Music Bank İstanbul'un Bilet Fiyatları Belli oldu


Evet günlerdir heyecanla bekledigimiz bilet satış fiyatları  ile ilgili resmi bir duyuru yayınlandı.Açıkcası  bilet fiyatları düşündügümden düşük geldi ve  tam herkesin  kesesine uygun oldugunu düşünüyorum .
Bronz ve Silver  bilet alacaklar için  unutmayın   kesemize uygun diye  bu bölümleri seçerken iyi araştırma yapın çünkü sahneyi bit  gibi görme ihtimalinin olacagını düşünüyorum  bunun yanında  gidecek olan arkadaşlar 12 Temmuz Cuma günü ihtibariyle biletler satışa sunulacak.







VIP AYAKTA - 375.00 TL
PLATINUM AYAKTA - 215.00 TL

GOLD TRİBÜN - 175.00 TL

SILVER TRİBÜN - 135.00 TL

BRONZ TRİBÜN - 77.00 TL





Etkinlik:  Music Bank Dünya Turnesi 2013 ISTANBUL
Tarih / Yer  : 07 Eylül 2013 19:00 /Ülker Sports Arena, İstanbul (15.000 kişilik)
Adres: Ülker Sports Arena Barbaros Mah. Dereboyu Cad. ATAŞEHİR / İstanbul
Kapı Açılış: 17:00 
Konser Başlangıcı: 19:00
Dipnot: KBS Music Bank'in yapılacağı salon Sinan Erdem Spor Salonu olarak açıklanmıştı ancak şuan gelen bilgilerde İstanbul'un Anadolu yakasında bulunan Ataşehir'deki 15.000 kişi kapasiteli Ülker Sports Arena'da yapılacağı açıklandı."


Biletix Perakende Satış Noktaları:

MARMARA BÖLGESİ
Etiler / İstanbul
Ümraniye / İstanbul
Beyoğlu / İstanbul
Şişli / İstanbul
Bayrampaşa / İstanbul
Beylikdüzü / İstanbul
Caddebostan / İstanbul
Bakırköy / İstanbul
Üsküdar/ İstanbul
İstinye / İstanbul
Levent/İstanbul
Osmangazi - Bursa
Emek - Bursa
Nilüfer - Bursa

İÇ ANADOLU BÖLGESİ
Bilkent / Ankara
Çayyolu/Ankara
Kızılay / Ankara
Kavaklıdere / Ankara
Zafer / Konya

EGE BÖLGESİ:
Bornova / İzmir
Çankaya / İzmir
Karşıyaka / İzmir
Merkez - Manisa

KARADENİZ BÖLGESİ
Canik - Samsun
İlkadım - Samsun
Cumhuriyet Cad. - Rize
Akçaabat - Trabzon
Yenimahalle - Trabzon
Of - Trabzon
Kunduracılar Caddesi - Trabzon
Vakfıkebir - Trabzon
Süleyman Felek Cad. - Ordu
Kares Alışveriş Merkezi KARİUM - Karabük

AKDENİZ BÖLGESİ
Lara - Antalya
Konyaaltı - Antalya
Metin Kasapoğlu Caddesi - Antalya

GÜNEY DOĞU ANADOLU BÖLGESİ
Sankopark AVM - Gaziantep
Şahinbey - Gaziantep

*Tam adresleri biletix'in sitesinden bulabilirsiniz.

Güzel bir bilgilendirme : 
Nette gezerken koreanturk'un facebook sayfasında  yayınladıgı güzel bilgilendirmeyi sizlerlede paylaşmak istiyorum : 

Biletix Hakkında Bilinmeyenler. Music Bank'a gitmeyi düşünen Koredaşlarımızın Okuması Şiddetle Önerilir. Biletx'den alacağınız biletler İstanbul ve Ankara dışında bir ildeyseniz size kargo gönderilmez. Biletix'in sitesinden kredi kartınızla bilet alırsanız bu biletleri en azından konserden 1 gün önce herhangi bir biletix satış noktasından almanız gereklidir. Konser gününü beklerseniz konserin yapılacağı gişeler dışında başka bir yerden önceden internet üzerinden satın aldığınız biletinizi alamazsınız (örneğin konser alanında olmayan başka bir il veya ilçedeki biletix satış noktası). Biletler kredi kartına sahip olan kişiye teslim edilir. Konser alanında bulunan biletix gişelerinden biletinizi alabilirsiniz fakat çok yoğunluk olacağı için konsere geç girebilme gibi bir riskiniz dahi var. Bu sebeple herkesin en azından 1 gün önce en yakın biletix satış noktasından veya yetkili bayilerinden internet üzerinden ayırttıkları biletleri almaları önerilir. Sonradan bilmiyorum, görmedim dememek için okuyunuz okutturunuz. Koreantürk yönetimi.
Kaynak: http://www.koreanturk.com/
 https://www.facebook.com/koreanturkofficial?hc_location=stream 




