskiyede buluşacağız.

Etkinlik için gerekli bir takım hazırlıklar da olacak onlarla ilgili de çaplı bilgilendirme yine etkinlik üzerinden duyurulacaktır.

İKİNCİ AŞAMA; TWİTTER TRENDİ #TurkeyisReady4SS6

**TAGI VERDİĞİMİZ SAATTEN VE TARİHTEN ÖNCE ASLA KULLANMAYINIZ !!!**

İkinci aşama ise yukarıda da bahsettiğimiz twitter trendi. 24 Ağustos Saat 16.00'da #TurkeyisReady4SS6 tagı ile dünya dünya gündemine girip Super Show için Türkiye'nin hazır olduğunu Super Junior'a gösterebilmek.


Peki bu konuda dikkat etmemiz gereken hususlar neler?

1. Tagda Türkçe karakter kullanmanız yada kullanmamanızın hiç bir etkisi yok, tamamen istediğiniz şekilde yazabilirsiniz
2. Tagı yazdığınız tweete iki kere ya da daha fazla yazmanızın taga hiç bir yararı yok 
3. RT YAPMANIZ TAGA ÇOK DA YARAR SAĞLAMIYOR. . 
4. Taga yalnızca Farklı Hesaplardan BİR ANDA gelen twitler etki sağlıyor. Bir kişinin 10 tane attığı tweet farklı bir hesaptan bir tane gelen tweetle aynı derecede etki sağlıyor. Bu yüzden şimdiden köşede en az 10 HESABınız mutlaka bulunsun.

Peki açtığımız adresleri aynı anda nasıl kullanacağız ?
*Google Chrome, Mozilla , Yandex, Tweetdeck gibi uygulamaları indirerek bir anda ve faklı hesaplardan girebilirsiniz. Özellikle tweetdeck bu iş için çok uygun.

NOT: Bu kurallar en ince ayrıntısına kadar araştırılmıştır. 

5.Mutlaka ve mutlaka tagın yanında SMTOWN yada üyelerden birini etiketleyiniz !!

SMTOWN GLOBAL: @SMTOWNGLOBAL
@SMTOWNnow
Leeteuk :@special1004
Heechul: @HeeZZinPang
Kangin :@Himsenkangin
Ryeowook :@ryeong9
Kyuhyun :@GaemGyu
Sungmin :@imSMl
Yesung :@shfly3424
Siwon :@siwon407
Shindong :@ShinsFriends
Donghae :@donghae861015
Eunhyuk :@AllRiseSilver
Henry :@henrylau89
Zhoumi :@zhoumi_419

**TAGI VERDİĞİMİZ SAATTEN VE TARİHTEN ÖNCE ASLA KULLANMAYINIZ !!!**

Umarız istediğimiz başarılara ulaşırız. Bu yüzden sizlerin yardımlarınızı bekliyoruz. Mümkün olduğunca sonradan ani ve organize edilmemiş olarak açılan taglere ve etkinliklere de katılmamaya özen gösterin. Çünkü hem emeklerimiz boşa gitmemiş olur hem de oluşabilecek yılgınlıkları önlemiş oluruz.
daha fazla bilgi için ; 
sujutr.com - Super Junior Turkeyhttps://www.facebook.com/events/1519963144904994/?context=create&source=49




Yorum Gönder

0 Yorumlar