Yoochun’un Doğum Günü için Video!

Proje Duyuru : 
Her zaman ki gibi Kfanlar birbirine destek olmalıdır diye düşünüp daha fazla kişi duysun görsün diye   bi postu atmalıyım diye düşündüm .... Yoochun'u sevenler hadi iş başına ...
Postu aynen alıyorum ;

alıntı detaylı bilgi için ; tıkla
Evet, sizlerden bu sorunun cevabını istiyoruz! Siz sorumuza cevap vereceksiniz ve bizler de cevaplarınızı bir araya getirerek Yoochun için bir video hazırlayacağız!
Biliyorsunuz, 2011 yılında ilk doğum günü video projesini Yoochun için yapmış ve kendisinden twitterdan teşekkür almıştık. 3 yıl aradan sonra onun için yine bir video projesi yapıyoruz. Haydi JYJ Turkey ailesi, gösterin kendinizi!


Ne yapacaksınız?
“Park Yoochun” denince aklınıza ilk gelen şeyi “tek kelime” ile (zorunlu kalırsanız en fazla 2 kelime ile) ifade edeceksiniz ve bunu videoya çekeceksiniz. -Evet biliyoruz, Park Yoochun’un anlamı hepimiz için sayfalarca yazı demek ama biz size kısaca tek kelime ile Park Yoochun’un size ne çağrıştırdığını soruyoruz.-
Örneğin, şarkıcı, aktör, gülümseme, gamzeler, vs. (Türkçe söyleyeceksiniz, videoya daha sonra İngilizce altyazı yapılacaktır)
Nasıl Yapacaksınız?
Sorumuzun cevabı olan tek kelimeyi söylerken videonuzu çekip bizlere mail yolu ile videoyu atacaksınız. Eğer videonuzun boyutu büyük olduğundan mail yolu ile gönderilemiyorsa o vakit www.4shared.com sitesine yükleyip bize indirme linki yollamanızı rica ediyoruz.
Videoyu çekerken yapacağınız şeyler yaratıcılığınıza kalmış. İsterseniz elinizde bir pankart tuttun, isterseniz kalp yapın. Yoochun’a sevginizi ifade eden herhangi bir şey olabilir.
Not:
Bize yollayacak olduğunuz videoyu bize yollamadan önce adını değiştirip isminiz ve yaşadığınız şehri ekleyerek adlandırmanız rica olunur. Böylelikle biz adminlere büyük bir kolaylık sağlamış olacaksınız. Video’da siz belirdiğinizde köşede adınız ve bulunduğunuz şehir yazacaktır (soyadınız kesinlikle videoya eklenmeyecektir).
Dikkat edilmesi gerekenler:
-Dikkat edilmesi gereken en önemli şey; videonun kesinlikle yatay şeklinde çekilmiş olması gerekiyor. Dikey çekilmiş bir video arka arkaya eklendiğinde gerçekten video’nun güzelliğini bozuyor. Bu konuda dikkat edelim lütfen. Dikey olarak yollanmış video’yu projemizin içine eklemeyecek, gönderen kişiden yeni bir video isteyeceğiz.
-Eğer mümkünse sizlerden HD çekimi bir video rica ediyoruz. Fakat başka seçeneğiniz yoksa telefon ile çekilmiş video da olur.
Nereye göndereceksiniz?
‘’Yoochun 2014’’ adı altında bizlere mail atınız.
Mail adresimiz: projects@jyjturkey.com
Nasıl bir video olacak?
Hepinizden gelen saniyelik videolar arka arkaya montajlanacak ve JYJ Turkey kanalından tek bir video olarak yayınlanacak.
Son Katılma tarihi:
30 Mayıs 2014 (Bu tarih kesinlikle uzatılmayacaktır! Yoochun’un doğum günü videosu olduğu için tam gününde yayınlanacaktır.)
NOT:
Bu videonun sonunda hep birlikte Yoochun’a mutlu yıllar dileyeceğiz. Bunun için de 18 Mayıs Heybeliada gezisinde Yoochun için kısa bir video çekeceğiz. Eğer siz de videoda yer almak istiyorsanız Heybeliada gezimizi de kaçırmayınız 
http://www.jyjturkey.com/




Yorum Gönder

0 Yorumlar