K-POP Fırtınası İstanbul’da Esiyor!
Güney Kore’nin en önemli K-Pop sanatçılarının yer aldığı Music Bank konseri Türkiye’de ilk defa olağanüstü bir gösteriyle 7 Eylül 2013 tarihinde Ülker Arena’ da gerçekleşecek.Kore’nin en ünlü müzik programlarından olan Music Bank, 73 ülkeye canlı yayın yapan Kore’nin Ulusal Televizyonu KBS World Kanalı tarafından düzenlenmektedir.
Her hafta yayınlanan bu eğlence programı hayranlarının ünlü K-Pop sanatçılarını yakından görme fırsatı sağladığı gibi yeni çıkış yapan sanatçıların da kendilerini göstermesi için önemli bir fırsattır. Music Bank, Asya müzik piyasasını ve hatta diğer coğrafyaları silip süpüren ünlü Hallyu Dalgası’nın (ya da Kore Dalgası) arkasındaki itici güç ve hali hazırda dünya çapında var olan fanlarının her hafta özlemle beklemeye devam ettiği en ünlü K-Pop programıdır.

En ünlü 6 Koreli sanatçı grubunu ağırlamanın gururunu yaşayan İstanbul konseri, güçlü koreografiler ve romantik şarkılarla izleyicileri kasıp kavuracak. İstanbul konserinde sahne alacak sanatçılar Super Junior, BEAST, MBLAQ, FTISLAND, miss A ve Ailee’dir. Music Bank K-Pop Festivali çeşitli sürprizler ve eşsiz performanslar ile heyecanlandırıcı, büyüleyici ve en yüksek kaliteli K-Pop şovudur.
Music Bank Dünya Turnesi ilk kez Temmuz 2011’de Tokyo, Japonya’da kapalı gişe olarak Tokyo Dome’da gerçekleştirildi.
Şubat 2012’de Paris’de yapılan ikinci şov üst seviye K-pop sanatçılarının dinamik performansları ve masraftan kaçınılmayan prodüksiyonuyla oldukça başarılıydı. Aralık 2012’de gerçekleşen üçüncü şov kapalı gişe olarak tüm Şili’yi salladı.
Türkiye ve komşu ülkelerdeki K-pop fanlarının iki senedir beklediği bu organizasyon Eylül 2013’de gerçekleşecek İstanbul – Gyeongju Dünya Kültür Expo’sunun da en önemli etkinliği olacak.
Kore Devlet Televizyon Kanalı (KBS) ve AAJT Inc. tarafından düzenlenen Music Bank İstanbul 7 Eylül 2013’te Ülker Arena Spor Salonu’nda fırtına gibi esecek.



Super Junior

Super Junior, Güney Koreli bir erkek grubudur. 2005 yılında S.M Entertainment’ın yapımcısı Lee Soo tarafından kurulan grup bugüne kadar en fazla 13 kişiyle sahen almıştır. Super Junior aslında Leeteuk, Heechul, Hankyung, Yesung, Kangin, Shindong, Sungmin, Eunhyuk, Donghae, Siwon, Ryeowook ve Kibum’dan oluşan 12 kişiyle çıkış yapan bir gruptu. Kyuhyun gruba 2006 yılında katıldı.

“Kore Dalgasının Kralları”olarak bilinen Super Junior, 2009 yılında çıkardıkları en çok satış yapan single’ları “Sorry, Sorry”nin ardından uluslararası bilinirliğe kavuşurken, [Sorry, Sorry] albümleri en iyi başarı yakalayan albüm oldu ve üç yıl içinde en çok satış yapan K-Pop sanatçısı oldular. Yıllar geçtikçe farklı müzik endüstrisine ve seyirciye hitap eden küçük alt gruplara bölündüler.

Super Junior’ın gösteri sanatlarında yakaladığı başarının etkisiyle, diğer Koreli eğlence şirketleri de müzik gruplarını eğlence dünyasının başka alanlarında, örneğin oyunculuk ve sunuculuk konusunda eğitmeye başladılar. Super Junior, ticari başarılarının yanı sıra, 14 adet Mnet Asya Müzik Ödülü, 16 adet Golden Disk Ödülü ve 2008 MTV Asya Ödüllerinde Favorite Artist Korea ödülünü aldı. 2012 yılında MTV Avrupa Müzik Ödüllerinde “ En İyi Asya Etkinliği ” adaylığı ile bir kez daha popülaritesini tüm dünyaya göstermiş oldu.

