Blog fobisi

Son günlerde blog sayfama girmeye korkar oldum..Sebebini bilmiyorum ne yazı yazasım var ne bakasım var böyle girdigim zaman bir kasvet  geliyor içime içime..Sebebini bilmedigim bu durumdan kurtulabilir miyim bilmiyorum fakat böyle devam ederse blogumdan soguyacagımı düşünüyorum.Aslında çokta fazla aklıma post  için konu var ama bi türlü elim klavyedeki harflere gitmiyor nedense.

Sanki bir şeylere kırılmış gibiyim ne bilim  hani bazen çok karamsar olursun ya birde üstüne böyle  hayat yaşamak anlamsız gelir ya öyle bir dönemdeyim.Elimde olsa yataktan bile çıkmayı düşünmüyorum.Belki yalnızlıktır sonbahar sonuçta, biraz  hüzünlü geçer sonbahar yalnız olanlar için ya da psikolojik olarak yaz havasının yerini soguk havalar ve kalın giysiler  aldıgı içindir kimbilir.


Dersler başladı sorumluluklar başladı  belkide sorunum  ders kitaplarıdır..Nefret ediyorum ders çalışmaktan helede evden okuyorsan o kadar zor ki  belki bi okulum olsaydı  daha fazla konsantre olabilirdim bu işe ama gerçekten evde olunca  kusası geliyor insanın  ders çalışmamak için bahaneler üretmek  durduk yere  hastalanmak  ya da her sabah mutsuz uyanmak gibi.
Bi günüm daha böyle saçma sapan bomboş geçti bende dedim  bari gideyimde   blog fobimi yeneyim.  Diziler bile bu ara beni mutlu etmiyor..Hayırlısı demekte fayda var ...Daha fazla saçmalamadan gideyim bari ..İyi geceler blogcum.






Yorum Gönder

0 Yorumlar