Beast

2009 yılında Cube Entertainment tarafından kurulan Beast 6 kişilik Güney Koreli bir erkek grubudur.

Beast, 1 Korece albüm, 6 Korece kısa albüm ve 1 Japonca albümün yanı sıra birçok single çıkarttı. Grup ilk çıkışını 2009 Ekim ayında ilk mini albümleri “Beast Is the B2ST” albümünü çıkartarak yaptı. Daha sonra, 2011 yılında ilk uzun kayıtları olan Fiction and Fact albümünü çıkarttılar. Grup olarak ilgi çekmeye başlamaları - grup üyelerinin daha öncesinde müzik endüstrisinde pek de başarılı olmaması sebebiyle- medyanın onları “geri dönüştürülmüş(recycled) grup” olarak anmasıyla başladı.

Ancak, grup zamanla aldığı önemli övgüleri ve ticari başarısını hakettiğini, 2011 ve 2012 yıllarında arka arkaya Seul Müzik Ödüllerini alarak kanıtlamış oldu. Beast, Melon Müzik Ödüllerinde “Yılın Sanatçısı” ve 2011 yılının ikinci çeyreğinde K-pop Liste Ödüllerinde Fiction and Fact albümü ile “Yılın Albümü” ödülünü aldı. "Fiction" aynı zamanda 2011 KBS Müzik Festivalinde “Yılın Şarkısı” ödülünü aldı.

MBLAQ

MBLAQ, J.Tune Camp’a bağllı Güney Koreli yapımcı Rain tarafından Güney Koreli bir erkek grubu olarak kurulmuştur. Grup Seungho, G.O, Lee Joon, Cheondung, ve Mir’den oluşmaktadır. Grup ilk kez Rain’in 15 Ekim 2009 tarihli “Rainism Efsanesi” konserinde sahneye çıkmıştır.
14 Ekim 2009’da ilk kayıtları olan single albümleri Just BLAQ’i çıkartarak Güney Kore’de hem internet hem de normal müzik satış listelerinde ilk sıraya çıktılar. Grup daha sonra 19 Mayıs 2010’da ilk uzun albümü Y’ı ve 10 Ocak 2011’de ilk stüdyo albümleri BLAQ Style’ı çıkardılar. 2012 yılında J. Tune Camp, MBLAQ üyelerinden Mir ve G.O’nun bir alt-grup olarak çıkış yapacağını açıkladı. Bu alt-grubun aslında geçtiğimiz Mayıs ayında ilk çıkışını yapması planlanıyordu, ancak bu dönemde MBLAQ, ilk Asya Turnesine çıktı ve G.O, Phantom filmini çekti. Alt-grubun hala bir ismi olmadığından çıkışları ertelendi. Fakat MBLAQ’in ilk Asya Turnesi sırasında alt-grubun ilk single’ı Wild piyasaya sürüldü.

FTISLAND

Five Treasure Island, kısaca F.T. Island, 5 kişilik Güney Koreli bir pop/rock grubudur. Grup üyeleri; Choi Jong-hoon (gitar and klavye), Lee Hongki (vokal), Lee Jae jin (bas ve vokal), Song Seung-hyun (gitar ve vokal), and Choi Min-hwan (davul)’dır. İlk albümleri "Cheerful Sensibility” 2007 yılı satış listelerinde altıncı oldu. Çıkış şarkıları “Lovestick” 8 hafta üst üste K-pop listelerinde ilk sırada kaldı. Oh Won Bin 2009 yılının başına kadar grubun üyesiydi.


Miss A

 A, genellikle miss A olarak yazılan grup Çinli-Koreli 4 kızdan oluşan Güney Kore kökenli bir gruptur. JYP Entertainment tarafından kurulmuştur ve AQ Entertainment tarafından menejerliği yürütülmektedir. Grup üyeleri şu şekildedir; Fei, Jia, Min, ve Suzy. Grup isimleri Bayan(Miss) Asya’yı temsil etmektedir.


Ailee 

Amy Lee -Koreli adıyla Lee Yejin- 30 Mayıs 1989’da doğmuştur. Bilinen sahne adıyla Ailee, YMC Entertainment bünyesinde Güney Kore etiketiyle albüm çıkartan aslında Koreli-Amerikalı bir sanatçıdır. İlk single albümü “Heaven” ı 8 Şubat 2012 de çıkarttı.
 Kaynak : www.musicbankistanbul.com

Music Bank İstanbul'a gelecek Kpop Grupları http://renklitirtil.blogspot.com/2013/06/music-bank-istanbula-gelecek-kpop.html

Yorum Gönder

0 Yorumlar